Overzicht Brazilië rondreizen van Djoser

Rondreis Brazilië

Op de rondreis door Brazilië bezoek je o.a. de miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied de Pantanal, de beroemde Foz do Iguaçu-watervallen, het paradijselijke eiland Ilha Grande en het koloniale Paraty. Natuurlijk kunnen we de bruisende stad Rio de Janeiro niet overslaan, we sluiten hier onze reis dan in schoonheid af. Rio wordt beschouwd als de mooist gelegen stad ter wereld. Deze stad staat bekend voor zijn vele gezichten: je vindt er zowel krottenwijken, ook wel favela’s genoemd als een ultramoderne skyline.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Brazilië

Djoser biedt diverse rondreizen door en naar Brazilië aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatiereis. Zoals een 21-daagse rondreis door Brazilië & Argentinië.

Beste reistijd Brazilië? 
Brazilië is een erg groot land, zo groot dat er verschillende klimaten zijn. Brazilië ligt op het zuidelijk halfrond. Tijdens onze wintermaanden is het daar zomer en andersom. In het zuiden valt van juni tot augustus de meeste regen. Van december tot maart kan de temperatuur boven de 30 graden uitkomen. Van juni tot september moet je er rekening mee houden dat het in de avond erg af kan koelen.

Goed verzorgde rondreizen

Tijdens je rondreis door Brazilië overnacht je in middenklasse hotels inclusief maaltijden. Maar ook overnachten we in de Pantanal op een typisch Braziliaanse fazenda en in authentieke pousadas op andere verblijven. Vaak omgeven door een mooie natuur en prachtige tuinen. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Brazilië te laten zien.

Waarom Djoser? 
De rondreis naar Brazilië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Brazilië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Brazilië rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Brazilië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • De Brazilië-Amazone reis is een leuke, relaxte reis met veel variatie. Bijzonder om de Amazone zo van verschillende kanten te kunnen ervaren. Verwacht niet al te veel hoogtepunten en dieren. Dankzij een leuke groep, prima reisbegeleider Linda en goede lokale gidsen hebben we ons goed vermaakt.

  7,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 19 dagen)

  7,0
 • Erg mooie reis met veel afwisseling en activiteiten en zeer gemotiveerde reisleidster.

  9,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 19 dagen)

  9,0
 • Zeer afwisselende reis waarbij mooie en leuke plaatsen worden bezocht van jungle tot een hotel in grotere steden. Zeer leuke en mooie excursies tijdens de reis!

  10,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 19 dagen)

  10,0
 • Mooie reis met veel afwisseling tussen natuur en cultuur. Aardige mensen, mooie natuur en leuke verrassingen. De verschillende bootreizen op de Amazone en andere rivieren zijn geweldig. Enige verbeterpunt: begin van de reis is vermoeiend door meerdere reisdagen op ongunstige tijden

  8,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 19 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,8

De Brazilië-Amazone reis is een leuke, relaxte reis met veel...
De Brazilië-Amazone reis is een leuke, relaxte reis met veel variatie. Bijzonder om de Amazone zo van verschillende kanten te kunnen ervaren. Verwacht niet al te veel hoogtepunten en dieren. Dankzij een leuke groep, prima reisbegeleider Linda en goede lokale gidsen hebben we ons goed vermaakt.

Inge S. - 7,0
Terug naar boven