Overzicht Albanië rondreizen van Djoser

Rondreis Albanië

De combinatie van onaangetast natuurschoon bij het Ohrid meer en de kleine bergsteden as Koca, Berat en Gjirokastra zorgen voor een onvergetelijke albanie rondreis. Maar ook de resten van oude beschavingen in Apollonia en Butrinti dragen bij aan het culturele aspect van deze bestemming.

Reviews Albanië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,5

 • Mooie en afwisselende reis in dit prachtige opkomende vakantieland. Het rustige tempo, de in het algemeen goede en centraal gelegen hotels zorgden, de leuke bezienswaardigheden en de ruimte om er zelf op uit te gaan gaven een goede totale reiservaring.

  9,0

  Rondreis Albanië & Noord-Macedonië, 15 dagen

 • Reisbegeleiding en route goed. Hotels oké. In Hotel Tradita in Shkoder had ik last van de muziek die lang doorging. Ook was die kamer erg vochtig en stonk muf. Niet geslaagd: veel te korte tijden om over te stappen in Wenen. Zorgde voor veel gestress en gemis aan koffers!! Dit moet echt anders.

  8,0

  Rondreis Albanië & Noord-Macedonië, 15 dagen

 • Van Tirana uit 15 dagen Albanië gedaan. Een mooi vakantieland in ontwikkeling. Vooral de goede reisleiding heeft ons veel over het land, de geschiedenis en gewoontes geleerd. Het verblijf in Albanië was een mooie ervaring

  9,0

  Rondreis Albanië & Noord-Macedonië, 15 dagen

 • Prachtige culturele luxe rustgevende warme reis met flexibele pittige zorgzame sportieve reisleiding. Daarbij een gezellige gedisciplineerde groep, die ook respect voor elkaar had. We reisden door een boeiend gevarieerd landschap en steden. Hotels waren uitstekend en centraal gelegen. Genoten. Dank

  8,0

  Rondreis Albanië & Noord-Macedonië, 15 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • ANVR- en SGR garantie
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring

Bekijk alle hoogtepunten van Albanië

Bij Djoser boek je een complete rondreis, waarbij je alle hoogtepunten van Albanië ziet. Cultuur en natuur wisselen elkaar af tijdens de groepsreizen Albanië. Je kunt je Albanië rondreis ook combineren met een bezoek aan Noord-Macedonië, Montenegro, en Noord-Griekenland. De groepsreizen Albanië beginnen in de bruisende hoofdstad Tirana. Tijdens de groepsreizen Albanië ontdek je eeuwenoude moskeeën, authentieke bergdorpjes, schitterende meren en resten van oude beschavingen. 

Beste reistijd Albanië?
De beste tijd voor een Albanië rondreis is mei t/m september. In het voorjaar is het al lekker warm en in de zomer niet te heet. Het is er gemiddeld dan tussen de 25 en 35 graden. Aan de kust en in de bergen is het in de zomer iets aangenamer door het zeeklimaat. Vanaf eind oktober en in de winter is het regenseizoen.

Goed verzorgde rondreizen

We overnachten tijdens de Albanië rondreis in middenklasse hotels. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Tijdens een Albanië groepsreis vertellen onze Nederlandse reisbegeleiders je alles over het land. We maken voor de Albanië reis onderweg gebruik van eigen bussen. Reis Albanië comfortabel door!

Waarom Djoser?
Tijdens de Albanië reis reizen we in een rustig tempo het hele land door en we trekken er dan ook 14 dagen voor uit. Onze Albanië groepsreis is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Albanië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Albanië rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken tijdens een reis albanië.

De mooiste bezienswaardigheden van Albanië                                   

Albanië is een nog redelijk onbekende bestemming. Het land heeft een rijke cultuur met eeuwenoude steden en bergdorpjes, imposante kerken, moskeeën en burchten. Ook de natuur is prachtig met hoogtepunten als de Kelcyrakloof en de Blue Eye. Je ontdekt het allemaal tijdens onze groepsreizen Albanië.

Tijdens de reis Albanië zijn bepaalde excursies inbegrepen (exclusief entreegelden), zoals het bezoek aan de Elbasan, de oudste moskee van het land en het Blue Eye nationaal park. Ter plaatse zijn er ook nog allerlei leuke excursies bij te boeken, zoals een wijnproeverij bij wingaard Cobo of een boottocht over het spectaculairee meer van komani. Bij een rondreis door Albanië kom je ogen en oren tekort en wacht je elke dag een nieuw hoogtepunt. Reis Albanië door met Djoser!

albanie rondreis