Bolivia & Peru

Vakantie Bolivia & Peru

Het imposante Andeshoogland en de oude Incacultuur wisselen zich op vakantie af. We bezoeken de oude Inca-stad Machu Picchu en het Titicacameer. Over de zoutvlakte van Uyuni maken we een tweedaagse tocht.

 

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • We hebben genoten van de geweldige natuur, de mooie mensen, een gezellig reisgezelschap en een geweldige reisleidster!!!

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 23 dagen)

  9,0
 • Onze eerste groepsreis, wij vonden het wel spannend. Maar door Djoser, de groep en de geweldige reisleidster, hebben we een onvergetelijke reis gehad. De hoogtepunten waren toch wel Salar de Uyuni en Machu Picchu. Tot slot hebben we nog een trekking gemaakt naar de Rainbow Mountains. Super reis!!!

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 23 dagen)

  9,0
 • Bolivia en Peru, een prachtige reis in een totaal andere wereld. Bolivia, arm en dat zie ja aan alles maar vooral aan gebouwen en wegen. Peru, rijker maar nog ver achter bij Europa. Natuur is prachtig zoals je nog nooit hebt gezien. Klimaat is hard, hete zon en koude nachten.

  8,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 23 dagen)

  8,0
 • Een fantastisch mooie reis gemaakt met onze zeer deskundige en ervaren reisbegeleidster Vicky. Heel veel mooie plekken gezien o.a. de zoutvlakte Uyuni, Secret Valley en Machu Picchu. Accommodaties zijn in sommige gevallen basic. I.p.v. de nachtbus hebben wij de vlucht Uyuni-La Paz geboekt.

  8,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 23 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis met als hoogtepunten Salar d'Uyuni en Machu Picchu. De transfers gebeurden hoofdzakelijk met comfortabele bussen. De reisbegeleidster was erg professioneel. Als reiziger vergeet je soms dat ook zij zware reisdagen ondergaan. Doch altijd begeleidde ze ons goedlachs.

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 23 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis met enorm veel hoogtepunten en als climax Machu Picchu. Heeft in alle domeinen aan mijn verwachtingen voldaan maar is ook redelijk vermoeiend door de vele verplaatsingen. Zeer goede, enthousiaste reisgids (Manon). Prijs/kwaliteit zeer goed.

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 23 dagen)

  9,0
 • Deze reis voldeed ten volle aan onze verwachtingen. Een ware openbaring om ook een stuk van dit werelddeel te ontdekken en beleven. Een ware aanrader voor diegenen die even uit hun eigen ervaring wensen te stappen. Kristien en Pascal

  8,0 (Van Buenos Aires naar Lima, 27 dagen)

  8,0
 • Wij hebben een heel fijne reis gehad, een zeer goede reisleidster, een fijn gezelschap, een niet te grote groep. Wij hebben mooie zaken gezien die in het programma zaten, wij hebben een bezoek gebracht aan de zinkmijnen van Potosi, dat laat een onuitwisbare indruk na. Kortom: een geslaagde reis.

  9,0 (Van Buenos Aires naar Lima, 27 dagen)

  9,0
 • Een werkelijk adembenemende reis -op hoog niveau in meer opzichten-, een kennismaking met diverse culturen, waarbij Pachamama zich meermaals van zeer schone zijde laat zien, waar de bevolking op hartverwarmende wijze openhartig niet-digitaal communiceert en culinaire gastvrijheid je energie geeft!

  9,0 (Van Buenos Aires naar Lima, 27 dagen)

  9,0
 • De reis was geweldig! Zeker een aanrader. Ontzettend genoten en heel veel mogen zien. Top geregeld door Djoser.

  9,0 (Van Buenos Aires naar Lima, 27 dagen)

  9,0
 • Ik heb deze reis als erg bijzonder ervaren. De grote steden en de kleine dorpjes waren erg indrukwekkend om te zien.

  9,0 (Van Buenos Aires naar Lima, 27 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

8,7

We hebben genoten van de geweldige natuur, de mooie mensen,...
We hebben genoten van de geweldige natuur, de mooie mensen, een gezellig reisgezelschap en een geweldige reisleidster!!!

Arie H. - 9,0
Terug naar boven