Overzicht Cuba rondreizen van Djoser

Accommodatie Cuba, 15 dagen

In de miljoenenstad Havana overnachten we op een mooie locatie aan de Malecon en op loopafstand van het koloniale historische centrum van Havana. 

De accommodatie in Soroa heeft gezellige huisje omgeven door een mooie tuin. Het heeft ook een mooi zwembad. Vanuit hier maken we een wandeling naar een mooie waterval.

In Viñales verblijven wij ook in een groene omgeving met fijne bungalows. Ook deze omgeven door een mooie tuin. Het hotel heeft een mooi zwembad met terras en ligt op loopafstand van de stad. 

In Trinidad verblijven we in een hotel met zwembad net buiten het centrum. Het is heerlijk rustig gelegen midden in de natuur aan de oevers van de rivier.

Ons hotel in Varadero ligt aan het strand en heeft een zwembad met ligstoelen. Alle maaltijden zijn inbegrepen. We verblijven hier een paar dagen om heerlijk te kunnen ontspannen na alle indrukken van de reis.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Havana Hotel Deauville
Soroa Hotel Soroa
Viñales La Ermita
Varadero Muthu Playa
   
   

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je, waar mogelijk, met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis