Overzicht Tibet rondreizen van Djoser

Rondreis Tibet

In Tibet kom je terecht in een wereld van boeddhisme, wedergeboorte, karma, monniken in eeuwenoude kloosters en verlaten vlaktes met besneeuwde bergkammen aan de horizon. De ervaringen die je hier meemaakt worden kracht bijgezet door de Himalayapassen van ruim 5000 meter hoog. Het bezoek aan het Tibetaans Plateau is dan ook letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten van deze reis. Je bezoekt ook de prachtige steden Kathmandu, Lhasa en Bhaktapur tijdens jouw rondreis door Tibet en Nepal.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Tibet

Bekijk alle hoogtepunten van Tibet

Goed verzorgde rondreizen
Gedurende de groepsreis door Tibet reist er een enthousiaste, ervaren en deskundige Nederlandse reisbegeleider met ons mee. Een absolute meerwaarde aan de Djoser reizen. Daarnaast zal er een lokale gids meereizen die ons tijdens de rondreis van alles kan vertellen over Tibet. We overnachten in China in goede middenklasse hotels, voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. In de Tibetaanse steden verblijven we in een wat eenvoudigere hotels. Ook deze zijn voorzien van eigen sanitair.

Waarom Djoser
De rondreis naar Tibet is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Tibet te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een groepsreis door Tibet laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Tibet je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Tibet reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Een geweldige, indrukwekkende, bijzondere, maar ook erg vermoeiende reis. Heel veel gezien, beleefd en ervaren. Verschillende volken gezien, verschillende landen ervaren. Heerlijk gegeten, met verschillende valuta leren omgaan. Leren onderhandelen en enorm genoten. Met een geweldige reisbegeleidster

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Wat een prachtige, maar ook intensieve reis! Een aantal lange reisdagen, prachtige steden, mensen, kleuren, geuren, oudheden, culturen, vergezichten, landschappen. Een heel bijzondere reis, en ik ben blij dat ik dit heb mogen ervaren. Met een hoofd vol indrukken thuis nagenieten.

  8,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  8,0
 • Erg leuke en mooie reis met goede begeleiding. Verschillende culturen gezien, mooie natuur, leuke activiteiten zoals trekking tochten en andere wandelingen en natuurlijk heerlijk gegeten. Was een avontuurlijke reis. Een reis waar je wel een goede conditie voor nodig hebt.

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Van Delhi naar Beijing is een unieke reis door de combinatie van 4 landen met elk hun eigen cultuur. Het is een 'belevingsreis' waarin je ondergedompeld wordt in de leefwijze van het land. Je maakt alles mee van 'binnenuit', hebt niet het gevoel als toerist op stap te zijn. Intens en verrijkend!

  8,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  8,0
 • Een intensieve maar zeer indrukwekkende reis. Zo ontzettend veel gezien en ervaren. Deze reis is een belevenis geweest, die ik niet snel zal vergeten. Zeker een aanrader!

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Een super mooie reis, die ik niet snel zal vergeten. Vier verschillende landen, met hun eigen cultuur. Van het drukkere hectische, maar mooi India, naar het rustigere Nepal, met veel mooie natuur. Tibet is gewoonweg fantastisch, super landschap en mensen en eindigen in China met de Grote muur.

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Ik heb enorm genoten van de reis van Delhi naar Beijing. Je komt in vier totaal verschillende landen met daarbij behorende culturen. Je kwam ogen en oren tekort. De groep zeurde nooit, hielp elkaar als het nodig was en samen genoten we volop. Zonder onze reisleider waren we nooit thuis gekomen.

  9,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  9,0
 • Een fantastische intensieve reis met af en toe het karakter van een survival, onvergetelijk!

  9,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  9,0
 • Een onvergetelijk reis. Zoveel cultuur en natuur. India, met geen woorden te beschrijven. Nepal, schitterende natuur. Heb mn hart verpand aan Tibet. Wat een mooi woest land met zulke lieve en mooie mensen. China, mooi om eens te zien.

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Een fantastische reis: culturele bezienswaardigheden, induiken in de geschiedenis, fietsen en hiken in de natuur, vriendelijke interactie met de lokale bevolking, regionaal leren koken, KungFu met een echte Guru of ThaiChi of lekker bij de pool ontspannen. Zo gek als je maar wilt!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Superreis! Andere wereld, er 30 dagen helemaal uit. Tibet was uniek, dankzij prachtig weer geweldig van het Himalaya-gebergte kunnen genieten. Djoser geeft qua zwaarte 3 sterren, daar mag wat mij betreft een sterretje bij. Ricardo is een -zeer ervaren- top reisleider!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • De reis naar China en Tibet is indrukwekkend door zijn verscheidenheid aan indrukken. De prachtige natuur, de grote steden, de manier waarop de mensen hun religie beleven en ook de invloed van de overheid op het dagelijks leven is interessant. Met onze gids, een bron van kennis, waren we heel blij.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Ik vond het een prachtige reis vol indrukken, prachtige routes, verwondering, verbazing, mooie ontmoetingen met Chinezen en Tibetanen. De reisleider Ricardo is zeer ervaren en een fijn mens. Dank je wel voor je vele werk.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Wij hebben deze reis als zeer prettig beleefd. Een mooie mix tussen cultuur en natuur. Bovendien met een vriendelijke en vooral deskundige gids.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Onwijs leuke en mooie reis, zeker ook door onze erg enthousiaste reisleider Ricardo. Hij wist heel veel te vertellen en regelde alles tot in de puntjes. Petje af en heel erg bedankt.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Deze reis zal voor altijd in ons geheugen gegrift blijven. Andermaal een kijk op de wereld opgedaan, die in China en vooral in Tibet bijzonder is (beleefden er o.a. de sfeer n.a.v. de verjaardag van de Dalai Lama). Een bijzondere dank aan de reisbegeleider Ricardo. Krijgt van ons een 11 op 10!!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Een overweldigende reis door China en Tibet. Iedere dag was weer een hoogtepunt. Een goede mix van verplichtingen en vrijheden. Dat alles onder de bezielende en fantastische reisleider Ricardo.

