Overzicht Sardinië rondreizen van Djoser

Rondreis Sardinië

Tijdens de rondreis door Sardinië bezoek je o.a. de plaatsen Cagliari, Sant'Antioco en Alghero, maar ook de archeologische sites van Nora, Antas en Su Nuraxi di Barumi. Deze prachtige reis over een bijzonder Italiaans eiland laat je kennis maken met bijzondere landschappen en cultuurschatten.

Lees meer

Meer over Sardinië

Beste reistijd Sardinië?
In de zomermaanden kan het hier erg warm worden, 40 graden is geen uitzondering. Direct aan zee voel je de invloed van de zee, waardoor de temperatuur daar niet buitensporig hoog oploopt. Neem zeker wel een hoedje of pet mee tegen de zon, want op archeologische sites en tijdens het wandelen kan er weinig schaduw te vinden zijn. In het voor en najaar zijn de temperaturen ideaal om hier te reizen.

Goed verzorgde rondreizen
In Sardinië overnachten we in comfortabele, veelal centraal gelegen, hotels. De nette tweepersoonskamers beschikken over een eigen douche en toilet. Afhankelijk van plaats of stad hebben de hotels een ander karakter. Zo is het T Hotel in Cagliari zeer modern en ruim van opzet, terwijl Hotel Piccada wat knusser en kleinschaliger van opzet is. Deze reis wordt begeleid door een ervaren Nederlandssprekende reisbegeleider om je het echte Sardinië te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis door Sardinië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Sardinië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Deze rondreis laat je zowel de fascinerende (oude en moderne) cultuur, de kust en de hooglanden zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Reviews Sardinië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Mei 22: Vrij nieuwe reis met voor elk wat wils. Persoonlijk had het programma wat uitgebreider gemogen. Bezoek aan strandjes/stadjes waar niet zoveel te beleven viel duurde soms (te) lang. Of reis inkorten naar 10dg. Over het algemeen prima bussen (5) en hotels met ontbijt. Graag directe vluchten.

  7,0 (Rondreis Sardinië, 12 dagen)

  7,0
 • Verrassende reis naar Sardinië! Mooie plaatsen bezocht, echt genoten van het Italiaanse!

  8,0 (Rondreis Sardinië, 12 dagen)

  8,0
 • De reis was heel plezierig en we hadden een heel fijne reisbegeleidster, die er alles aan deed om het iedereen naar de zin te maken. Jammer dat de heenreis zo lang duurde door de tussenstop in München. Bij de terugreis was de aansluiting veel beter. Sardinië is heel mooi en een bezoek waard.

  9,0 (Rondreis Sardinië, 12 dagen)

  9,0
 • Sardinië is een top fietsbestemming. Je rijdt met prima fietsen door een boeiende en afwisselende omgeving. 's Middags geniet je van streekgerechten tijdens de lunch. 's Avonds kan je nagenieten van dit schitterend eiland dat golft van berg naar zee.

  10,0 (Fietsreis Sardinië - Italië, 8 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,8

Sardinië is een top fietsbestemming. Je rijdt met prima fiet...
Sardinië is een top fietsbestemming. Je rijdt met prima fietsen door een boeiende en afwisselende omgeving. 's Middags geniet je van streekgerechten tijdens de lunch. 's Avonds kan je nagenieten van dit schitterend eiland dat golft van berg naar zee.

Paul V. - 10,0

Bekijk ook

Terug naar boven