Infodagen

Voor de Belgische reizigers organiseert Djoser ook gedurende het voor- en najaar telkens informatiedagen in verschillende steden in België.

Bekijk hier alle geplande infodagen.
 

Reizigersinformatiedag Gent 19 maart 2023
Op zondag 19/03/2023 ontvangen we je graag in de Holiday Inn Express, Akkerhage 2 9000 Gent. Het hotel is handig gelegen nabij de E17 snelweg, op 4 km van het centrum van Gent. U kunt Holiday Inn Express Gent ook bereiken vanaf het station Gent Sint-Pieters, op slechts drie kilometer. Er is ook een ruime betalende parking ter uwer beschikking. Extra publieke parking GHELAMCO op 7 min wandelen. De  tramhalte UZ Gent Ziekenhuis vindt u op wandelafstand van het hotel.

We vertonen deze dag onze dvd-presentaties die je een goede indruk geven van wat je op reis met Djoser kunt verwachten. Je kunt een presentatie bekijken over de regio die je belangstelling heeft of de aparte presentaties gewijd aan Djoser Family of Djoser Wandel & Fiets. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers en reisbegeleiders van Djoser.

Onderaan vind je het programmaoverzicht. Sommige continenten vertonen we meerdere malen. Je kan dan kiezen uit verschillende tijdstippen. Mocht je toch verhinderd zijn langs te komen, dan verwijzen we je graag door naar onze website www.djoser.be Je kunt er fotopresentaties per bestemming bekijken en de uitgebreide reisinformatie lezen en uitprinten.

Aanmelden

De toegang is gratis, maar meld je wel even aan.

https://www.djoser.be/meer-weten/infodagen-be/aanmelden/?location=Gent,%20Reizigersinformatiedag

 
Als je nog vragen hebt, kan je gerust bellen naar het kantoor in Gent op nummer 09-223 00 69 of mailen naar info@djoser.be.
 
 
Tot ziens op de Reizigersinformatiedag te Gent!