Soedan

Rondreis Soedan

In Noord-Soedan volgen we in Nubië de Nijl naar Khartoem. In de voetsporen van ontdekkingsreizigers als onze eigen Alexandrine Tinne bezoeken we de restanten van invloedrijke beschavingen als Koesj, Kerma, Makoeria en het fameuze Meroë. De eens zo machtige koninkrijken lieten zich inspireren door hun Egyptische buren en brachten uiteindelijk de befaamde Zwarte Farao’s op de Egyptische troon.

Lees meer

Hoogtepunten Noord-Soedan

Ontdek alle hoogtepunten van Noord-Soedan

De rondreis Noord-Soedan van Djoser maak het mogelijk om de belangrijkste bezienswaardigheden en archeologische vindplaatsen van Soedan en het zuiden van Egypte te bezoeken. In het de uitgestrekte woestijn van het oude Nubië, vind je een schat aan archeologische vindplaatsen; Djebel Barkal, Napata, Meroë, Naqa, Tombos, Mussarawat en de necropoli van Nuri en el Kurru . Deze worden slechts sporadisch bezocht en sommige zijn zelfs in de vergetelheid geraakt of onder het woestijnzand verdwenen.

Daarom kies je voor Soedanreis voor Djoser
De groepsreizen van Djoser zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van je Soedan vakantie en je het echte Soedan leert kennen. Djoser biedt al meer dan 32 jaar avontuurlijke reizen aan in Egypte en Noord-Soedan. We hebben de mooiste route voor je uitgestippeld en we zorgen voor een optimale beleving van het land door de aanwezigheid van Nederlandse reisbegeleiding en een lokale gids in Soedan, die alles weet van de archeologische vindplaatsen.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,1

TOPREIS! Twee reizen in één. Egypte is prachtig en voor mens...
TOPREIS! Twee reizen in één. Egypte is prachtig en voor mensen die geïnteresseerd zijn in nieuwe, onontdekte landen is Soedan een dikke aanrader; lieve mensen en ongelofelijk veel historie. Fantastisch georganiseerd ter plaatse en namens Djoser begeleid door super ervaren reisbegeleider Wim.

Marcel B. - 9,0
Terug naar boven