Maleisië

Rondreis Maleisië

Tijdens de rondreis door Maleisië kun je vele aspecten van dit fascinerende land leren kennen. Op het vasteland bezoek je steden als Kuala Lumpur en Malakka en ook het Taman Negara Nationaal Park en de Cameron Highlands. Op Borneo bezoek je op Sabah en Sarawak de nationale parken Gunung Mulu, Kinabalu en Bako. Om de reis ontspannen te beëindigen bezoeken we als laatste de eilanden Penang en Langkawi.

Lees meer

Hoogtepunten van Maleisië

Ontdek alle hoogtepunten van Maleisië

Djoser biedt een aantal prachtige rondreizen aan, waarbij je de mooiste plekjes van Maleisië zult bezoeken. Je zult reizen naar het noorden van Maleisië, maar ook naar het zuiden, oosten en westen. Kortom: een rondreis waarbij geen enkel hoogtepunt van Maleisië wordt overgeslagen.

Tijdens een rondreis door Maleisië van Djoser worden de highlights in een aangenaam tempo verkend. We maken tijdens de groepsreis door Maleisië gebruik van een eigen bus, waardoor we kunnen stoppen wanneer we willen. Bijvoorbeeld om de prachtige natuur vast te leggen!

Ook met Djoser Family kun verschillende reizen naar Maleisië maken.
 

Goed verzorgde Maleisië-rondreizen

Tijdens je rondreis door Maleisië overnacht je in goede middenklasse hotels met eigen douche en toilet. Tijdens het verblijf in de bijzondere nationale parken wordt er overnacht in eenvoudige parkhuisjes, midden in de jungle. De groepsreis door Maleisië wordt begeleid door een Nederlandstalige reisbegeleider.

Daarom met Djoser naar Maleisië

De rondreizen in Maleisië van Djoser zijn erop gericht je optimaal te laten genieten. We hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. De groepsreizen door Maleisië laten je zowel de bijzondere cultuur, als de indrukwekkende natuur van het land zien.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,7

Een reis met een mooie afwisseling van natuur en steden. Het...
Een reis met een mooie afwisseling van natuur en steden. Het verschil tussen de landen/steden komt ook mooi tot uiting. Door het tempo van de reis in combinatie met de hitte in april is een redelijk goede conditie wel fijn. Veel gedaan en gezien mede door de diverse extra excursies.

Petra - 8,0
Terug naar boven