Overzicht Egypte rondreizen van Djoser

Rondreis Egypte

Egypte is de specialiteit van Djoser. Op onze rondreizen door Egypte komen we op de belangrijkste bezienswaardigheden van het land. Daarbij horen de schatten van Toetanchamon, de levensader van het land: de Nijl, de piramides van Sakkara en Gizeh, de Vallei der Koningen nabij Luxor.

Beleef in Egypte de sfeervolle straatjes in de bazaar van Cairo, de koraalriffen van de Rode Zee en de eindeloze woestijn met groene oases. Ontmoet de nomaden en de lokale bevolking in de dorpjes van de Nijlvallei.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Egypte

Tijdens onze Egypte rondreis, de specialiteit van Djoser, bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van het land. Denk daarbij aan de piramides van Sakkara en Gizeh, de Vallei der Koningen bij Luxor, de schatten van Toetanchamon en de levensader van het land de Nijl. Maar Egypte heeft meer: ontdek tijdens onze rondreizen ook de sfeervolle straatjes in de bazaar van Caïro, de dorpjes in de Nijlvallei, de eindeloze Arabische woestijn met haar oases en nomaden en de koraalriffen van de Rode Zee.

Djoser biedt diverse rondreizen naar Egypte aan. Bijvoorbeeld een 14-daagse rondreis door Egypte, Nijlvallei en de Rode Zee. Altijd al in de woestijn willen zijn? Kies dan voor de 20-daagse rondreis door Egypte waarin je ook de woestijnen, Nijlvallei en de Roze Zee bezoekt. De Egypte rondreizen zijn ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten in goede middenklasse hotels. Voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en airconditioning. We zullen 1 nacht in een traditionele felucca overnachten. Een slaapzak is hierbij gewenst, zeker in de wintermaanden.

Onze Nederlandse ervaren reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Egypte.
We maken onderweg gebruik van eigen bussen.

Waarom Djoser?
De rondreizen naar Egypte zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Egypte te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Egypte rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Egypte je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Egypte reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,2

 • Een mooie zeer complete reis door Egypte waarbij alle hoogtepunten worden aangedaan. De reisdagen zijn soms wat lang, maar onderweg is er voldoende te zien. De Egyptenaren waren zeer voorkomend en erg blij om weer toeristen te kunnen verwelkomen. Bovendien was reisleider Mohamed een topper!

  8,0 (Rondreis Egypte, woestijnen, Nijlvallei en Rode Zee, 20 dagen)

  8,0
 • Goede reis, uitstekende gids die alles perfect regelde. Minpunten: het resort had niet gehoeven en op sommige excursies had ik wel wat meer tijd willen hebben.

  9,0 (Rondreis Egypte, woestijnen, Nijlvallei en Rode Zee, 20 dagen)

  9,0
 • De reis was alles wat ik er van verwachte, de groep viel reuze mee (wat je toch altijd maar moet afwachten) en we hebben samen veel plezier gemaakt. Echt een aanrader want je ziet echt wel alle belangrijke bezienswaardigheden.

  10,0 (Rondreis Egypte, woestijnen, Nijlvallei en Rode Zee, 20 dagen)

  10,0
 • Een geweldige Egypte reis gemaakt met Djoser november 2019. Een bevlogen lokale archeoloog / egyptoloog lokale vol kennis en passie en goed Nederlands sprekende hulpvaardige / empathische begeleider gedurende de gehele reis. Echt een aanrader.... Op naar een volgende prachtige reiservaring met Djoser.

  10,0 (Rondreis Egypte, woestijnen, Nijlvallei en Rode Zee, 20 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

9,2

Een mooie zeer complete reis door Egypte waarbij alle hoogte...
Een mooie zeer complete reis door Egypte waarbij alle hoogtepunten worden aangedaan. De reisdagen zijn soms wat lang, maar onderweg is er voldoende te zien. De Egyptenaren waren zeer voorkomend en erg blij om weer toeristen te kunnen verwelkomen. Bovendien was reisleider Mohamed een topper!

Jorien B. - 8,0
Terug naar boven