Overzicht Australië rondreizen van Djoser

Rondreis Australië

Tijdens deze reis kun je kennis maken met het prachtige Australië en je laten verrassen door de bijzondere cultuur van de Aboriginals en de veelzijdige natuur. Je zult heel veel hoogtepunten beleven tijdens deze afwisselende rondreis. Zo zul je zeker en vast het Opera House in Sydney, het Great Barrier Reef, Kakadu National Park en Ayers Rock in de Outback bezoeken.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Australië

Tijdens de rondreis door Australië bezoek je o.a. Sydney, Melbourne, Adelaide, Kings Canyon, Ayers Rock, Cairns. In 4 weken tijd maak je kennis met de meest uiteenlopende Australische landschappen waaronder Kakadu nationaal park en het Great Barrier Reef. Vanwege de grote afstanden vliegen we van Alice Springs naar Darwin en van Darwin naar Cairns. Ook kun je met Djoser kiezen voor een 28-daagse combinatiereis Australië & Nieuw-Zeeland. Tijdens deze rondreis bezoek je zowel het Noorder- als Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Goed verzorgde Australië-rondreizen
We overnachten in verschillende accommodaties. Wanneer we in de steden zijn overnachten we in comfortabele middenklasse hotels, voorzien van airconditioning. Daarnaast slapen we in een eenvoudig en sfeervol ‘pub’-hotel en een pension dat in de rotsen is uitgehouwen. Maar ook gaan we ‘back to basic’ en logeren in 'tented camps'.
Onze ervaren en enthousiaste Engelssprekende reisbegeleider/chauffeur begeleidt de Australië rondreis. In de grote steden leidt een lokale vertegenwoordiger je rond. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen.

Waarom met Djoser naar Australië?
De rondreizen naar Australië laten je optimaal genieten van de veelzijdigheid van het land en je leert het echte Australië kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een  rondreis door Australië zie je zowel mooie steden, als fantastische natuur. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je in Australië de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Australië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Wat een fantastische reis was dit! 4 weken rondreizen door Australië, waarbij we kennis hebben gemaakt met steden, natuur, cultuur, flora en fauna, goede hotels maar ook kamperen, vele kilometers en prachtige wandelingen hebben gemaakt. Goede reisbegeleiding hadden met oog voor al onze wensen. Top!

  9,0 (Rondreis Australië, 28 dagen)

  9,0
 • Wil je Australië ontdekken in 4 weken, dan moet je écht deze Djoserreis boeken. Waarom? 1. vanwege de afwisseling tussen cultuur en natuur; 2. omdat je zowel kampeert als in hotels verblijft; 3. en je zelf al deze trips ter plekke niet kunt organiseren in zo'n korte tijd.

  9,0 (Rondreis Australië, 28 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis gehad, met als hoogtepunt de kampeer week in de Outback. Het tempo van het reizen lag hoog, maar daardoor veel gezien en meegemaakt. Australië ervaren is geen vakantie, maar is echt reizen.

  9,0 (Rondreis Australië, 28 dagen)

  9,0
 • Terwijl Australië de thuisbasis is van springende kangoeroes, fluffy koala's en het majestueuze Sydney-operahuis, is de geweldige outback meer dan wat het lijkt te zijn met z'n adembenemende landschap en 'n uitgestrekte woestijn. Door multiculturisme gegroeid tot het meest leefbare land ter wereld.

  10,0 (Rondreis Australië, 28 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,8

De mooiste reis die wij ooit in ons leven gemaakt hebben. Va...
De mooiste reis die wij ooit in ons leven gemaakt hebben. Van de geweldige fauna in Australië tot de adembenemende flora in Nieuw-Zeeland. De reis zat goed in elkaar met zeer veel afwisseling. We hadden een leuke groep en de begeleiding was voortreffelijk. Deze reis is onvergetelijk.

Arno H. - 9,0
Terug naar boven