Overzicht Italië rondreizen van Djoser

Rondreis Italië

Tijdens deze reis door Italië kun je kennis maken met het gastvrije zuidelijke Italië en de bijzondere landschappen en cultuurschatten. Zo bezoek je o.a. Napels en de Amalfikust en Cefalu, Mazara de Valle en de Etna op Sicilië.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Italië

Tijdens de rondreis door Italië bezoek je o.a. Napels, de Amalfikust en op Sicilië Cefalu, Mazara de Valle en de Etna. Deze prachtige reis door het gastvrije zuidelijke Italië laat je kennis maken met bijzondere landschappen en cultuurschatten.

Goed verzorgde rondreizen

In Italië overnachten we in comfortabele, veelal centraal gelegen, hotels. De nette tweepersoonskamers beschikken over een eigen douche en toilet. Afhankelijk van plaats of stad hebben de hotels een ander karakter. Zo is het hotel La Quiete in Trecchina kleinschalig en perfect passend in de omgeving. Het hotel in Maiori is voorzien van alle gemakken en biedt een fantastisch uitzicht over de zogenaamde Costa Amalfitana. Deze reis wordt begeleid door een ervaren Nederlandssprekende reisbegeleider om je het echte Zuid-Italië te laten zien.

Er zijn ook diverse wandelreizen en fietsreizen in Italië. Daarnaast is er een gezinsreis naar Italië.

Waarom Djoser?
De rondreis door Zuid-Italië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Zuid-Italië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Zuid-Italië rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

 

Terug naar boven

Reviews Italië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,6

 • Mijn eerste reis ervaring alleen.. Ook met een groep de eerste keer. In 2020 net voor die ..Co.. perioden verlies van partner. De reis heeft in veel opzichten weer een ander mensje gemaakt van mij. Met grote verwondering, bewondering, saamhorigheidsgevoel is deze reis onvergetelijk geweest.

  8,0 (Rondreis Zuid-Italië & Sicilië, 14 dagen)

  8,0
 • Mooie reis met excursies naar archeologische sites/kerken/musea. Genoeg vrije tijd voor een stranddag of rondslenteren in een stadje. Luxe bus, goede chauffeur/reisbegeleider/hotels. Eind sept/begin okt is een goede reistijd. Dag 2 Napels (ochtend) is wat kort. Vluchten liever rechtstreeks. 27-9-21

  8,0 (Rondreis Zuid-Italië & Sicilië, 14 dagen)

  8,0
 • Leuke afwisselende reis met de perfecte mix van zon, cultuur en zee. Goede begeleiding en leuke groep! Fijn om weer op vakantie te kunnen gaan na lange tijd.

  9,0 (Rondreis Zuid-Italië & Sicilië, 14 dagen)

  9,0
 • Relaxen in ‘n luxe bus, genieten van de geweldige natuur, slenteren door té gekke steden, je vergapen aan de vele klassieke en antieke bouwwerken, kerken en prachtige musea, smullen van 't heerlijke eten, de lekkere drankjes: 'n prachtige reis! Veel vrijheid. De enige must: op tijd in de bus! :-)

  9,0 (Rondreis Zuid-Italië & Sicilië, 14 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,6

Karakteristiek Italië en op zijn best in de prachtige stadje...
Karakteristiek Italië en op zijn best in de prachtige stadjes met prachtige kerken met onwaarschijnlijke mirakels. Grote afwisseling wordt er geboden met de schitterende natuur.

Emile C. - 8,0
Terug naar boven