Overzicht Wandel- en fietsvakantie Costa Rica rondreizen van Djoser

Wandel- en Fietsvakantie Costa Rica

De hoofdstad San José is de startplaats van deze fiets- en wandelreis. We verkennen de omgeving per fiets en te voet zoals de Poas Volcano NP. Van daaruit fietsen we naar Fortuna die gelegen is aan de voet van de vulkaan Arenal. We fietsen langs de heuvelachtige omgeving van Tilaran en de befaamde nevelwouden van Monteverde. Daarna vervolgt de tocht zich naar Rincón de la Vieja NP. Onderweg maken we een aantal mooie wandelingen. Op het einde van deze fiets- en wandelreis volgen we de prachtige kustlijn van de Stille Oceaan en rusten we een paar dagen uit aan het strand van Samara.

Reviews Wandel- en fietsvakantie Costa Rica reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • De reis zelf was uitstekend, van vlucht(tijden) tot de fietservaring, goede accomodaties, kwaliteit van de fietsen en de begeleiding. Het is wel een relatief zware reis, met name qua op en neer, maar er zijn wel altijd mogelijkheden om -een deel- in de volgbus af te leggen.

  9,0

  Wandel- en Fietsreis Costa Rica, 14 dagen

 • Een prachtige reis in een prachtig land. Goedverzorgde hotels, topvervoer in de meereizende bus. Vele leuke activiteiten te doen tijdens de reis. Prima fietsen en de meereizende routebegeleider Bart was super aardig. Ook de reisbegeleider Michel deed uitstekend werk en stond klaar met raad en daad.

  9,0

  Wandel- en Fietsreis Costa Rica, 14 dagen

 • Prachtige reis door de mooie natuur van Costa Rica. Veel dieren kunnen bewonderen. Nadruk ligt toch vooral op het fietsen, waarbij de fietstochten toch wel vrij pittig zijn. Vooral veel korte en steile hellingen. Reis zou iets langer mogen duren i.v.m de vele andere activiteiten die er te doen zijn.

  7,0

  Wandel- en Fietsreis Costa Rica, 14 dagen

 • Wij hebben genoten van een zeer gevarieerde reis. Helaas was er voor sommige bezichtigingen te weinig tijd. De oorzaak hiervan was dat de hotels vrij ver uit elkaar gelegen waren. Het grote voordeel hiervan is dan wel dat je een groter stuk van Costa Rica ziet. Wij hebben deze 14 dagen echt genoten.

  9,0

  Wandel- en Fietsreis Costa Rica, 14 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie