Mongolië

Rondreis Mongolië

We bezoeken het intrigerende Mongolië op de 18-daagse reis door Mongolië en  met de Transsiberië Express. Dit land heeft vele aangename verrassingen voor jou in petto: schitterende vergezichten zoals de enorme Gobi woestijn, de bijzondere Orkhon Vallei en natuurlijk de prachtige hoofdstad Ulaanbaatar met zijn mooie kloosters en musea. Ook slapen we in een traditionele Mongoolse ger.

Lees meer

Ontdek Mongolië

Ontdek alle hoogtepunten van Mongolië

Goed verzorgde rondreizen
Met Djoser overnacht je tijdens de reis door Mongolië in goede middenklasse hotels waarvan de tweepersoonskamers voorzien zijn van eigen sanitair. Daarnaast verblijven we in sfeervolle nomadententen. Tijdens de kampeerovernachtingen zijn de maaltijden inbegrepen. Ook de entreegelden van de nationale parken zijn inbegrepen. We reizen met kleine busjes, voorzien van vier wiel aandrijving, door Mongolië. Tijdens de reis met de Transsiberië Express slaap je in de trein in 4-persoons coupes.

Waarom Djoser
Djoser verzorgt een complete en gevarieerde rondreis door Mongolië. Er zal een ervaren reisbegeleider met ons meereizen en een lokale gids zal ons van alles vertellen over Mongolië. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Je bepaalt zelf tijdens de groepsreis welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. Met Djoser maak je kennis met de bijzondere gastvrijheid van de Mongolen.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,1

De trans-siberian express in de winter is een bijzondere rei...
De trans-siberian express in de winter is een bijzondere reis. Buiten de trein koud (tot -40°C) en binnen de trein warm (tot +28°C). Warm ingepakt in alle rust kunnen genieten van de cultuur en geschiedenis van de steden en van de weidse natuur, afgerond met een blitzbezoek aan Beijing.

Dirk R. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser