Thailand

Rondreis Thailand

Op de rondreizen door Thailand bezoek je o.a. bijzondere steden als Bangkok, Ayutthaya en Chiang Mai. Je maakt kennis met de intrigerende hoofdstad Bangkok en de tempels van de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukothai. Het verblijf op de ‘River Kwai’ dompelt je onder in de natuur.

Op de 21-daagse reis maak je een 2-daagse trekking in de heuvels rond Chiang Mai of kun je deelnemen aan een alternatief programma. De reizen eindigen met enkele dagen op het strand van het eiland Koh Samed. 

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Thailand

Veelzijdig Thailand

Geniet van het veelzijdige Thailand

Djoser biedt diverse rondreizen door Thailand aan. Op de 21-daagse Thailand groepsreis in het noorden trek je rond in de heuvels rond Chiang Mai of neem je deel aan een alternatief programma. De rondreis Thailand 2 weken laat je diverse hoogtepunten zien. Een combinatiereis naar Thailand en het bijzondere Laos behoort ook tot de mogelijkheden. De reizen eindigen op het prachtige strand van het eiland Koh Samed. Ook kun je een reis naar Thailand combineren met Maleisië en Singapore. Ook voor gezinnen met kinderen zijn er reizen naar Thailand.

Een groepsreis Thailand maakt het mogelijk om de highlights van Thailand in een comfortabel tempo te ontdekken. Je vliegt op de hoofdstad Bangkok, waar je direct in aanraking komt met de bijzondere Thaise sfeer. In Bangkok zie je sterke westerse invloeden, maar ook de Aziatische sfeer is nog goed te proeven. Dat maakt Bangkok een zeer interessante stad.

Ten noorden van Bangkok bevinden zich prachtige berg- en heuvellandschappen. De grootste stad in het noorden van Thailand is Chiang Mai. Het westen van Thailand staat bekend om z’n ruige geografie en wilde jungles.

Goed verzorgde Thailand-rondreizen

We overnachten tijdens de groepsreizen Thailand in comfortabele accommodaties en maken onderweg gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Thailand te laten zien.

Daarom met Djoser naar Thailand

Waarom kies je voor Djoser? De rondreizen Thailand zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Thailand te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Thailand rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. 

Terug naar boven

Klantwaardering

8,6

Hele mooie natuur reis! Onze reisbegeleidster is een vrouw...
Hele mooie natuur reis! Onze reisbegeleidster is een vrouw van de wereld. Ze doet erg hard haar best alles voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Jammer dat er dan 1 persoon tussen zit die lekker wat roet in het eten komt gooien en het probeert lastig te maken. Djoser blijft een aanrader!!!

Lynn - 8,0
Terug naar boven
/