Overzicht Fietsreis: Thailand rondreizen van Djoser

Fietsvakantie Thailand

Als je op zoek bent naar een actieve vakantie en een verrassende bestemming, is een fietsreis naar Thailand zeker het overwegen waard. Bij Djoser bieden we je een prachtige reis aan waarin we je het mooiste van Thailand laten zien. Een unieke, verzorgde reis langs mooie hoogtepunten van het ‘land van de glimlach’.

Thailand per fiets
Thailand leent zich geweldig om verkend te worden per fiets. Het land bestaat voor het grootste gedeelte uit laagland: het grootste gedeelte stijgt niet boven de 200 meter hoogte uit. Bovendien geeft de fiets je de mogelijkheid om Thailand in je eigen tempo te verkennen: in onze fietsreizen is er dan ook veel ruimte voor flexibiliteit.

Reviews Thailand reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,6

 • Fantastische reis, met 1 en 2 dgn wandeltochten in de jungle, 3 fietstochten, boottochten, kookcursus, avond show in Chiang Mai enz. Weelderige beplanting. Dankzij de goede Nl reisleider en Thaise reisleider veel extra info en achtergronden van Thailand gehoord. Fijne groep. In 1 woord "SUPERREIS"

  10,0

  Rondreis Thailand, 21 dagen

 • Op zich mooie reis, ook op reisdagen voldoende leuke stops. Chris en Aek deden er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Dagje langer Bangkok om de stad ook zelf te ontdekken had wel gemogen. 2 daagse hike in Chiang Mai toch voor mij wel hoogtepunt van de reis!

  7,0

  Rondreis Thailand, 21 dagen

 • De reis was fantastisch. Wij hadden een leuke groep. Alles was goed geregeld. Soms was het wel haasten maar ondanks dat hebben wij heel veel gezien in 3 weken Thailand. De Thaise reisleider was erg leuk en had veel informatie. Helaas was de Nederlandse reisleider niet goed. Hij had weinig ervaring.

  8,0

  Rondreis Thailand, 21 dagen

 • Prachtige reis, veel meegemaakt en veel gezien. Actieve excursies en in het begin best pittige reisdagen, goede reisbegeleiding. Nachttrein was niet ideaal, qua service, Thailand onwaardig. Hotel Malibu op Ko Samet is prima bevallen. Schone kamers, aardig personeel, zwembad niet gemist. Topreis

  8,0

  Rondreis Thailand, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie