Overzicht Soedan rondreizen van Djoser

Rondreis Soedan

In Noord-Soedan volgen we in Nubië de Nijl naar Khartoem. In de voetsporen van ontdekkingsreizigers als onze eigen Alexandrine Tinne bezoeken we de restanten van invloedrijke beschavingen als Koesj, Kerma, Makoeria en het fameuze Meroë. De eens zo machtige koninkrijken lieten zich inspireren door hun Egyptische buren en brachten uiteindelijk de befaamde Zwarte Farao’s op de Egyptische troon.

Lees meer

Hoogtepunten Noord-Soedan

Ontdek alle hoogtepunten van Noord-Soedan

De rondreis Noord-Soedan van Djoser maak het mogelijk om de belangrijkste bezienswaardigheden en archeologische vindplaatsen van Soedan en het zuiden van Egypte te bezoeken. In het de uitgestrekte woestijn van het oude Nubië, vind je een schat aan archeologische vindplaatsen; Djebel Barkal, Napata, Meroë, Naqa, Tombos, Mussarawat en de necropoli van Nuri en el Kurru . Deze worden slechts sporadisch bezocht en sommige zijn zelfs in de vergetelheid geraakt of onder het woestijnzand verdwenen.

Daarom kies je voor Soedanreis voor Djoser
De groepsreizen van Djoser zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van je Soedan vakantie en je het echte Soedan leert kennen. Djoser biedt al meer dan 32 jaar avontuurlijke reizen aan in Egypte en Noord-Soedan. We hebben de mooiste route voor je uitgestippeld en we zorgen voor een optimale beleving van het land door de aanwezigheid van Nederlandse reisbegeleiding en een lokale gids in Soedan, die alles weet van de archeologische vindplaatsen.

Terug naar boven

Reviews Soedan reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Prachtige rondreis door een gebied waar je (nog) niet struikelt over de toeristen. Lokale crew is zeer behulpzaam en reisbegeleider Sjoerd is geweldig! Zeer bekwaam, zorgzaam en bovendien heel gezellig. Dank je wel Sjoerd, je bent een topper!

  9,0 (Rondreis Soedan, 14 dagen)

  9,0
 • Prachtige, avontuurlijke reis door een land dat nog amper ontdekt is. Mooie combi van natuur en cultuur en veel mogelijkheden om met de bevolking in contact te komen. Reisbegeleider Sjoerd is een topper. Door hem en de fantastische Sudanese crew was dit een onvergetelijke reis.

  9,0 (Rondreis Soedan, 14 dagen)

  9,0
 • Wij hebben enorm genoten van deze avontuurlijke reis door Noord Soedan! Met 4 grote fourtwheels, keukenwagen en 10 deelnemers reden we door zeer afwisselende woestijnen en bezochten we vele prachtige sites. Dit alles onder begeleiding van onze uitstekende reisbegeleider Sjoerd. Anjo en Hanny

  9,0 (Rondreis Soedan, 14 dagen)

  9,0
 • Deze pioniersreis heeft nog enkele punten ter verbetering. Klemtoon ligt vooral op natuur en cultuur en veel minder etnisch. Prima reisleider Sjoerd heeft deze reis een extra dimensie gegeven. Reis moet 1 dag langer en kamelenmarkt mag niet wegvallen!! In combi met Egypte, eerst Soedan bereizen

  6,0 (Rondreis Soedan, 14 dagen)

  6,0
 • De Soedan-rondreis werd door een zeer goede reisbegeleider georganiseerd. Sjoerd zorgde voor een positieve sfeer. Zijn kennis Arabisch kwam vaak van pas. De rondreis is gevarieerd en heel interessant. De comfortabele jeeps, lokale chauffeurs en koks zorgden voor een prima service. Een echte aanrader!

  9,0 (Rondreis Soedan, 14 dagen)

  9,0
 • Wie wil op reis door de eeuwenoude geschiedenis van Egypte en Soedan? Verrassende ontmoetingen aan een collectieve waterput of een trouwfeest aan de rand van de Sahara ? Een gastvrije mix van Soedanese volkeren verwelkomt u.

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Zeer vriendelijke ontvangst van de Soedanezen zowel van teamleden als bij toevallige ontmoetingen is een verfrissing na Egyptische opdringerigheid. Persoonlijk verkies ik nacht in Khartoum boven 2 nachten in Karima na zware tocht. Eventueel reis in omgekeerde richting? Hoofdnetje tegen steekvliegjes

  8,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  8,0
 • Een fantastische reis met Sjoerd die het tot een bijzondere reis heeft gemaakt door zijn enthousiasme en kennis van de Egyptische en Nubische geschiedenis en kennis van de Arabische wereld. Het zou wel aantrekkelijk zijn een dag langer in Khartoum te zijn. (Sai overnachten vervallen)

  10,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  10,0
 • Een zeer afwisselende reis met alleen maar hoogtepunten, zoals wandelen, fietstochtje, treinreis, veerponten, mooie archeologische sites, musea, etc. En dat in twee sterk van elkaar verschillende landen. De tentovernachtingen en onze uitstekende gids Sjoerd maakten het compleet.

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Waanzinnig mooie reis!! My dream came true! Combi Egypte en Sudan geeft in een paar weken een heel goed beeld van beide landen. Vooral Sudan was uitermate verrassend: prachtig woestijnlandsschap met véél mooie archeologische resten en superaardige mensen. GROTE dank aan superreisleider Sjoerd!

  10,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  10,0
 • Grandioze reis met een uitstekende reisbegeleider en prachtig uitgebalanceerd programma. Plaatselijke gidsen goed tot zeer goed. Heerlijk gegeten in Soedan dankzij de voortreffelijke kookploeg. Goede chauffeurs met oog voor de reizigers. De farao’s hebben ons daardoor echt in de ogen gekeken.

  10,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  10,0
 • De rondreis was werkelijk geweldig, een boeiend programma, alles goed geregeld door Djoser EN een geweldige reisleider Soerd. Op enthousiaste en bijzonder professionele wijze heeft hij de groep begeleid. Wat een kennis heeft hij over deze landen aan ons overgedragen waardoor we nog meer konden genieten van de 2 landen met alle bezienswaardigheden. Hij kwam met allerlei tips en ideeën t.a.v. van het programma waarbij de groep zeker kon participeren. Zorgzaam en zorgvuldig van het begin tot het einde en dat was zeker in het ongerepte N Soedan heel belangrijk. Oog voor de behoeften van de groep en van ieder individueel. Een onvergetelijke reis en een onvergetelijke reisleider!!!

  10,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  10,0
 • Egypte mooi en interessant, Sudan puur en nog ongerept, boeiend groots en nog geen Chinezen. Doe het nu voor het pure verdwenen is.

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • TOPREIS! Twee reizen in één. Egypte is prachtig en voor mensen die geïnteresseerd zijn in nieuwe, onontdekte landen is Soedan een dikke aanrader; lieve mensen en ongelofelijk veel historie. Fantastisch georganiseerd ter plaatse en namens Djoser begeleid door super ervaren reisbegeleider Wim.

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Wil je naar Sudan.....dan nú met Djoser gaan!!!

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Een bijzondere reis met een zeer waardevolle reisbegeleider. De geschiedenis van Nubië bracht ons op unieke plaatsen, nauwelijks aangetast door het toerisme en in volledige ontwikkeling. Een voorrecht wat bij mij een diepe indruk heeft nagelaten, mede dank zij de gastvrije bevolking!

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Reis van mijn leven. Het moderne Egypte en het mooie authentieke Soedan. Prachtig in gebieden te komen waar verder geen enkele toerist komt. Prachtige historie en goed georganiseerde reis. Djoser en Sjoerd bedankt.

  10,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  10,0
 • Als je woestijnliefhebber bent en van avontuur houdt dan moet je deze reis gaan doen. In alle opzichten fantastisch. De oases langs de Nijl, mooie kampeerplekken, kundige lokale organisatie, heerlijk eten en een top reisbegeleider Sjoerd die veel kennis en ervaring heeft en Arabisch spreekt.

  10,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  10,0
 • Dank voor deze bijzondere reis. Prachtig, divers en bijzondere belevenissen.

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Mooie pioneers reis. Er valt wel wat te verbeteren aan de indeling van het Soedan onderdeel. Misschien iets indikken zodat er nog 1 echte overnachting in Khartoem mogelijk is en daarmee iets relaxter bezoek van de stad op de laatste dag. Na bezoek Naga doorrijden naar Khartoem en niet gaan camperen.

  8,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

9,0

Wie wil op reis door de eeuwenoude geschiedenis van Egypte e...
Wie wil op reis door de eeuwenoude geschiedenis van Egypte en Soedan? Verrassende ontmoetingen aan een collectieve waterput of een trouwfeest aan de rand van de Sahara ? Een gastvrije mix van Soedanese volkeren verwelkomt u.

Paul Van A. - 9,0
Terug naar boven