Bhutan

Rondreis Bhutan

De rondreis door Bhutan, Sikkim en Darjeerling begint en eindigt in de stad Calcutta te India. We reizen naar Darjeerling en Gangtok en bezoeken de hoofstad Thimpu, de mooie Bumthang vallei, Gangtok en de belangrijke kloosterforten in Tongsa en Punkha.

Lees meer

Echt Bhutan

Het echte Bhutan

De rondreis Bhutan is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Bhutan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Bhutan laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de groepsreizen Bhutan in comfortabele en sfeervolle accommodaties met vaak een mooi uitzicht. We reizen met onze eigen bus. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Bhutan te laten zien.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,4

Een reis tussen 2 werelden. De drukte van India en de rust v...
Een reis tussen 2 werelden. De drukte van India en de rust van Bhutan. Met als hoogtepunt een fantastisch festival in Bhutan.

Jaap van Z. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser
/