Overzicht Thailand rondreizen van Djoser

Vakantie Thailand met de kinderen

Tijdens onze rondreizen door Thailand ontmoeten we monniken in feloranje gewaden, kan je verdwalen in de kleurrijke tempelcomplexen en ontspannen we op tropische eilanden. Thailand, 'het land van de glimlach' genoemd, biedt veel afwisseling voor een twee- of drieweekse reis voor jong en oud.

Reviews Thailand reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • We hebben een geweldige tijd gehad in Thailand! Het was een zeer gevarieerde reis met cultuur en natuur. De groep was erg leuk, de reisleidster was geweldig. Zij deed er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Om rekening mee te houden: er zijn best aardig wat bijkomende kosten ter plaatse.

  9

  Thailand, 21 dagen

 • We hebben ontzettend genoten van dit prachtige land tijdens deze goed verzorgde familiereis. We verbleven in prachtige en vaak bijzondere accommodaties en we hadden prettige en ervaren reisleiders (Ricardo en Sarah) die de reis onbezorgd maakten. Een dikke aanrader voor families!

  9

  Thailand, 21 dagen

 • Leuke, enthousiaste Thaise gids Ter zorgden ervoor dat onze reis zeer vlot verliep en we veel nieuwe dingen over Thailand hebben geleerd en geproefd. Onze Nederlandstalige reisbegeleider had echter geen bijdrage aan de reis. Wandeling rijstvelden, authentiek thais drop hebben we niet gedaan, jammer!

  8

  Thailand, 21 dagen

 • De ideale vakantie om met tieners te doen! Rijke mix aan cultuur, avontuur, natuur en strand. De lokale gids was een absolute meerwaarde en fijne reisgenoot. Mooie herinneringen voor het leven.

  10

  Thailand, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie