Overzicht Midden Oosten rondreizen van Djoser

Rondreizen Midden-Oosten & Noord-Afrika

Onze bestemmingen

Op zoek naar een mooie rondreis Midden-Oosten? Dan ben je bij Djoser aan het juiste adres. Met onze groepsreizen maak je op unieke wijze kennis met al het moois dat het Midden-Oosten te bieden heeft. Je kunt ervoor kiezen om in één land te reizen, of meerdere landen te combineren in één complete Midden-Oosten rondreis. Wat voor Midden-Oosten reis je ook kiest, we hebben de mooiste routes al voor je uitgestippeld en kennen de prachtigste plekjes van het gebied. Uiteraard is alles tijdens de Midden-Oosten reizen goed geregeld, van accommodatie tot vervoer en van excursies tot professionele reisbegeleiding.

Divers aanbod groepsreizen door het Midden-Oosten

Kies je voor Djoser, dan kies je voor een goed verzorgde rondreis met veel individuele vrijheid. Tijdens onze groepsrondreizen reis je in kleine groepen van gemiddeld 16 personen, waarmee je samen de mooiste plekjes van het Midden-Oosten ontdekt. ‘Vrijheid blijheid’ heeft Djoser hoog in het vaandel staan. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan en er is volop ruimte om er alleen op uit te trekken. Reis Midden-Oosten door op jouw manier!

Groene oases en oude Arabische steden

Het Midden-Oosten biedt een enorme diversiteit. Elk land heeft zijn eigen cultuur, geschiedenis en tradities. De natuur is er al net zo divers: je vindt er uiteraard woestijnen, maar ook groene oases, diepe kloven en prachtige stranden. Als bakermat van de moderne beschaving heeft de regio veel te bieden op cultureel gebied. In de oude Arabische steden is het altijd gezellig druk op de bazaars en er staan vele mooie moskeeën, maar ook kerken en synagogen. Door het Midden-Oosten reizen is hoe dan ook een onvergetelijke ervaring.

Naar het Midden-Oosten met Djoser

midden oosten reizenBekijk ons uitgebreide aanbod Midden-Oosten reizen en kies welk land of welke landen je wilt ontdekken. Je kunt je rondreis Midden-Oosten gemakkelijk online boeken en direct zien welke andere deelnemers er met jouw reis meegaan. Boek jouw groepsreis Midden-Oosten dus vandaag nog en reis het Midden-Oosten door met Djoser!

Alle bestemmingen in Midden Oosten

Reisblog

Bekijk alle reisblogs over Midden Oosten