Overzicht Dubai rondreizen van Djoser

Rondreis Dubai

Het meest luxueuze hotel ter wereld, Burj al Arab, vind je in het centrum van handel en alles wat modern is, het emiraat Dubai. Maar vergis je niet, Dubai heeft ook nog steeds een heel oosters kantje, bijvoorbeeld de grootste goudsoek van het Midden-Oosten en een heerlijk geurende kruidensoek.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Dubai

Boek bij Djoser een 12-daagse rondreis Oman & Dubai. Oman is een rijk land in het Midden Oosten. De Verenigde Arabische Emiraten en het Sultanaat van Oman zijn twee bijzondere, rijke landen in het Midden Oosten. Het woeste landschap van ruige bergen, groene oases en eindeloze gouden zandduinen staat in schril contrast met de glitter en glamour in de hypermoderne shopping malls en de chique extravagante hotels.

Goed verzorgde rondreizen
Gedurende de groepsreis door Dubai overnachten we in goede middenklasse hotels. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair. Ook in de woestijn zullen we verblijven in een hotel. Hierbij is het diner inclusief. Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt. We maken gebruik van onze eigen bus, die voorzien is van airco. Wanneer we door de woestijn rijden zullen we overstappen op een terreinwagen. Tussendoor maakt de bus diverse stops op de mooiste plekjes om je de gelegenheid te geven om foto’s te maken.

Waarom Djoser?
Boek je bij Djoser dan is er gelijk een aantal excursies inbegrepen. Zo zullen we onder andere een jeepsafari maken in de Wahibi woestijn met een mooie zonsondergang.

Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je tijdens de groepsreis in Dubai de moeite waard vindt om te bezoeken. Toegangsgelden zijn niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken. Er zal een ervaren reisbegeleider en een lokale gids met ons meereizen.

Terug naar boven

Reviews Dubai reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Wat een ongelooflijk mooie reis! Oman is nog zo puur en ongerept. In Abu Dhabi hebben we genoten van de gezellige sfeer, en Dubai moet je gezien hebben. Wij hebben genoten, en dat dit kan in coronatijd is prachtig. Met Laurence hadden we een top reisleider die alles goed onder controle had.

  9,0 (Rondreis Oman, Dubai en Abu Dhabi, 12 dagen)

  9,0
 • Prachtig land , veel gezien en mee gemaakt. Een levenservaring.

  10,0 (Rondreis Oman, Dubai en Abu Dhabi, 12 dagen)

  10,0
 • Prima reis, fijne gidsen en reisbegeleidster Maaike. Ze heeft ons prima door alle corona-ontwikkelingen heen geloodst, hield ons goed op de hoogte en ze is niet gek te krijgen :-)

  10,0 (Rondreis Oman, Dubai en Abu Dhabi, 12 dagen)

  10,0
 • Prachtige, bijzonder reis!!! Oman, Dubai en Abu Dhabi!!! Prima geregeld door Djoser en super aardige reisbegeleiding! Ben na 4 dgn. thuis nog steeds niet echt geland! Ook de medereizigers waren stuk voor stuk gezellig, niemand verpestte de sfeer!!!

  10,0 (Rondreis Oman, Dubai en Abu Dhabi, 12 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

9,0

Wat een ongelooflijk mooie reis! Oman is nog zo puur en onge...
Wat een ongelooflijk mooie reis! Oman is nog zo puur en ongerept. In Abu Dhabi hebben we genoten van de gezellige sfeer, en Dubai moet je gezien hebben. Wij hebben genoten, en dat dit kan in coronatijd is prachtig. Met Laurence hadden we een top reisleider die alles goed onder controle had.

Marja K. - 9,0
Terug naar boven