Botswana

Rondreis Botswana

De Victoriawatervallen, de Okavangodelta en Chobe Nationaal Park… Dit zijn slechts een paar van de hoogtepunten op de rondreis door Botswana. Tijdens de safari tussen woestijn en moeras zal je ook kennis maken met de uitgestrekte Afrikaanse wildernis, kuddes olifanten, de ‘big five’ en knapperende kampvuren.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Botswana

Hoogtepunten Botswana

Ontdek de hoogtepunten van Botswana

Goed verzorgde rondreizen
Boek je een rondreis bij Djoser, dan logeer je in goede middenklasse hotels. Overnachten we in de stad, dan ligt de accommodatie vaak centraal. Maar we zullen ook verblijven in een tent tijdens de kampeerreis. Wij zoeken de mooiste plekjes om te overnachten voor je uit, zo beleef je samen met ons een unieke ervaring! Diverse maaltijden zijn op deze reis inbegrepen. Er reist een ervaren reisbegeleider met ons mee.

Waarom Djoser
Tijdens de Botswana groepsreis maken we onder andere een excursie naar Kaap de Goed Hoop. De entreegelden van de nationale parken zijn inclusief. Wij zoeken de mooiste routes voor je uit en regelen goede verzorging onderweg. Je bent vrij te bepalen welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.
 

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Wat een fantastische reis, een ware aaneenschakeling van hoo...
Wat een fantastische reis, een ware aaneenschakeling van hoogtepunten ! Ook een welgemeende dankjewel aan onze reisbegeleidster Eveline om deze reis op een geweldige manier te begeleiden en haar passie voor Afrika op ons over te brengen ! Mede dankzij haar werd het een onvergetelijk avontuur !

Sofie P. - 10,0
Terug naar boven