Oezbekistan

Rondreis Oezbekistan

Op rondreis door Oezbekistan wordt je verrast door de prachtige overblijfselen van de schitterende architectuur uit de eeuwenoude geschiedenis. Ideaal als je van historie en avontuur houdt.

In het verleden vormde Oezbekistan het hart van de Zijderoute tussen de Middellandse Zee en China, de steden waren de echte schatkamers van de wereld omdat ze zich aan deze legendarische handelsweg bevonden. De culturele rijkdom van Oezbekistan is echter pas na het einde van de Sovjetoverheersing langzaam uit de vergetelheid gekomen.

Lees meer

Hoogtepunten Oezbekistan

Ontdek de hoogtepunten van Oezbekistan

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens de rondreis door Oezbekistan overnachten we in middenklasse hotels. De tweepersoonskamers zijn voorzien van eigen sanitair. We zullen ook 2 nachten verblijven in een yurtkamp in de woestijn. Een unieke ervaring! Ook op de Zijderoute slaap je enkele dagen in een yurt. In de trein slaap je in een meerpersoonscoupe’s. Tijdens de groepsreis door Oezbekistan brengen we ook een bezoek aan het romantische Samarkand, de ‘parel van de Zijderoute’.

Waarom Djoser
Gedurende de 16-daagse groepsreis zal er een ervaren en enthousiaste reisbegeleider met ons meereizen. De groepsreis naar Oezbekistan is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Oezbekistan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Oezbekistan rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Oezbekistan je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Weer een reis zoals in de jaren 80-90, iets avontuurlijker,...
Weer een reis zoals in de jaren 80-90, iets avontuurlijker, minder comfortabel maar wel interessant en zeker de moeite waard: mooie Khiva, Bukhara en Samarkand; prachtige uitzichten over de steppe en de bergen! En niet te vergeten: de uitstekende reisbegeleiding van Ricardo! Uitstekende reisbegeleider

Bruno K. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser