Overzicht Wandelreis IJsland rondreizen van Djoser

Wandelvakantie IJsland

Tijdens de wandelvakantie op IJsland wandel en kampeer je in drie verschillende natuurgebieden; in de groene vallei bij Thorsmork, het nationale park Skaftafell en het berggebied Landmannalaugar. In Skaftafell wandel je naar de waterval Svartifoss of naar de top van de Kristínartindur, vanuit Landmannalaugar door het lavaveld achter de camping of je loopt de ‘koningsetappe’. Reykjavik is het begin- en eindpunt van deze wandelreis. Jouw wandelvakantie op IJsland begint bij Djoser!

Reviews IJsland reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Wandelen in een prachtig ongerept landschap, met voldoende tijd voor enkele toeristische trekpleisters. Kamperen is pittig, wel steeds in een prachtige omgeving, je beleeft IJsland echt. Door 3 plaatsen aan te doen is er voldoende afwisseling in de natuurpracht. Een aanrader!

  9,0

  Wandelreis IJsland, 11 dagen

 • Fantastische reis..! Prachtige natuur, veel gezien en gedaan en hele gevarieerde en leuke groep. Flexibel programma, voor elk wat wils. Reisbegeleiding was perfect, zowel de Nederlandse begeleider als de lokale chauffeur. Ook niets aan te merken op accommodaties en maaltijden. Een ideale vakantie!

  10,0

  Wandelreis IJsland, 11 dagen

 • Supermooie reis! Ik heb genoten! Alle ingrediënten waren goed, prachtige natuur, mooi programma, superweer, hele leuke groep, enthousiaste goede reisleider die mede zorgde voor de goede sfeer, fijne flexibele chauffeur. Alles was goed geregeld, zelfs de zalm op de valreep.

  9,0

  Wandelreis IJsland, 11 dagen

 • Lekker actieve reis in de meest spectaculaire en mooie landschappen. Door het kamperen in de onbewoonde wereld en de prachtige wandelingen, gecombineerd met de excursies op de reisdagen, zie je IJsland op zijn mooist! Mooi weer en een leuke groep maakten het compleet.

  10,0

  Wandelreis IJsland, 11 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie