Kenia

Rondreis Kenia

Op de rondreizen door Kenia brengen we een bezoek aan Nairobi, Mount Kenya, Masai Mara, Lake Nakuru, Baringomeer, Naivashameer en Nyahuru watervallen. We eindigen de kampeer en hotel/lodge rondreis in Nyali Beach. Nyali Beach is een mooie afsluiter met witte stranden, azuurblauw water en prachtige koraalriffen.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Kenia

Hoogtepunten van Kenia

Ontdek alle hoogtepunten van Kenia

Tijdens de kampeer en hotel/lodge rondreizen in Kenia bezoek je o.a. Nairobi, Mount Kenya, Masai Mara, Lake Nakuru, Baringomeer, Naivashameer en Nyahuru watervallen. We eindigen de reis in Nyali Beach waar je kunt genieten van het prachtige witte strand, azuurblauw water en adembenemende koraalriffen.  Djoser biedt diverse rondreizen naar Kenia, denk bijvoorbeeld aan een 15-daagse kampeersafari. Je kunt ook kiezen voor een hotel combinatiereis door Kenia, Tanzania & Zanzibar. Ook is er een Kenia rondreis voor gezinnen met Djoser Family.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten in verschillende sfeervolle accommodaties zoals in lodges, hotels en tented camps. Voorzien van sanitaire voorzieningen. Onze Nederlandse ervaren reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Kenia. We maken onderweg gebruik van eigen bussen.

Waarom Djoser
De rondreizen naar Kenia zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Kenia te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Kenia rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Kenia je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

De 18-daagse rondreis Kenia/Tanzania is voor mij de mooiste...
De 18-daagse rondreis Kenia/Tanzania is voor mij de mooiste reis tot nu toe geweest. Wat een avontuur! Dieren in de vrije natuur te mogen aanschouwen is een kadootje op zich! Kippenvel bij het eerste dier dat ik zag. Dit gevoel is gebleven. Daarbij hadden we een uitstekende reisleidster Arlette, TOP

Wilbert - 10,0
Terug naar boven
/