Overzicht Peru rondreizen van Djoser

Rondreis Peru

Ervaar de nalatenschap van de Inca´s In Peru. Op de rondreis door het land van de Inca´s breng je een bezoek aan Machu Picchu, Cusco, Nasca, Arequipa en Titicaca. Het land heeft een imposante natuurpracht en steden met een rijk koloniaal verleden. De verscheidenheid maakt Peru één van de boeiendste landen in Zuid-Amerika. De Inca Trail kan je als optionele excursie boeken.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Peru

Bekijk alle hoogtepunten van Peru

Ontdek het bijzondere Peru
Bij Djoser kan je kiezen uit drie verschillende rondreizen waarmee je het prachtige Peru verkent. Naast een rondreis uitsluitend door Peru zijn er ook combinatiereizen waarin je een bezoek aan Peru combineert met Ecuador en Galapagoseilanden of Bolivia.

Tijdens de rondreizen van Djoser worden de highlights van Peru in een aangenaam tempo verkend. We maken gebruik van een eigen bus, zodat we kunnen stoppen in de dorpjes en plaatsen waar we doorheen rijden en kunnen uitstappen voor een van de prachtige uitzichten. Per regionale trein reis je naar Machu Picchu en maak je kennis met de lokale bevolking. Een prachtige rit, die je een andere interessante kant van Peru laat zien.

We bezoeken tijdens de rondreizen door Peru niet alleen de kustgebieden met hun karakteristieke woestijnen, prachtige stranden en vruchtbare valleien, maar ook de hooglanden en tropische jungle. Deze groepsreis naar Peru is eveneens te combineren met een bezoek aan het mooie Ecuador of Bolivia. In Bolivia slaan we uiteraard de zoutvlakte bij Uyuni en de 3.000 tot 4.000 meter hoge Altiplano niet over.

Alles goed verzorgd
Welke rondreis je ook boekt, je overnacht in comfortabele, centraal gelegen middenklasse hotels. Deze zijn vaak kleinschalig, met een gezellige sfeer en koloniaal karakter. In sommige hotels is geen verwarming aanwezig, omdat verwarming in deze gebieden nog een relatieve luxe is. Wel zijn er genoeg warme dekens. Een eigen douche en toilet is vrijwel altijd aanwezig.

Unieke reizen van Djoser
Onze groepsreizen door Peru laten je optimaal genieten van de rijke cultuur en spectaculaire natuur. Wij hebben de mooiste routes uitgestippeld en zorgen altijd voor goede faciliteiten onderweg. Zo ontdek je alle hoogtepunten van Peru op een ontspannen manier!

Terug naar boven

Reviews Peru reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Zeer mooie reis, heel veel gezien ook bezoeken kunnen doen die niet voorzien waren. Aanrader.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Schitterende ervaring onder deskundige leiding van Ellen.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Een prachtige reis. Veel gezien. We hebben genoten van de gastvrijheid van Peru.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een bijzondere en prachtige reis waarop we uitgebreid kennis hebben kunnen maken met Peru. Veel verschillende en afwisselende aspecten van het land, en bijbehorende hoogtepunten, mogen ervaren en dat alles onder een deskundige en fijne begeleiding van de reisleider.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een zeer mooie reis met een zeer toffe groep! Heel goed georganiseerd door Djoser in samenwerking met de lokale partners. Het was voor mij de eerste kennismaking met Djoser als reisorganisatie en dat zal zeker niet het einde zijn. Ik kijk uit naar een volgende reis.

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Fantastische reis! Komt zeker in de top 3 van gemaakte reizen tot nu toe! Hoogtepunten: Paracas, vlucht boven de Nazcalijnen, overnachten op Amantani... Met als kers op de taart: de prachtige en pittige incatrail & Machu Picchu! Voor wie een fysieke uitdaging wel ziet zitten!!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Wat een droomreis hebben wij gemaakt met Djoser naar Peru! Dit land was al jaren mijn droombestemming, maar deze reis heeft mij nog meer mooie dingen van het land laten zien dan ik had durven dromen. De veelzijdigheid van dit land is ongekend. Daarnaast een topgroep en top reisleidster, fantastisch!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Wat een prachtige groepsreis hebben we gemaakt in een prachtig kleurrijk land met leuke mensen. De plaatsen die we bezocht hebben, hadden ieder hun charme. Slapen op Armantani was een bijzondere belevenis, die we niet hadden willen missen, en Machu Pichu een top afsluiter. Bedankt Djoser

