Australië

Rondreis Australië

Tijdens deze reis kun je kennis maken met het prachtige Australië en je laten verrassen door de bijzondere cultuur van de Aboriginals en de veelzijdige natuur. Je zult heel veel hoogtepunten beleven tijdens deze afwisselende rondreis. Zo zul je zeker en vast het Opera House in Sydney, het Great Barrier Reef, Kakadu en Ayers Rock in de Outback bezoeken.

Lees meer

Hoogtepunten Australië

Ontdek alle hoogtepunten in Australië

Tijdens de rondreis door Australië bezoek je o.a. Sydney, Melbourne, Adelaide, Kings Canyon, Ayers Rock, Cairns. In 4 weken tijd maak je kennis met de meest uiteenlopende Australische landschappen waaronder Kakadu nationaal park en het Great Barrier Reef. Vanwege de grote afstanden vliegen we van Alice Springs naar Darwin en van Darwin naar Cairns. Ook kun je met Djoser kiezen voor een 28-daagse combinatiereis Australië & Nieuw-Zeeland. Tijdens deze rondreis bezoek je zowel het Noorder- als Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Goed verzorgde Australië-rondreizen
We overnachten in verschillende accommodaties. Wanneer we in de steden zijn overnachten we in comfortabele middenklasse hotels, voorzien van airconditioning. Daarnaast slapen we in een eenvoudig en sfeervol ‘pub’-hotel en een pension dat in de rotsen is uitgehouwen. Maar ook gaan we ‘back to basic’ en kamperen we 5 nachten op campings. Wij verzorgen de kampeerspullen.
Onze ervaren en enthousiaste Engelssprekende reisbegeleider/chauffeur begeleidt de Australië rondreis. In de grote steden leidt een lokale vertegenwoordiger je rond. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen.

Waarom met Djoser naar Australië?
De rondreizen naar Australië laten je optimaal genieten van de veelzijdigheid van het land en je leert het echte Australië kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een  rondreis door Australië zie je zowel mooie steden, als fantastische natuur. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je in Australië de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Wat een fantastische reis was dit! 4 weken rondreizen door A...
Wat een fantastische reis was dit! 4 weken rondreizen door Australië, waarbij we kennis hebben gemaakt met steden, natuur, cultuur, flora en fauna, goede hotels maar ook kamperen, vele kilometers en prachtige wandelingen hebben gemaakt. Goede reisbegeleiding hadden met oog voor al onze wensen. Top!

Monique N. - 9,0
Terug naar boven