Overzicht Cuba rondreizen van Djoser

Accommodatie Cuba, 15 dagen

In de miljoenenstad Havana overnachten we op een mooie locatie vlakbij de Malecon en het Hotel Nacional, waar veel internationale beroemdheden en politieke kopstukken hebben overnacht. 

De accommodatie in Soroa heeft gezellige huisjes omgeven door een mooie tuin. Het heeft ook een groot zwembad. Vanuit hier maken we een wandeling naar een prachtige waterval.

In Viñales verblijven wij ook in een groene omgeving met fijne bungalows, ofwel op een berg met schitterend uitzicht op de mogotes vanuit de ontbijtzaal, met een zwembad en terras, op loopafstand van de stad, ofwel in de natuur in huisjes omgeven door prachtige oerwoud, met een zwembad. 

In Trinidad verblijven we ook in een hotel met zwembad op een heuvel en op loopafstand van het centrum. 

Ons hotel in Varadero ligt aan het strand en heeft een zwembad met ligstoelen. Alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. We verblijven hier een paar dagen om heerlijk te kunnen ontspannen na alle indrukken van de reis.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Havana Hotel Deauville
Soroa Hotel Soroa
Viñales La Ermita
Varadero Barcelo Solymar

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je, waar mogelijk, met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis