Ecuador

Rondreis Ecuador

Op de rondreis door Ecuador maak je kennis met de afwisselende natuur: De Andes, de Amazone, het laagland in de Costa en de tropische stranden. De combinatie met Galapagos is ook mogelijk. De lokale bevolking kleuren de lokale markten en steden zoals in Quito, Cuenca en Otavalo.

Lees meer

Hoogtepunten Ecuador

Ontdek de hoogtepunten van Ecuador

Djoser organiseert verschillende rondreizen naar Ecuador. Zo kun je kiezen voor een 21-daagse rondreis door Ecuador of voor een combinatiereis zoals Ecuador & Galapagos. Een 27-daagse rondreis naar Ecuador, Peru & Galapagos behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens de rondreizen van Djoser bezoek je diverse hoogtepunten. Door de veelzijdigheid van de rondreizen is Ecuador ook geschikt voor families met kinderen.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je rondreis door Ecuador overnacht je in comfortabele, sfeervolle en centraal gelegen hotels. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Ecuador te laten zien.

Waarom Djoser?
Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken. De Ecuador rondreis is erop gericht je optimaal te laten genieten en je het echte Ecuador te laten ontdekken. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis door Ecuador laat je zowel de fascinerende cultuur als de fantastische natuur zien.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Een prachtige reis gemaakt door een heel veelzijdig Ecuador....
Een prachtige reis gemaakt door een heel veelzijdig Ecuador. Veel verschillende landschappen van 5000m hoogte tot zeeniveau. Karin de reisbegeleidster was geweldig, jammer dat zij niet mee kon naar de Galapagos eilanden. De Galapagos zijn uniek, mooie flora en fauna. Zeer zeker een aanrader deze reis

Ellen C. - 9,0
Terug naar boven