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Een topper van een reis, super samengesteld, veel variatie, mooie locaties, steeds op loopafstand van het centrum, kon niet beter. En een super reisbegeleider, je kan geen betere vinden dan Ricardo. Behulpzaam. Gaf ons zeer duidelijke informatie over t land, de reis, was met iedereen begaan, top

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Een zeer afwisselende reis! Lekker actief, zeer gevarieerd programma, goed opgebouwde reis, vol met hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk). Ik raad deze reis aan iedereen aan! Het is wel een zware reis, dus een goede gezondheid is een must om echt te kunnen genieten!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Enorm genoten van China, Tibet en Hongkong. Alles zat mee. De groep, de reisleider én het weer. Heel veel gezien van deze prachtige landen en landschappen. Van harte aanbevolen.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Een erg bijzondere reis, waarbij veel kilometers (bus-tein-vliegtuig) zijn afgelegd. Een reis met diverse bijzondere hoogtepunten (Beijing, de Muur, het Terracottaleger, Tibet, het Boeddhisme en het Karstgebergte) en een bevolking waar we met veel plezier naar terug kijken.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Mooie afwisselende reis met veel hoogtepunten, Tibet heel bijzonder.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Met deze reis zie je heel veel van China. Er is veel variatie in het programma; cultuur afgewisseld met natuur, vrijheid en must-see-must-do, stad en platteland, wereldwijd bekende attracties en de plaatselijke grootheden. Je reist heel veel kilometers, maar ook dat is de charme van het reizen.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Zeer afwisselende reis, waarbij je China en Tibet op diverse manieren ziet. Ook de diverse vormen van transport (trein, bus, vliegtuig) dragen daar aan bij. Naast steden ook gelukkig ruimte voor de natuur van China en Tibet. China is volop aan het veranderen, dat kun je in deze reis ervaren.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Eerste keer met Djoser op reis. Een zeer goede reisleider. Ook terplaatse goede reisleiders. Bijzonder was de reisleider in Tibet. Met Lufthansa vliegen perfect. Binnenlandse vluchten met China airway's goed. De 3 nachttrein ritten lang maar wel bijzonder. Veel kontakt met de bevolking, mooie reis !

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • wist niet wat ik moest verwachten van china, maar mede door het enthousiasme en passie voor dit land van onze reisbegeleider david is deze reis onvergetelijk geworden. wat een top reis heel veel gezien en de reis aan het einde verlengd met 2 extra nachten.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Een schitterende reis met veel variatie! Je hebt dan ook écht iets van China gezien. Tibet is geweldig, ondanks wennen aan de grote hoogte. Onvergetelijk ook: de reis met de ‘hemeltrein’ naar Tibet. Speciaal ook: de rijstvelden van Ping’an. Hier graag nog ietsje langer gebleven zijn. Genoten!

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Dit was een spectaculaire, avontuurlijke, afwisselende onvergetelijke reis. Je moet in goede conditie zijn om overal aan mee te kunnen doen en om af en toe de knop om te draaien om gebruik te kunnen/moeten maken van de openbare voorzieningen. Geweldig gegeten, over het algemeen van goede kwaliteit.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis: zeer afwisselend, cultuur, natuur, vervoermiddelen, wandelen, fietsen, heerlijk eten, grappige momenten en beste reisleider ooit! Absolute aanrader!

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Het was een boeiende, interessante, maar soms zware (tibet door de hoogte) rondreis, En groep (18) en reisbegleider Jacky waren allemaal gezellig Bedankt ! Het was een topvakantie !

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Het was een geweldige reis! De groep ging met elkaar op. Yvonne was ook geweldig ondanks dat het haar eerste keer in Nepal en Tibet was. Ze kon goed met lastige momenten omgaan.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis, mooi opgebouwd reisprogramma, indrukwekkend landschappen en sfeervolle tempels. Het bezoek aan het Potala Paleis was een van de vele hoogtepunten. Vervoer en hotels waren prima en alles uitstekend geregeld door enthousiaste reisbegeleidster en lokale gids.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • Het was erg fijn om tijdens deze reis een eigen bus te hebben. Zo konden wij op de meest prachtige plekjes stoppen.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • De lokale gids en de reisbegeleiding waren super. Zij hebben er samen voor gezorgd dat het een reis om nooit te vergeten is!

  8,5 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  8,5
 • Het was geweldig om op het dak van de wereld te zijn. Het landschap was zo mooi en indrukwekkend.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

9,0

Een fantastische reis: culturele bezienswaardigheden, induik...
Een fantastische reis: culturele bezienswaardigheden, induiken in de geschiedenis, fietsen en hiken in de natuur, vriendelijke interactie met de lokale bevolking, regionaal leren koken, KungFu met een echte Guru of ThaiChi of lekker bij de pool ontspannen. Zo gek als je maar wilt!

Barbara S. - 10,0
Terug naar boven