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Wat een mooie reis was dit! We hebben alle highlights van Peru gezien en beleefd. De groep was gezellig en de reisbegeleidster en chauffeurs fantastisch! We hoefden zelf niks voorbereid te hebben, alles werd goed uitgelegd en alle vragen beantwoord. Meeste hotels waren mooi en het eten was heerlijk.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Als echte Einzelgängers zijn we jarenlang binnen Europa gebleven. Nu gooiden we het stuur om: een groepsreis buiten Europa, 3 weken Peru. Cultuur en natuur bleven behouden. Dankjewel Djoser en voltallige groep. Wij hebben enorm genoten.

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Een zeer complete reis door het zuiden van Peru van de kust tot aan het hooggebergte. Woestijn, de Colca canyon met Condors, met als laatste het bezoek aan de Machu Picchu, werkelijk een toppunt. De begeleiding van de lokale gids vanuit Arequipa naar Chivay was van onschatbare waarde.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Het reisprogramma van deze meerdaagse Peru-reis groeit werkelijk naar een climax. Het verblijf bij een gastgezin op het eiland Amantani op het Titicacameer is ongelooflijk gastvrij. De service en de voorzieningen op de Inca-trail zijn fenomenaal. Het mystieke ontsluieren van Machu Picchu is top!

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Als u alles zoekt in een land, ga naar Peru! Cultuur, natuur, woestijn, zee en de woeste Andes. Combineer dit met een supervriendelijke bevolking, deelname aan de Incatrail, heerlijk eten en goede reisbegeleiding en je hebt de garantie op een heerlijke vakantie!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis met een echt Peru gevoel mede door de beste begeleiding van Susanne. Een goede reis begint bij de begeleiding en brengt zo de reisgenoten bij elkaar wat op deze reis ook het geval was. Ik ben met een warm en voldaan gevoel terug thuis gekomen. Bedankt Djoser !!!

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Zeer mooie reis veel mooie dingen gezien en een goede planning vanwege Djoser met een uitstekende reisbegeleiding van Manon, we zullen hier nog dikwijls met plezier aan terugdenken.

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Deze rondreis heeft ons uitstekend bevallen. Ondanks er vrij veel pittige inspanningen nodig waren maakte de omgeving alles goed. Reisleidster Manon deed dan ook steeds haar best om alles in goede banen te leiden. Voor ons een onvergetelijke reis.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Fantastische rondreis. Veel afwisseling en mooie hoogtepunten gezien. Soms letterlijk. Ook de overnachting bij een gezin op het eiland Amantany was leuk om mee te maken. Goede deskundige reisleidster en een gezellige groep. We hebben in april/mei goed weer gehad. Goede tijd om te gaan.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Dit was onze eerste verre reis en meteen een ongelofelijke fantastische ervaring ! Peru is een land wat alles heeft strand woestijn bergen en heel vriendelijke mensen.Mede dankzij onze reisbegeleidster Sabine was dit een geweldige vakantie. Mvg Rob

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Peru is een land met heel veel verschillende landschappen. Uitgestrekte woestijn, hoge bergen, vulkanen, jungle. We hebben het allemaal mogen zien. Mogen beleven. In elk gebied kwam er een andere gids om ons mee te nemen naar prachtige excursies. Elke gids met zijn unieke verhalen.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • We hadden een fantastische reis met een super reisbegeleidster, leuke groep in een land met veel uitersten qua mensen en natuur en soms beetje mysteries maar alles in ons opgezogen om lang van na te genieten.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis, in de watten gelegd door Manon, leuk dat we zoveel vrijheid kregen om zelf op ontdekking te gaan in dit land met zijn vriendelijke bevolking.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Fantastische, zeer afwisselende, rondreis door Peru gehad. Prima overnachtingen, indrukwekkende excursies. Met name de organisatie was perfect, en een groot compliment voor onze reisleidster Marcella. Aloy en Annelies

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een prachtige en afwisselende reis, geweldige reisbegeleiding. We zijn van Peru en de Peruvianen gaan houden!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een machtige mooie reis met alleen maar hoogtepunten die alleen maar groeien in hoogte, letterlijk en figuurlijk! Van Lima stijg je langzaam maar zeker tot grote hoogte naar het Titicacameer. Machu Picchu vormt het absolute hoogtepunt!!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Wederom een top vakantie / reis gehad. Een super gaaf vakantie land Peru. Een goede en leuke reisbegeleidster Karin. En een klein maar leuk groepje. Alweer een reis om nooit te vergeten. Iedereen bedankt!

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Peru zelf heeft hele mooie gebieden op cultuur en natuur. Zelf ben ik blij geweest dat ik een wandeling (de Larestrek) erbij heb geboekt want anders was het zeer veel steden en minder natuur.

  7,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  7,0
 • Bijzonder mooie en gevarieerde reis die rustig begint en gaande reis steeds mooier wordt. Hoogtepunten waren voor mij de Lares-trail en Machu Picchu, maar ook Colca Canyon, Titicaca-meer, al die prachtige landschappen onderweg en de kleurige bevolking maken de reis een geweldige ervaring!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een heel afwisselende, leuke reis door een mooi land! Natuur, cultuur, stad en platteland - het zit allemaal in de reis. Ook veel te zien en doen.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Het is de moeite waard om deze reis te doen. Je ziet zo veel je komt ogen te kort.

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Prachtige reis met heel veel hoogtepunten zoals het Titicacameer, het verblijf in een gastgezin op het eiland Amantani en vooral het bezoek aan Machu Picchu! De lokale gidsen vond ik de max. De reis is vermoeiend door de hoogte en de vele verplaatsingen vooral 's morgens in de vroegte.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Hallo, Peru is een geweldig mooi land. Peru is fantastisch zowel in natuur als cultuur je kunt hier je hart op halen en de hoogte valt best mee. Groeten Antoinette

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis, heel gevarieerd programma, goede reisbegeleiding, een programma met zeker genoeg keuze en interessepunten voor iedereen...deze reis biedt een volledig beeld van wat Peru eigenlijk is...een aanrader voor zowel de avontuurlijke actieve reiziger als de foto-toerist...

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Was een topreis naar een weergaloos mooi en gastvrij land. Veel gezien, veel genoten en het land heeft een goede keuken. De groep was een topgezellige ploeg en we hadden een perfecte reisleidster. Al mijn dromen en meer zijn uitgekomen. Nasca, Condor Alley, inca-trail en Machu Pichu. De toppers vd reis

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Een mooie complete reis, het verblijf bij mensen thuis moet in mijn ogen niet luxer worden, wil het een aparte ervaring blijven.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Zeer mooi en leerrijk

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Djoser heeft een prachtige reis samengesteld. Grote hulde aan onze reisleidster Mieke, voor wie niets onmogelijk is en dank aan Martine voor de prachtige bloemen na thuiskomst.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Een aaneenschakeling van hoogtepunten. Van woeste kust met pinguïns, flamingo's en pelikanen, naar sandboarden in woestijnoases, vliegen over nasca-lijnen, naar koloniale prachtsteden en dan de andes is, met lama's, alpaca's, vicuñas, condors, regenwoud en inca-ruines! Inca-trail was fantastisch!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een fantastische reis door het land van de Inca's. Als je even buiten Lima bent, zie je overal de mensen lopen met hun kleurrijke kleren en hun vele hoedjes. Geweldige plaatselijke gidsen vertelden vol trots en met veel kennis over hun mooie land. de geschiedenis en de cultuur. Onvergetelijk!

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Intensieve, indrukwekkende reis. De reisbegeleider was een topper. Een man die een groep weet te binden, te begeleiden, te adviseren en toch voldoende vrijheid geeft aan de deelnemers. Klasse. Voor herhaling vatbaar.

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • We zijn gisteren terug gekomen van een geweldige rondreis Peru. Wat was het geweldig. Sanne onze reisleidster. De reis ondanks vaak lange reisdagen. De hotels. Alles geweldig!

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Het was een heerlijke rondreis, super georganiseerd door Patrick en de groep was geweldig met elkaar. Veel gedaan en gezien, een bijzonder land Peru, jammer dat het soms erg koud was!! Ik ben zeer tevreden over de Djoser reisorganisatie. Een vakantie waar ik fijne herinneringen heb!!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis met vele hoogtepunten! Leuke hotelletjes op mooie locaties.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Prachtige en complete reis. 21 dagen vol hoogtepunten, dit ook te danken aan de uitstekende reisleiding. Goede balans tussen groepsactiviteiten en eigen tijd om Peru te ontdekken. Ik heb GENOTEN!

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Fantastische reis met een leuke groep van 20 personen. Zeer gevarieerd en bijzonder goed verzorgd. Geweldig goede reisleidster met een hoop ervaring. Prachtig land met hele lieve mensen. Zo kleurrijk, afwissend, sportief. Kortom gewoon doen.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Het was een geweldige reis een goede reisleidster en een fijne groep. De reis is zorgvuldig opgebouwd. De hele reis goed weer gehad alleen de laatste dag in Machu Pichu tijdens de rondleiding van de gids een flinke regenbui. De Inka-Trail die ik met 4 anderen heb gelopen was een geweldige ervaring.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Terug van een fantastische vakantie in een fascinerend land. Veel hoogtepunten, een geweldige groep en een fantastische reisbegeleider. Een reis die we ons nog lang zullen herinneren.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • PERU, een onvergetelijke, SUPER- FANTASTISCHE reis vol Hoogtepunten , met heel veel afwisseling op alle vlak ! cultuur, natuur, avontuur ... een echte AANRADER !!!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • De reis door Peru was 'awesome'! Peruanen zijn bijzonder optimistische lieve mensen. We reisden met een relaxte groep en een zeer goede en zorgzame reisbegeleider. Machu Picchu is toeristisch geworden, maar door de Inca Trail te lopen hebben we dit deel ook echt beleefd en de natuur mogen bewonderen.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een prachtige rondreis met goede hotels en André als een prima reisleider, met als hoogtepunt de Incatrail met een zonnig Machu Picchu als beloning. En blij dat we in Cusco nog 2 dagen verlengd hebben. Kortom, een aanrader deze reis.

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • Een prachtige, afwisselende reis met oog voor natuur en cultuur, en steden. Een zeer interessant programma, voor elk wat wils. De deskundige en betrokken reisleider heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van onze vakantie! Enkele hoogtepunten: Machu Picchu, de Heilige Vallei, de kust

  8,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  8,0
 • 21 dagen genieten! Een reis vol afwisseling en perfect gebalanceerd aan ieder zijn mogelijkheden! Een reis die je moet gedaan hebben...

  10,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  10,0
 • Een fantastische ervaring met een leuke groep mensen in een zeer boeiend land met een afwisselend landschap en vriendelijke mensen met de inca trail als sluitstuk in een woord geweldig! Dit mede dankzij de geweldig saamhorige groep en reisleider.

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een onvergetelijke, uitstekend georganiseerde reis. Prima reisgenoten. Het was heerlijk in het warme, verrassend en ontroerend Peru. We hebben een ongelooflijk gave Inca-trail gelopen. Nooit eerder zo'n traiking meegemaakt. Dragers, gids en kok hartelijk bedankt! Onze reisleider Tim is/was TOP!

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Wij genieten nog steeds volop na van deze prachtige reis door het fascinerende (zuidelijke deel van) Peru met een zeer toegewijde Djoser gids en 18 enthousiaste medereizigers. Fantastisch

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • onze eerst reis met djoser was helemaal prima we maakten de reis mei 2013, volgende reis zal zeker met djoser zijn

  9,0 (Rondreis Peru, 21 dagen)

  9,0
 • Een heel gevarieerde reis die vele highlights van Peru aandoet. Er is een gezonde balans tussen een groepsreis en toch zelfstandig op ontdekking te kunnen gaan. Top momenten waren sand ski in Huacachina, Inca Trail, Rainbow Mountain & Red Valley. Check ook: www.sportytravellers.com/peru/

  9,0 (Rondreis Peru met Amazone, 24 dagen)

  9,0
 • Wij beleefden een veelzijdige rondreis door (Zuidelijk) Peru, waarbij de verlenging 'Amazone' de kers op de taart was. Onze zintuigen werden geprikkeld door al het moois op gebied van cultuur en natuur. Afwisseling tussen in- en ontspanning en heel wat dolkomische momenten in de groep.

  10,0 (Rondreis Peru met Amazone, 24 dagen)

  10,0
 • Prachtige reis veel van het Inca verleden gezien en beleefd!! Ook hoe de huidige bevolking leeft en werkt jammer dat zo'n rijk land verlamt is door corruptie!! Amazone is een aanrader prachtige natuur, jammer van de gemiste terugreis (noodweer Cusco) maar ja tegen de natuur kun je helaas niet op.

  8,0 (Rondreis Peru met Amazone, 24 dagen)

  8,0
 • Aan ieder van mijn medereizigers wens ik mijn blijdschap uit te spreken voor hun deelname aan deze schitterende reis. Het was een fantastische reis vol belevenissen en schitterende ervaringen in het wondermooie Peru.

  8,0 (Rondreis Peru met Amazone, 24 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis beleefd! Alles tip top geregeld door Djoser. Je kan in 2 weken écht wel de hoogtepunten van Peru zien en ten volle genieten van dit mooie land. Ik raad deze reis 100% zeker aan. Een pluim voor Djoser!

  10,0 (Rondreis Peru, 14 dagen)

  10,0
 • Een intensieve veelzijdige reis. Waarin veel kilometers afgelegd werd. De inactiviteit tijdens het verplaatsen is zeer goed aan te vullen met de wandeltocht Camino Real en de beklimming van de 'Rainbow' mountain. Dan is wel doorzettingsvermogen en ontbreken van hoogtevrees vereist. Fijne reis gehad.

  8,0 (Rondreis Peru, 14 dagen)

  8,0
 • Peru is een prachtig land met veel historie en ruige landschappen. Het programma is wel intensief. Volle dagen met heel veel indrukken. Een aanrader voor de avontuurlijke reiziger. Houdt er wel rekening mee dat de hotels in Peru niet vergelijkbaar zijn met die in Europa.

  8,0 (Rondreis Peru, 14 dagen)

  8,0
 • Een reis waarin je in korte tijd de meeste highlights van Peru ziet. Groepsgrootte is precies goed met ruimte voor individuele activiteiten. Prachtige natuur en cultuur. Heerlijk en betaalbaar eten. En we hadden een fantastische reisleidster!!

  9,0 (Rondreis Peru, 14 dagen)

  9,0
 • Wat een reis! Ik ben terug met een bagage vol van mooie herinneringen die ik mogen delen heb met een leuke groep! Peru is prachtig ... De Djoser-formule ligt me helemaal. Dankzij tourleader Linoy kans gehad om Rainbow Mountains te bezoeken. Dikke pluim vr haar organisatietalent en enthousiasme!

  10,0 (Rondreis Peru, 14 dagen)

  10,0
 • Het Andesgebergte is werkelijk prachtig. De hele reis werden wij omringd door prachtige landschappen en natuur.

  8,5 (Rondreis Peru, 14 dagen)

  8,5
 • Een indrukwekkende reis met hoogtepunten ( letterlijk en figuurlijk ) het Titicacameer en Machu Picchu. Cusco is een gezellige stad. Zeker de moeite waard!

  8,0 (Rondreis Peru, 14 dagen)

  8,0
 • Een zeer gevarieerde fantastische en drukke reis. Van cultuur tot natuur, van zee tot bergen, een zeer bijzondere reis. Een fantastische reisbegeleider op het vaste land, alleen de gids op de Galapagos viel iets tegen, maar het prachtige gebied maakte dat weer goed. Een echte aanrader!

  8,0 (Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen )

  8,0
 • Ik kijk terug op een prima rondreis. Een extra compliment voor Tonka die de groep op een uitstekende wijze over het vaste land van Peru en Ecuador heeft geleid. De reisleiding op de Galapagoseilanden was iets minder maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de lokale standaard.

  9,0 (Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen )

  9,0
 • De reis was fantastisch. Leuke groep, indrukwekkende landschappen en steden, en goed weer. Hoogtepunten waren Huacachina met zijn zandduinen, Cuzco, wandelen in de Andes naar de Condor (we hebben ze gezien!), Machu Picchu uiteraard en zwemmen met zeeleeuwen en zeeschildpadden op de Galapagos.

  9,0 (Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen )

  9,0
 • Prachtige reis. Hele mooie natuur met veel dieren om te spotten. Strak reisschema om zo veel mogelijk te zien. Goede, sfeervolle hotels op prima locaties in de stad. Geweldige excursies naar oa de Colca Canyon, Machu Picchu en het Titikaka meer. Aangename temperatuur en genoeg vrij tijd. Top.

  10,0 (Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen )

  10,0
 • Een reis om nooit te vergeten. Enorme diversiteit aan landschap en cultuur. Zeer intensieve reis met vele hoogtepunten, letterlijk en figuurlijk. Topper!

  10,0 (Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen )

  10,0
 • Onze reis naar Peru, Ecuador en Galapagos was fantastisch. We hadden een leuke groep en een erg leuke reisleidster. We hebben veel gezien van de zeer gevarieerde landschappen en van de culturen. De buggytour in de woestijn, Machu Picchu en het snorkelen op Galapagos waren de hoogtepunten voor mij.

  8,0 (Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen )

  8,0
 • Schitterende reis met heel veel mooie indrukken! Echt de moeite waard!

  9,0 (Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen )

  9,0
 • Letterlijk en figuurlijk veel hoogtepunten deze reis. Geweldige reisleidster en de galapagos eilanden zijn erg bijzonder ! Top reis !!

  8,0 (Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen )

  8,0
 • Wat een waanzinnige reis! De immense zoutvlakte van Uyuni, het bezoek aan een zilvermijn in Potosi en aan de Uros op hun drijvende rieteilanden. En natuurlijk het hoogtepunt de Machu Picchu. Een geweldige combinatie van cultuur, steden en natuur. Echt een aanrader!

  10,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  10,0
 • We hebben genoten van de geweldige natuur, de mooie mensen, een gezellig reisgezelschap en een geweldige reisleidster!!!

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  9,0
 • Onze eerste groepsreis, wij vonden het wel spannend. Maar door Djoser, de groep en de geweldige reisleidster, hebben we een onvergetelijke reis gehad. De hoogtepunten waren toch wel Salar de Uyuni en Machu Picchu. Tot slot hebben we nog een trekking gemaakt naar de Rainbow Mountains. Super reis!!!

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  9,0
 • Bolivia en Peru, een prachtige reis in een totaal andere wereld. Bolivia, arm en dat zie ja aan alles maar vooral aan gebouwen en wegen. Peru, rijker maar nog ver achter bij Europa. Natuur is prachtig zoals je nog nooit hebt gezien. Klimaat is hard, hete zon en koude nachten.

  8,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  8,0
 • Een fantastisch mooie reis gemaakt met onze zeer deskundige en ervaren reisbegeleidster Vicky. Heel veel mooie plekken gezien o.a. de zoutvlakte Uyuni, Secret Valley en Machu Picchu. Accommodaties zijn in sommige gevallen basic. I.p.v. de nachtbus hebben wij de vlucht Uyuni-La Paz geboekt.

  8,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis met als hoogtepunten Salar d'Uyuni en Machu Picchu. De transfers gebeurden hoofdzakelijk met comfortabele bussen. De reisbegeleidster was erg professioneel. Als reiziger vergeet je soms dat ook zij zware reisdagen ondergaan. Doch altijd begeleidde ze ons goedlachs.

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis met enorm veel hoogtepunten en als climax Machu Picchu. Heeft in alle domeinen aan mijn verwachtingen voldaan maar is ook redelijk vermoeiend door de vele verplaatsingen. Zeer goede, enthousiaste reisgids (Manon). Prijs/kwaliteit zeer goed.

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,9

Zeer mooie reis, heel veel gezien ook bezoeken kunnen doen d...
Zeer mooie reis, heel veel gezien ook bezoeken kunnen doen die niet voorzien waren. Aanrader.

Louis H. - 8,0
Terug naar boven