Djoser en reizen in coronatijd

Djoser en reizen in coronatijd

Reizen is op dit moment helaas minder vanzelfsprekend. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we zijn blij dat reizen beetje bij beetje weer mogelijk wordt. Luchtvaartmaatschappijen starten hun vluchten weer op en breiden het aantal bestemmingen uit. Gelukkig zijn binnen Europa in veel landen toeristen weer welkom. In oktober en november staan er reizen gepland naar diverse landen in Europa.

Luchtvaartmaatschappijen en ANVR hebben protocollen opgesteld zodat als we reizen we dit op een verantwoorde manier kunnen doen. Vanzelfsprekend zal Djoser deze protocollen volgen en ook de lokale coronamaatregelen die van toepassing zijn opvolgen. Heb je al een reis geboekt bij Djoser? Dan houden we je natuurlijk op de hoogte via je Mijn Djoser-pagina.

We krijgen op dit moment veel vragen van reizigers, en dat is heel begrijpelijk. Daarom hebben we een lijst met antwoorden op de meest gestelde vragen samengesteld. Op de website van de ANVR kun je trouwens ook veel informatie vinden over reizen en boekingen in de huidige situatie. Ook kun je eenvoudig het reisadvies per land raadplegen.


Staat je vraag er niet tussen, of heb je een specifiekere vraag over één van onze reizen? Bel ons dan gerust. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar. Natuurlijk kun je ons ook e-mailen, appen of met ons chatten via de website. We staan je graag te woord.

Terug naar boven