Argentinië

Rondreis Argentinië

Tijdens de rondreis door Argentinië brengen we een bezoek aan Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Maak mooie wandelingen in de vlakke pampa’s en de prachtige panorama’s van besneeuwde bergtoppen en gletsjers in het adembenemende landschap van Patagonië. Het meest zuidelijke punt van het woeste Vuurland is Kaap Hoorn, de laatste halte voor Antarctica.

Op de reis van Santiago de Chile naar Rio de Janeiro reizen we ook door Argentinië.

Lees meer

Hoogtepunten Argentinië

Ontdek alle hoogtepunten van Argentinië

Djoser biedt diverse rondreizen naar Argentinië aan. Zo kun je een 23-daagse rondreis door Argentinië & Brazilië maken en een 26-daagse reis in combinatie met de  watervallen van Iguaçu. Beide rondreizen starten in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Tijdens deze rondreis naar Argentinië laten we je de hoogtepunten zien van dit prachtige land. Ook doen we Argentinië aan tijdens de reis van Santiago de Chile naar Rio de Janeiro.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Argentinië in middenklasse hotels inclusief ontbijt. Wanneer we overnachten in het nationale park overnachten we in een berghut. Deze deel je dan met meerdere reisgenoten (max. 6 personen per kamer). Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Argentinië te laten zien.

Waarom Djoser? 
De rondreis naar Argentinië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Argentinië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Argentinië laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. We bieden rechtstreekse vluchten met KLM.
 

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Een zeer mooie reis, met erg veel hoogtepunten, mooie uitsta...
Een zeer mooie reis, met erg veel hoogtepunten, mooie uitstappen (in de reis inbegrepen) en extra excursies, die ons naar de prachtigste landschappen brachten. Puike begeleiding door Kitty. Wij hebben genoten.

Ghislain en Marie - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser