Peru

Rondreis Peru

Ervaar de nalatenschap van de Inca´s In Peru. Op de rondreis door het land van de Inca´s breng je een bezoek aan Machu Picchu, Cusco, Nasca, Arequipa en Titicaca. Het land heeft een imposante natuurpracht en steden met een rijk koloniaal verleden. De verscheidenheid maakt Peru één van de boeiendste landen in Zuid-Amerika. De Inca Trail kan je als optionele excursie boeken.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Peru

Alle hoogtepunten van Peru

Bekijk alle hoogtepunten van Peru

Ontdek het bijzondere Peru
Bij Djoser kan je kiezen uit drie verschillende rondreizen waarmee je het prachtige Peru verkent. Naast een rondreis uitsluitend door Peru zijn er ook combinatiereizen waarin je een bezoek aan Peru combineert met Ecuador en Galapagoseilanden of Bolivia.

Tijdens de rondreizen van Djoser worden de highlights van Peru in een aangenaam tempo verkend. We maken gebruik van een eigen bus, zodat we kunnen stoppen in de dorpjes en plaatsen waar we doorheen rijden en kunnen uitstappen voor een van de prachtige uitzichten. Per regionale trein reis je naar Machu Picchu en maak je kennis met de lokale bevolking. Een prachtige rit, die je een andere interessante kant van Peru laat zien.

We bezoeken tijdens de rondreizen door Peru niet alleen de kustgebieden met hun karakteristieke woestijnen, prachtige stranden en vruchtbare valleien, maar ook de hooglanden en tropische jungle. Deze groepsreis naar Peru is eveneens te combineren met een bezoek aan het mooie Ecuador of Bolivia. In Bolivia slaan we uiteraard de zoutvlakte bij Uyuni en de 3.000 tot 4.000 meter hoge Altiplano niet over.

Alles goed verzorgd
Welke rondreis je ook boekt, je overnacht in comfortabele, centraal gelegen middenklasse hotels. Deze zijn vaak kleinschalig, met een gezellige sfeer en koloniaal karakter. In sommige hotels is geen verwarming aanwezig, omdat verwarming in deze gebieden nog een relatieve luxe is. Wel zijn er genoeg warme dekens. Een eigen douche en toilet is vrijwel altijd aanwezig.

Unieke reizen van Djoser
Onze groepsreizen door Peru laten je optimaal genieten van de rijke cultuur en spectaculaire natuur. Wij hebben de mooiste routes uitgestippeld en zorgen altijd voor goede faciliteiten onderweg. Zo ontdek je alle hoogtepunten van Peru op een ontspannen manier!

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Deze rondreis heeft ons uitstekend bevallen. Ondanks er vrij...
Deze rondreis heeft ons uitstekend bevallen. Ondanks er vrij veel pittige inspanningen nodig waren maakte de omgeving alles goed. Reisleidster Manon deed dan ook steeds haar best om alles in goede banen te leiden. Voor ons een onvergetelijke reis.

Carlos G. - 8,0
Terug naar boven