Tunesië

Rondreis Tunesië

Op reis in Tunesië bezoek je Tunis, Carthago, Kairouan, Sbeitla, Tozeur, Chott el Jerid en Sfax. Bij Djoser heeft Tunesië veel meer te bieden dan zon, zee en strand. Ontdek er antieke handelssteden, maak een spectaculaire jeeptocht, zwerf rond over drukke soeks en steek de zoutvlakte van Chott el Djerid over. Bijzonder is een overnachting in een grot.

Lees meer

Hoogtepunten van Tunesië

Bezoek het bijzondere Tunesië

Ontdek antieke handelssteden, maak een spectaculaire jeeptocht, zwerf rond over drukke soeks en steek de zoutvlakte van Chott el Djerid over. In twaalf dagen zie je de culturele hoogtepunten, ontdek je onverwachte natuur en leg je contact met de vriendelijk plaatselijke bevolking. Bij Djoser heeft Tunesië veel meer te bieden dan zon, zee en strand.

Goed verzorgde reizen

In Tunesië maken we gebruik van gunstig gelegen middenklasse hotels. De kamers zijn voorzien van douche/toilet. In Matamata overnachten we in een authentieke ondergrondse accommodatie met eenvoudige, gedeelde voorzieningen.

Klimaat Tunesië

Tunesië is een relatief klein land, maar heeft toch zeer uiteenlopende geografische en klimatologische kenmerken: de kuststrook in het noorden en oosten van het land, groenere berg- en landbouwgebieden in het westen en midden en natuurlijk de Sahara in het zuiden.
De zomers in Tunesië zijn warm, met gemiddelde temperaturen boven 30°C. In het voor- en najaar ligt de temperatuur in Tunis rond 20°C. De beste reistijd is tijdens het voor- en najaar.

Waarom Djoser?

Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. Het principe ‘vrijheid-blijheid’ houdt in dat de reisdagen, de woestijntocht en enkele excursies die bij de reis zijn inbegrepen vastliggen, maar dat de resterende tijd vrij is in te vullen. Uiteraard ben je nooit verplicht om aan een excursie deel te nemen. Bij alle excursies zijn entreegelden dan ook exclusief, zodat je zelf kunt bepalen of je mee naar binnen wilt. Wie er liever zelf op uitgaat heeft daartoe alle vrijheid. Op die manier leer je Tunesië immers het beste kennen.


 

Terug naar boven

Boek en reis met zekerheid

  • Kosteloos omboeken
  • 100% terugbetaling
  • Versoepelde voorwaarden
  • Korting op 1-persoonskamer

* Lees hier meer en bekijk de voorwaarden

Altijd bij Djoser

  • 24/7 hulp en bijstand
  • Eigen reisbegeleiding
  • Veilig op reis
  • Goede lokale vertegenwoordiging
  • Zorgvuldig geselecteerde hotels
Terug naar boven