Overzicht Mexico rondreizen van Djoser

Rondreis Mexico

De rondreis door Mexico begint en eindigt in Cancun en gaat door het mooie schiereiland Yucatan. Traditionele steden als Campeche en San Cristobal wordt afgewisseld met overweldigde natuurpracht. Bezoeken aan de oude Maya tempels van Chichen Itza en Uxmal als het Maya complex van Palengue mogen niet ontbreken. Op het eind van de vakantie ontspannen we enkele dagen in Playa del Carmen. Er is ook de mogelijkheid om de combinatiereis van Mexico en Guatemala te boeken, zo ontdek je de hoogtepunten van deze landen op 24 dagen.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Mexico

Djoser biedt diverse rondreizen naar Mexico aan. Zo kun je een
16-daagse rondreis maken of een 24-daagse rondreis door Mexico & Guatemala.
Wil je een rondreis maken naar Mexico met je gezin? Dat is bij Djoser ook mogelijk. Deze reis heeft een reisduur van 20 dagen en geschikt voor jong en oud.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens de rondreis door Mexico overnachten we in middenklasse hotels op mooie locaties. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Mexico te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Mexico is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Mexico te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Mexico rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Mexico reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Deze reis biedt een goed gevuld programma dat een evenwichtige balans biedt van cultuur en natuur. De nadruk ligt vooral op sightseeing en mocht wel wat actiever zijn (met bv. meer wandelingen). Dingen die eruit springen zijn de prachtige accommodaties en het boottochtje op de Cañón del Sumidero.

  7,0 (Rondreis Mexico, 16 dagen)

  7,0
 • 2 weekse Mexico reis gedaan met bezoek aan de Maya cultuur als hoogtepunt. Prima verzorgde reis. Uitstekend vervoer en hotels. Toegewijde gids die niets teveel was.

  9,0 (Rondreis Mexico, 16 dagen)

  9,0
 • Super mooi land, heel veel verschillende indrukken. Jungle, oceaan, steden, Maya ruïnes. Naar verhouding wel veel lange busdagen. Route kan wat efficiënter. Veel indrukwekkende excursies te ondernemen.

  7,0 (Rondreis Mexico, 16 dagen)

  7,0
 • Een zeer aangename reis die de voornaamste locaties en bezienswaardigheden van Yucatán en Chiapas aandoet. Je maakt uitgebreid kennis met de Maya geschiedenis door het bezoek van verschillende sites. Dit wordt afgewisseld met enkele mooie natuurlijke bestemming zoals de Sumidero Canyon.

  9,0 (Rondreis Mexico, 16 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

Deze reis biedt een goed gevuld programma dat een evenwichti...
Deze reis biedt een goed gevuld programma dat een evenwichtige balans biedt van cultuur en natuur. De nadruk ligt vooral op sightseeing en mocht wel wat actiever zijn (met bv. meer wandelingen). Dingen die eruit springen zijn de prachtige accommodaties en het boottochtje op de Cañón del Sumidero.

Gert - 7,0
Terug naar boven