Overzicht Wandelreis Nepal rondreizen van Djoser

Wandel- & Fietsvakantie Nepal

Kun je niet kiezen tussen wandelreizen of fietsreizen naar Nepal? Tijdens deze unieke reis heb je de gelegenheid om Nepal zowel te voet als op de pedalen te ontdekken. Je maakt fietstochten in de mystieke Kathmandu vallei, bij het natuurpark Chitwan en rond het Phewameer in Pokhara. Vanuit Pokhara maak je een wandeltocht met de schitterende Himalaya als decor. Met de reizen van Djoser combineer je eenvoudig je fietsvakantie met een wandelvakantie en beleef je Nepal op een unieke manier.

Reviews Nepal reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Een geweldige vakantie in korte tijd zowel wat cultuur als natuur betreft. De bergen zijn fantastisch met geweldige zonsopkomst en ondergang. De bevolking is kleurrijk en vriendelijk ondanks de armoede. Het smaakvolle eten is pittig, gekruid en lekker. Nooit gedacht zoveel neushoorns tegen te komen.

  9,0

  Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen

 • Mooie gevarieerde reis waarbij de inspanning tijdens de activiteiten niet onderschat moet worden. Het mooie weer had ook een nadeel, de Mount Everest niet gezien. Wel de besneeuwde toppen van het Annapurnamassief. Reisbegeleider Kirsten bleef positief, ondanks de problemen die op haar pad kwamen.

  9,0

  Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen

 • Mooie en zware reis door Nepal (waar je zeker goed getraind voor moet zijn om te kunnen genieten). Wel Jammer dat het de gehele reis heiig was, waardoor we de vergezichten op de Himalaya hebben gemist. Kirsten is een fantastische reisbegeleider, die ondanks de problemen altijd met een oplossing kwam.

  9,0

  Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen

 • Een fantastische reis om nooit te vergeten! Heel afwisselend. Door het fietsen en wandelen kom je dicht bij de Nepali. Zowel de fietsgids als de wandelgids zijn echte vakmensen waardoor ik mij heel comfortabel heb gevoeld, ook op pittige stukken. De reis is wel echt 3 fietsjes en 3 schoentjes.

  8,0

  Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie