Coronabericht

Coronabericht

Bij Djoser zijn we gek op reizen, het zit in ons DNA. Maar met de huidige ontwikkelingen is er geen ontkomen aan: reizen is op dit moment helaas minder vanzelfsprekend. Daarom hebben we veel van onze reizen geannuleerd. Dat was alles behalve een makkelijke beslissing.

We weten niet wat de nabije toekomst brengt, maar we zijn blij dat reizen beetje bij beetje weer mogelijk wordt. Luchtvaartmaatschappijen starten langzaam hun vluchten weer op en binnen Europa zijn steeds vaker toeristen welkom. Uiteraard hopen wij dat een aantal van onze geplande reizen in het najaar kunnen vertrekken. Luchtvaartmaatschappijen en ANVR hebben protocollen opgesteld zodat als we reizen we dit op een verantwoorde manier kunnen doen. Vanzelfsprekend zal Djoser deze protocollen volgen en ook de lokale coronamaatregelen die van toepassing zijn opvolgen. Heb je al een reis geboekt bij Djoser? Dan houden we je natuurlijk op de hoogte via je Mijn Djoser-pagina.

We krijgen op dit moment veel vragen van reizigers, en dat is heel begrijpelijk. Daarom hebben we een lijst met antwoorden op de meest gestelde vragen samengesteld. Op de website van de ANVR kun je trouwens ook veel informatie vinden over reizen en boekingen in de huidige situatie. Staat je vraag er niet tussen, of heb je een specifiekere vraag over één van onze reizen? Bel ons dan gerust. We blijven van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 beschikbaar per e-mail, chat, WhatsApp of telefoon. We staan je graag te woord.


Terug naar boven