Overzicht Thailand rondreizen van Djoser

Rondreis Thailand

Op de rondreizen door Thailand bezoek je o.a. bijzondere steden als Bangkok, Ayutthaya en Chiang Mai. Je maakt kennis met de intrigerende hoofdstad Bangkok en de tempels van de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukothai. Het verblijf op de ‘River Kwai’ dompelt je onder in de natuur.

Op de 21-daagse reis maak je een 2-daagse trekking in de heuvels rond Chiang Mai of kun je deelnemen aan een alternatief programma. De reizen eindigen met enkele dagen op het strand van het eiland Koh Samed. 

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Thailand

Djoser biedt diverse rondreizen door Thailand aan. Op de rondreis Thailand 3 weken in het noorden van het land trek je rond in de heuvels rond Chiang Mai of neem je deel aan een alternatief programma. De rondreis Thailand 2 weken laat je vele Thaise hoogtepunten zien. De reizen eindigen op het prachtige strand van het eiland Koh Samed. Ook kun je een reis naar Thailand combineren met Maleisië en Singapore. Ook voor gezinnen met kinderen zijn er reizen naar Thailand.

Een groepsreis Thailand maakt het mogelijk om de highlights van Thailand in een comfortabel tempo te ontdekken. Je vliegt op de hoofdstad Bangkok, waar je direct in aanraking komt met de bijzondere Thaise sfeer. In Bangkok zie je sterke westerse invloeden, maar ook de Aziatische sfeer is nog goed te proeven. Dat maakt Bangkok een zeer interessante stad.

Ten noorden van Bangkok bevinden zich prachtige berg- en heuvellandschappen. De grootste stad in het noorden van Thailand is Chiang Mai. Het westen van Thailand staat bekend om z’n ruige geografie en wilde jungles.

Goed verzorgde Thailand-rondreizen

We overnachten tijdens de groepsreizen Thailand in comfortabele accommodaties en maken onderweg gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Thailand te laten zien.

Daarom met Djoser naar Thailand

Waarom kies je voor Djoser? De rondreizen Thailand zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Thailand te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Thailand rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. 

Terug naar boven

Reviews Thailand reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Onze allereerste groepsreis. Leuke groep, ervaren, betrokken en bevlogen gids, fascinerend land. We hebben zoveel gezien dat we thuis er nog behoorlijk van na kunnen genieten. Het Djoser concept is wat ons betreft een succes en voor herhaling vatbaar

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Ricardo was een prima reisleider. Hij gaf de nodige tips en advies voor de juiste en "veilige" restaurants.

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Met een goed gevoel kijk ik terug op de 21 daagde rondreis in Thailand. We hebben ontzettend veel gezien. Dit is mede door onze zeer ervaren reisleider Ricardo! Hij heeft veel kennis van het land en vertelt veel over alle mooie plekjes! Voor mij een reis om nooit te vergeten! Bedankt Ricardo!

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Een afwisselende reis die je veel van dit prachtige land laat zien en beleven. Onze fantastische reisleidster gaf hier nog een extra dimensie door haar kennis van het land en haar enorme inzet om het voor iedereen een onvergetelijke vakantie te laten worden :-)

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

Na 20 jaar voor de 2e keer deze rondreis. Eerst in Chiang Ma...
Na 20 jaar voor de 2e keer deze rondreis. Eerst in Chiang Mai het geweldige lampionenfestival en daarna op een slowboat over de Mekong rivier naar Luang Prabang. Onderweg zagen we badende olifanten, kleine dorpjes met enthousiast zwaaiende kinderen en heel veel groen. Dan die prachtige tempels...

Henriette S. - 9,0
Terug naar boven