Overzicht Fietsreis Sri Lanka rondreizen van Djoser

Fietsvakantie Sri Lanka

Fietsen op het paradijselijke eiland Sri Lanka met als afsluiting een verblijf op het hagelwitte strand van Ahangama. Beroemd om haar prachtige landschap van theeplantages, hooglanden en langgerekte stranden. Maar ook talrijke boeddhistische tempels en koloniale steden.

Reviews Sri Lanka reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Top reis, fietsen, excursies (in de namiddag) en vrijetijdsbesteding goed verdeeld. Vroeg op en vertrekken geeft in de middag veel eigen tijd. De fiets afstanden waren goed te doen. De Nederlandse en Sri Lankaanse begeleiders waren super enthousiast, gewoon een hele fijne reis.

  9,0

  Fietsreis Sri Lanka, 15 dagen

 • Sri Lanka is een prachtig groen land met vriendelijke inwoners. Via de fiets zie je dit allemaal nog veel intenser! De routes zijn vol verrassingen, soms wat klimmen of afdalen, vele bochten, rijstvelden en veel dieren en zwaaiende mensen! Goede hotels en lekker eten. Deze reis was echt vakantie!

  9,0

  Fietsreis Sri Lanka, 15 dagen

 • Deze vakantie is een absolute aanrader. Lekker fietsen door een prachtig land met vriendelijke en gastvrije mensen, heerlijk eten, interessante plaatsen en een machtige flora en fauna.

  10,0

  Fietsreis Sri Lanka, 15 dagen

 • Een fantastische reis waarbij je alle facetten van het land te zien krijg.De hotels zijn wisselend van eenvoudig tot luxe en ook de overnachting in een tentenkamp is een hele belevenis. Kortom een geweldige reis met prima begeleiding. Een echte aanrader voor wie eens wat anders wil.

  9,0

  Fietsreis Sri Lanka, 15 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie