Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

ANVR

International Air Transport Association

Infodagen

Voor de Belgische reizigers organiseert Djoser ook gedurende het voor- en najaar telkens informatiedagen in verschillende steden in België.

Klik hier om alle geplande infodagen te bekijken. 
 

Reizigersinformatiedag Gent 11 januari 2020

Op  zaterdag 11 januari verwelkomen we je graag op onze bijzondere Reizigersinformatiedag in het Augustijnenklooster in Gent. Tijdens deze dag informeren onze specialisten en reisbegeleiders je over de bestemmingen van Djoser en ga je vol reisinspiratie terug naar huis.

Machu Picchu, de Serengeti of de Chinese Muur

Natuurlijk is alle informatie over onze reizen te vinden op onze website, maar het is veel leuker om de persoonlijke ervaringen te horen van onze reisbegeleiders en specialisten. Die staan de hele dag klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze kennen de reizen op hun duimpje. Sluit ook zeker aan bij hun presentaties, waarbij ze je meenemen langs hun favoriete route!

Je kunt ook verschillende filmpresentaties bekijken. Zo is je reis al een beetje begonnen!

Op ontdekkingsreis in Gent

Het decor van een van de mooiste kloosters in het historische hart van de thuisbasis van Djoser België is de perfecte locatie voor onze infodag.

Kuier door onze wereldmarkt en laat je meevoeren door de geschiedenis van deze historische locatie. Geniet ook zeker van een drankje en lokale of exotische hap op het zuiders terras.

Aanmelden

Gezien de grote belangstelling voor deze bijzondere reizigersinformatiedag, kan je je aanmelden voor de voor- of namiddag.


https://www.djoser.be/meer-weten/infodagen-be/aanmelden/?location=Gent,%20Reizigersinformatiedag

 
Toegang tot al onze Reizigersinformatiedagen is gratis.
 
Als je nog vragen hebt, kan je gerust bellen naar het kantoor in Gent op nummer 09-223 00 69 of mailen naar info@djoser.be.
 
 
Tot ziens op de Reizigersinformatiedag te Gent!
Go to top