Argentinië

Rondreis Argentinië

Tijdens de rondreis door Argentinië brengen we een bezoek aan Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Maak mooie wandelingen in de vlakke pampa’s en de prachtige panorama’s van besneeuwde bergtoppen en gletsjers in het adembenemende landschap van Patagonië. Het meest zuidelijke punt van het woeste Vuurland is Kaap Hoorn, de laatste halte voor Antarctica.

Op de reis van Buenos Aires naar Lima reizen we ook door Argentinië. Bij de eclipsreis ontdekken we het prachtige westen van Argentinië.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Argentinië

Hoogtepunten Argentinië

Ontdek alle hoogtepunten van Argentinië

Djoser biedt diverse rondreizen naar Argentinië aan. Zo kun je een 23-daagse rondreis door Argentinië & Brazilië maken en een 26-daagse reis in combinatie met de  watervallen van Iguaçu. Beide rondreizen starten in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Tijdens deze rondreis naar Argentinië laten we je de hoogtepunten zien van dit prachtige land. Ook doen we Argentinië aan tijdens de reis van Santiago de Chile naar Rio de Janeiro.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Argentinië in middenklasse hotels inclusief ontbijt. Wanneer we overnachten in het nationale park overnachten we in een berghut. Deze deel je dan met meerdere reisgenoten (max. 6 personen per kamer). Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Argentinië te laten zien.

Waarom Djoser? 
De rondreis naar Argentinië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Argentinië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Argentinië laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. We bieden rechtstreekse vluchten met KLM.
 

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Patagonië, zeer afwisselende bestemming. Vanuit Buenos Aires...
Patagonië, zeer afwisselende bestemming. Vanuit Buenos Aires, Valdes [walvissen] door naar de Andes. Waar je de machtige rotsformaties van o.a. Fitz Roy ziet. Tot aan Ushuaia, fin del Mundo. Hier voel je op het Beagle-kanaal zeker op het einde van de wereld.

Edwin G. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser