Mexico

Rondreis Mexico

De rondreis door Mexico begint en eindigt in Cancun en gaat door het mooie schiereiland Yucatan. Traditionele steden als Campeche en San Cristobal wordt afgewisseld met overweldigde natuurpracht. Bezoeken aan de oude Maya tempels van Chichen Itza en Uxmal als het Maya complex van Palengue mogen niet ontbreken. Op het eind van de vakantie ontspannen we enkele dagen in Playa del Carmen. Er is ook de mogelijkheid om de combinatiereis van Mexico en Guatemala te boeken, zo ontdek je de hoogtepunten van deze landen op 24 dagen.

Lees meer

Genieten in Mexico

Optimaal genieten in Mexico

Djoser biedt diverse rondreizen naar Mexico aan. Zo kun je een
16-daagse rondreis maken of een 24-daagse rondreis door Mexico & Guatemala.
Wil je een rondreis maken naar Mexico met je gezin? Dat is bij Djoser ook mogelijk. Deze reis heeft een reisduur van 20 dagen en geschikt voor jong en oud.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens de rondreis door Mexico overnachten we in middenklasse hotels op mooie locaties. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Mexico te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Mexico is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Mexico te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Mexico rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Pittige reis brengt je van de wereldstad Mexico City langs w...
Pittige reis brengt je van de wereldstad Mexico City langs wisselende natuur en magische culturen van de Maya's, Zapoteken, Azteken en ja voor sommige ook de Apotheken, tot de Riviera Maya.

Vera C. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser