Overzicht Tibet rondreizen van Djoser

Rondreis Tibet

In Tibet kom je terecht in een wereld van boeddhisme, wedergeboorte, karma, monniken in eeuwenoude kloosters en verlaten vlaktes met besneeuwde bergkammen aan de horizon. De ervaringen die je hier meemaakt worden kracht bijgezet door de Himalayapassen van ruim 5000 meter hoog. Het bezoek aan het Tibetaans Plateau is dan ook letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten van deze reis. Je bezoekt ook de prachtige steden Kathmandu, Lhasa en Bhaktapur tijdens jouw rondreis door Tibet en Nepal.

Lees meer

Bekijk alle hoogtepunten van Tibet

Goed verzorgde rondreizen
Gedurende de groepsreis door Tibet reist er een enthousiaste, ervaren en deskundige Nederlandse reisbegeleider met ons mee. Een absolute meerwaarde aan de Djoser reizen. Daarnaast zal er een lokale gids meereizen die ons tijdens de rondreis van alles kan vertellen over Tibet. We overnachten in China in goede middenklasse hotels, voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. In de Tibetaanse steden verblijven we in een wat eenvoudigere hotels. Ook deze zijn voorzien van eigen sanitair.

Waarom Djoser
De rondreis naar Tibet is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Tibet te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een groepsreis door Tibet laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Tibet je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Tibet reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Een fantastische reis: culturele bezienswaardigheden, induiken in de geschiedenis, fietsen en hiken in de natuur, vriendelijke interactie met de lokale bevolking, regionaal leren koken, KungFu met een echte Guru of ThaiChi of lekker bij de pool ontspannen. Zo gek als je maar wilt!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Superreis! Andere wereld, er 30 dagen helemaal uit. Tibet was uniek, dankzij prachtig weer geweldig van het Himalaya-gebergte kunnen genieten. Djoser geeft qua zwaarte 3 sterren, daar mag wat mij betreft een sterretje bij. Ricardo is een -zeer ervaren- top reisleider!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • De reis naar China en Tibet is indrukwekkend door zijn verscheidenheid aan indrukken. De prachtige natuur, de grote steden, de manier waarop de mensen hun religie beleven en ook de invloed van de overheid op het dagelijks leven is interessant. Met onze gids, een bron van kennis, waren we heel blij.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Ik vond het een prachtige reis vol indrukken, prachtige routes, verwondering, verbazing, mooie ontmoetingen met Chinezen en Tibetanen. De reisleider Ricardo is zeer ervaren en een fijn mens. Dank je wel voor je vele werk.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,9

Een fantastische reis: culturele bezienswaardigheden, induik...
Een fantastische reis: culturele bezienswaardigheden, induiken in de geschiedenis, fietsen en hiken in de natuur, vriendelijke interactie met de lokale bevolking, regionaal leren koken, KungFu met een echte Guru of ThaiChi of lekker bij de pool ontspannen. Zo gek als je maar wilt!

Barbara S. - 10,0
Terug naar boven