Overzicht India & Nepal rondreizen van Djoser

Rondreis India & Nepal

Tijdens de rondreizen door Noord-India en Nepal bezoeken we o.a. Kathmandu, Delhi, Jaipur, Pokhara en Chitwan Nationaal Park. Een boottocht op de Ganges in Varanasi en een bezoek aan de Taj Mahal in Agra behoren tot de hoogtepunten van deze reis.

U kunt ook kiezen voor de rondreis naar de kleurrijke paleizen van Rajasthan in India, eventueel in combinatie met Nepal. Als je liever het noordelijkste puntje van de Indiase Himalaya wilt ontdekken, kun je kiezen voor de rondreis door de deelstaat Ladakh, beter bekend als Klein Tibet.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van India & Nepal

Met Djoser kun je onder andere een 15-daagse rondreis langs de gouden driehoek maken. Liever het zuiden van India bezoeken? Dat kan met de 22-daagse rondreis naar Zuid-India. Een aanrader voor natuurliefhebbers is onze Safarireis India. Grote kans dat je oog in oog komt te staan met een tijger. Uiteraard is een combinatie met Nepal ook mogelijk.
 

Beste reistijd India & Nepal
Voor een aangename temperatuur in India & Nepal kun je het beste in het voor- of najaar reizen. In december en januari kan het koud zijn, met name 's avonds. Zomers loopt de temperatuur met name in India op tot boven de 30 graden. In juli en augustus valt de regentijd (moesson). Het kan dan even kort en flink regenen. De natuur ziet er na zo’n bui weer prachtig groen uit.

Het zicht op de bergen in Nepal is het beste van september tot en met april. In september kan het onderweg nog wel eens regenen, ondanks dat de moessonperiode net voorbij is. De temperatuur kan overdag erg verschillen (15°-25°C). In het nationale park Chitwan is het gedurende de volledige reisperiode aangenaam warm tot tropisch.


Goed verzorgde rondreizen

De middenklasse hotels waar we overnachten zijn (waar mogelijk) centraal gelegen en vaak voorzien van een goed restaurant. Op de 'backwaters' slapen we een nacht op een rijstboot, die is omgebouwd tot een sfeervolle houseboat met 3 of 4 kamers. Een unieke ervaring! De Familyreis door India & Nepal is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.


Waarom reizen met Djoser

Djoser verzorgt complete en gevarieerde groepsreizen door India & Nepal. Er reist een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. We maken gebruik van een eigen bus en stippelen de mooiste routes voor je uit, waarin de meest bijzondere bezienswaardigheden als de Taj Mahal, Varanasi en koningsstad Bhaktapur uiteraard niet mag ontbreken. Uiteraard zorgen we voor goede faciliteiten onderweg. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews India & Nepal reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Een geweldige reis met héél veel afwisseling! De mensen, vervoermiddelen, architectuur, UNESCO en heilige plekken, de vele steden enz. Soms lange dagen onderweg door slechte wegen maar dan toch zoveel te zien. Geen moment van verveling! Jeroen, ons reisleider had veel kennis en ervaring! Top!!!

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • De reis van mijn leven gehad dankzij Djoser en onze reisleider Jeroen! (die onvermoeibaar alles vol enthousiasme tot in de puntjes regelde voor onze groep en zeer deskundige uitleg gaf bij alles wat op onze weg kwam). India was voor mij een zeer positief en verrassend land. Nepal WOW! Dank u Djoser

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Een fantastische reis die alle zintuigen prikkelt. Een super combinatie van India en Nepal , veel cultuur in India om dan na drukte en chaos te genieten in de natuur van Nepal. Van het begin tot einde enorm genoten! René was dan ook een geweldige gids, beter had ik het niet kunnen wensen!

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Voor mij was het de eerste keer dat ik een reis bij Djoser had geboekt. Naast de reis naar het onbekende India en Nepal, was ook dit voor mij een avontuur. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik beide avonturen ben aangegaan en dat dit mij uitermate goed is bevallen. Djoser bedankt.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,6

De reis was mooi en indrukwekkend. Jammer dat de reisleidste...
De reis was mooi en indrukwekkend. Jammer dat de reisleidster Cynthia niet veel wist over de cultuur. De lokale gids was er niet de gehele reis bij en dat vond ik jammer.

Astrid D. - 8,0
Terug naar boven
/