Zambia

Rondreis Zambia

De beste wildreservaten van het Afrikaanse continent vindt je in Zambia: Kafue & South Luangwa nationaal park. Je kunt hier groot wild tegenkomen, zoals olifanten, leeuwen, nijlpaarden, zebra’s en antilopen maar je loopt ook diverse vogelsoorten tegen het lijf, bijvoorbeeld de maraboe of de neushoornvogel. De grootste watervallen van Afrika, de Victoria watervallen bewonderen we vanop op de grens met Zimbabwe.

Lees meer

Hoogtepunten van Zambia

Beklijk alle hoogtepunten van Zambia

In Zambia vind je de beste wildreservaten van het Afrikaanse continent; Kafue & South Luangwa nationaal park. Hier krijgt je zeker diverse vogelsoorten voor de lens, van de maraboe tot neushoornvogels, maar kun je ook groot wild tegenkomen als olifanten, leeuwen, nijlpaarden, antilopes, zebra’s en andere dieren. Op de grens met Zimbabwe kun je de grootste watervallen van Afrika, de indrukwekkende Victoria watervallen bewonderen.

Terug naar boven

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Het reizen met mensen uit verschillende landen maakte het nog leuker. Ik heb genoten van alle mooie dingen en mensen die wij onderweg zijn tegen gekomen.

  9,0 (Van Kaapstad naar Nairobi, 45 dagen kampeerreis)

  9,0
 • Het is geweldig om zoveel landen in een relatief korte tijd te zien. Ik heb genoten van het kamperen en alles er om heen!

  9,0 (Van Kaapstad naar Nairobi, 45 dagen kampeerreis)

  9,0
 • Wat een prachtige reis is dit, een ongelofelijke verscheidenheid aan natuurpracht. Ik wist niet dat kamperen zo comfortabel kan zijn, de campsites zijn prachtig en het vervoer is prima. Het internationale gezelschap maakt het nog boeiender. Kortom genoten van het begin tot het einde.

  9,0 (Van Kaapstad naar Nairobi, 45 dagen kampeerreis)

  9,0

Plaats een review

Klantwaardering

9,0

Het reizen met mensen uit verschillende landen maakte het no...
Het reizen met mensen uit verschillende landen maakte het nog leuker. Ik heb genoten van alle mooie dingen en mensen die wij onderweg zijn tegen gekomen.

Daphne R. - 9,0
Terug naar boven