Cultuur reizen

Cultuurreizen van Djoser

Met een cultuurreis krijg je een goed beeld van de cultuur van het land. Je ontdekt de bezienswaardigheden, maar ook de diverse landschappen. De reisleider en gids informeren je over de geschiedenis van het betreffende land en geven je bijvoorbeeld informatie over de inwoners en hun normen en waarden.

Voor wie is de cultuurreis geschikt?
Een cultuurvakantie is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in cultuur en meer wil weten over de achtergrond van een land. Djoser heeft verschillende cultuurvakanties, zo is er voor ieder wat wils.

Waarom Djoser?
Boek je je cultuurreis bij Djoser, dan kies je voor het gemak van een groepsreis met veel individuele vrijheid. We bieden je de mooiste reizen met veel oog voor cultuur en natuur. Je reist in kleine groepen, en de reisleiding staat altijd voor je klaar. Het vervoer is goed geregeld en je overnacht in comfortabele hotels. Bekijk ons aanbod cultuurreizen en kies jouw ideale vakantie.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • Djoser, heel hartelijk bedankt voor de mooie taart die jullie geregeld hebben bij mijn verjaardag in Cuba. Dit was zo’n fijne verassing.... ik was er van aangedaan.

  10,0 (Fotoreis Cuba, 14 dagen)

  10,0
 • We hebben een prachtige Fotoreis gedaan naar Cuba. Naar bekende en minder bekende plaatsen geweest voor mooie foto momenten. Met onze reis gids Chris die goed op ons inspeelde en goede tips gaf. Het is zeker de moeite waard om zo Cuba te ontdekken.

  10,0 (Fotoreis Cuba, 14 dagen)

  10,0
 • Deze reis is echt een aanrader. Het land is prachtig met geweldige plekken en mensen. Daarnaast nog bezig zijn met fotografie en dus tijd hebben voor de foto's te nemen is een goede combinatie. Zowel de Nederlandse (Angelica) als Cubaanse (Amed) reisleider waren toppers.

  8,0 (Fotoreis Cuba, 14 dagen)

  8,0
 • Een fijne reis om in korte tijd veel van Cuba te zien en toch ruimte voor eigen interesses en behoeften. Elke dag een andere foto-opdracht tijdens de fotoreis, van landschapsfotografie tot een portret van de Cubaanse gids. Reis kwam overeen met verwachtingen, een prachtig en bijzonder land.

  8,0 (Fotoreis Cuba, 14 dagen)

  8,0
 • Een fantastische fotoreis. Met alle ruimte om je hobby uit te oefenen. Was mijn eerste groepsreis en het smaakt naar meer. Dat alles onder deskundige leiding van Angelica, ze was voor mij een toppertje.

  9,0 (Fotoreis Cuba, 14 dagen)

  9,0
 • Een zeer bijzondere fotoreis met leuke excursies, goede reisleiders zowel de Nederlandse als de Cubaanse en voldoende tijd om prachtige foto's te maken. Je krijgt veel informatie over het land en ziet veel bijzondere steden, dorpjes en plekjes op het eiland. Een aanrader voor fotografen!

  9,0 (Fotoreis Cuba, 14 dagen)

  9,0
 • Dit was geen reis, maar een cultuurbad van de hoogste orde - van de ene verbazing in de andere. Het programma zat heel goed in elkaar en je had nergens het gevoel dat er tijd te kort was. heb al zin om terug te gaan als in 2020 het Guggenheim klaar is.

  10,0 (Louvrereis Abu Dhabi, 5 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Een cultuur reis met Djoser

 • Veel individuele vrijheid
 • Gemak van een groepsreis
 • Kleine groepen
 • Oog voor cultuur & natuur
 • Scherpe prijzen

Bij Djoser zit je goed!

Klantwaardering

9,1

Djoser, heel hartelijk bedankt voor de mooie taart die julli...
Djoser, heel hartelijk bedankt voor de mooie taart die jullie geregeld hebben bij mijn verjaardag in Cuba. Dit was zo’n fijne verassing.... ik was er van aangedaan.

Linda V. - 10,0
Terug naar boven