Overzicht India & Nepal rondreizen van Djoser

Rondreis India & Nepal

Tijdens de rondreizen door Noord-India en Nepal bezoeken we o.a. Kathmandu, Delhi, Jaipur, Pokhara en Chitwan Nationaal Park. Een boottocht op de Ganges in Varanasi en een bezoek aan de Taj Mahal in Agra behoren tot de hoogtepunten van deze reis.

U kunt ook kiezen voor de rondreis naar de kleurrijke paleizen van Rajasthan in India, eventueel in combinatie met Nepal. Als je liever het noordelijkste puntje van de Indiase Himalaya wilt ontdekken, kun je kiezen voor de rondreis door de deelstaat Ladakh, beter bekend als Klein Tibet.

Reviews India & Nepal reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Een heerlijke reis! Met een druk programma zie je tijdens deze reis zo ontzettend veel van het land en de cultuur. Maar er is ook genoeg ruimte om je ooit af te zonderen en je eigen ding te doen. India en Nepal is een mooie combinatie. Ik raad het iedereen aan!

  9,0

  Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen

 • Een prachtige reis met veelzijdige activiteiten. Reisleidster was super met organiseren en een leuke persoon. Wat minder info over het land en cultuur; dit hebben wij niet als een tekort ervaren.

  10,0

  Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen

 • Een onvergetelijke en wonderlijke reis! Alles is daar anders dan in Nederland!

  9,0

  Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen

 • De reisbegeleider helpt mij de eerste hobbels te nemen als toerist in India. Voorbij de hobbels zie ik een prachtig land met kleurrijke en zeer vriendelijke mensen. Schitterende forten, tempels en paleizen. Een diepe indruk heeft dit land en volk op mij gemaakt. Een onvergetelijke ervaring.

  10,0

  Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • ANVR- en SGR garantie
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring

Ontdek alle hoogtepunten van India & Nepal

Met Djoser kun je onder andere een 15-daagse rondreis langs de gouden driehoek maken. Liever het zuiden van India bezoeken? Dat kan met de 22-daagse rondreis naar Zuid-India. Een aanrader voor natuurliefhebbers is onze Safarireis India. Grote kans dat je oog in oog komt te staan met een tijger. Uiteraard is een combinatie met Nepal ook mogelijk.
 

Beste reistijd India & Nepal
Voor een aangename temperatuur in India & Nepal kun je het beste in het voor- of najaar reizen. In december en januari kan het koud zijn, met name 's avonds. Zomers loopt de temperatuur met name in India op tot boven de 30 graden. In juli en augustus valt de regentijd (moesson). Het kan dan even kort en flink regenen. De natuur ziet er na zo’n bui weer prachtig groen uit.

Het zicht op de bergen in Nepal is het beste van september tot en met april. In september kan het onderweg nog wel eens regenen, ondanks dat de moessonperiode net voorbij is. De temperatuur kan overdag erg verschillen (15°-25°C). In het nationale park Chitwan is het gedurende de volledige reisperiode aangenaam warm tot tropisch.


Goed verzorgde rondreizen

De middenklasse hotels waar we overnachten zijn (waar mogelijk) centraal gelegen en vaak voorzien van een goed restaurant. Op de 'backwaters' slapen we een nacht op een rijstboot, die is omgebouwd tot een sfeervolle houseboat met 3 of 4 kamers. Een unieke ervaring! De Familyreis door India & Nepal is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.


Waarom reizen met Djoser

Djoser verzorgt complete en gevarieerde groepsreizen door India & Nepal. Er reist een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. We maken gebruik van een eigen bus en stippelen de mooiste routes voor je uit, waarin de meest bijzondere bezienswaardigheden als de Taj Mahal, Varanasi en koningsstad Bhaktapur uiteraard niet mag ontbreken. Uiteraard zorgen we voor goede faciliteiten onderweg. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Reisblog India & Nepal

Bekijk alle reisblogs over India & Nepal

/