Culinaire reizen

Culinairereizen van Djoser

Speciaal voor reizigers die iets anders willen, voor culinaire enthousiastelingen die hun kookkennis willen uitbreiden, biedt Djoser nu reizen met een verdieping aan. Tijdens de kookreizen bezoek je ook diverse culturele hoogtepunten in het land. De nadruk ligt echter op het in de vingers krijgen van de lokale keuken! Je doet zelf inkopen op lokale marktjes en bereidt onder professionele leiding de heerlijkste gerechten.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9,4

 • Op reis door Libanon erg veel gastvrije mensen ontmoet. Mooie dingen gezien, veel meegemaakt. Libanon is weer klaar om toeristen te ontvangen! Tijdens onze culinaire reis hebben we heel veel lekkere dingen gegeten en gedronken. Een leuke manier om via voedsel een land te leren kennen.

  10,0 (Culinair Libanon, 6 dagen)

  10,0
 • leuke nieuwe bestemming met zeer goede reisbegeleider Sjoerd. Heeft veel parate kennis over het Midden Oosten, cultuur en geschiedenis. Het was de eerste culinaire reis van Djoser dus wij waren " proefpersonen" maar het is de moeite waard met kleine aanpassing in programma.

  9,0 (Culinair Libanon, 6 dagen)

  9,0
 • Prachtige, onverwacht mooie reis. Mix van cultuur, natuur en culinaire hoogstandjes. Deskundige begeleiding door Sjoerd, die echt van alle inns en outs op de hoogte was. Complimenten voor Djoser.

  10,0 (Culinair Libanon, 6 dagen)

  10,0
 • Vietnam, een prachtig land met een indrukwekkende geschiedenis, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Tijdens de reis krijg je kookworkshops waarbij jezelf flink aan de slag moet. Daarna smullen. Een extra dag in Hoi An zou fijn zijn want het is een druk programma. De begeleiding en gids waren top!!

  9,0 (Kookreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • Het is een heerlijke culinaire reis. Wel een druk programma. Hier en daar zou een rustplek opgenomen kunnen worden. We trokken op in een groep van 11 deelnemers met een begeleidster en een gids. Dat ging fantastisch, mede door de inzet van de begeleiding en de gids.

  9,0 (Kookreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Een culinaire reis met Djoser

 • Veel individuele vrijheid
 • Gemak van een groepsreis
 • Kleine groepen
 • Oog voor cultuur & natuur
 • Scherpe prijzen

Bij Djoser zit je goed!

Klantwaardering

9,4

Vietnam, een prachtig land met een indrukwekkende geschieden...
Vietnam, een prachtig land met een indrukwekkende geschiedenis, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Tijdens de reis krijg je kookworkshops waarbij jezelf flink aan de slag moet. Daarna smullen. Een extra dag in Hoi An zou fijn zijn want het is een druk programma. De begeleiding en gids waren top!!

Else R. - 9,0

Bekijk ook

Terug naar boven