Natuur reizen

Natuurreizen van Djoser

De mooiste natuurreizen boek je bij Djoser. Ben je een echte natuurliefhebber? Ontdek dan bijvoorbeeld de prachtige natuur van Sri Lanka. Hier heb je prachtige nationale parken. Of ga mee de woestijn van Marokko in waar je vanaf de duinen de zonsondergang kunt zien. De winterlandschappen van Yellowstone geven weer een heel ander aanblik. Djoser heeft verschillende natuurvakanties, zo is er voor ieder wat wils.

Waarom Djoser?
Djoser reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Boek je je natuur reis bij Djoser, dan kies je voor het gemak van een groepsreis met veel individuele vrijheid. We bieden je de mooiste reizen met veel oog voor cultuur en natuur. Je reist in kleine groepen, en de Nederlandstalige reisleiding (Engelstalig in Noord-Amerika) staat altijd voor je klaar. Het vervoer is goed geregeld en je overnacht in comfortabele hotels. Bekijk ons aanbod natuurreizen en kies jouw ideale vakantie.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,5

 • Prachtige reis door een land dat je steeds blijft verbazen. In de mooie parken is veel te zien. Prachtige vogels, herten en ander wild laten zich goed zien. De tijger, beer en het luipaard zie je met wat geluk ook. (14 tijgers gespot) De meeste gidsen spreken helaas onvoldoende Engels.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Genoten van de pracht van de natuur, alleen jammer van de verplichte gidsen die bij gamedrives aanwezig moeten zijn. Terwijl hun Engels vaak erg ondermaats was en hierdoor was hun motivatie soms zoek. In dorpjes was je zonder meer de selfie-superheld, op toeristische plaatsen als loslopend geld.

  7,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  7,0
 • Wat een reis! India is een heel bijzonder land. De safari's waren geweldig; we zagen o.a. 14 tijgers, 2 lippenberen, 2 luipaarden en vele olifanten, jakhalzen, bizons, apen, herten en prachtig gekleurde vogels... Een schitterende natuurreis met een vleugje cultuur in Mumbai, Agra en Delhi. Aanrader!

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Topreis. Vele safari’s (niet te vergelijken met Afrika weliswaar) waarbij we geluk hadden tijgers en andere dieren te spotten. De kleine ongemakken die India kenmerken neem je er met plezier bij en het geheel werd overgoten met de enthousiaste kennis van onze reisleidster Karin.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Prima safarireis in India, goed verzorgd. Veel wild gezien en beleefd. Alleen reistijden Nederland - India vv vielen tegen. Niemand in de groep heeft buikloop gekregen. Reis de moeite waard.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • De reis verliep erg soepel waardoor ik 3 tijgers, 2 lippenberen, 4 wilde honden,1 luipaard en 6 wilde olifanten heb gezien. Het was een top reis. Mooie hotels en een goede reisleider. Helaas worden er geen Siberische kraanvogels, neushoorns meer gezien in India wat Djoser wel verkoopt met deze reis!

  8,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  8,0
 • Voor mij was deze reis de ideale balans tussen de natuur en cultuur van India. Een intensieve reis, maar zeker de moeite waard! De focus ligt op de safari’s en dan met name de tijger, maar vergeet niet om ook te genieten van alle andere bijzondere dieren die er te zien zijn. Goede accommodaties.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Een prachtige safarireis met veel schitterende natuur en ook afwisseling met de verschillende steden. Een aanrader!

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie reis waarbij de dieren voorop staan maar in de steden ook nog een graantje cultuur kan worden opgedaan. Land van contrasten. Smerig soms, maar de hotels waren schoon en verrassend goed. En als klapstuk natuurlijk de tijger

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie reis door de parken van Noord-India. Het spotten van tijgers was voor ons een groot succes, niet minder dan 14 tijgers gezien. Anderen in de groep zagen er maar 1. Je moet dus wel geluk hebben. Nachttrein is een ervaring om snel te vergeten. Hotels zijn goed behalve in Delhi, waar het vuil was

  7,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  7,0
 • We hebben een geweldige reis gehad. Op de eerste dag in Tadoba NP hebben de eerste tijger van deze reis gezien. Wat een fantastisch moment. In totaal hebben we 12 tijgers gezien verdeeld over drie parken. We hebben echt geluk gehad. De reis was prima geregeld. Mooie hotels en heerlijk gegeten.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie reis met goede accomodatie en eten (meestal buffetvorm). Beter dan verwacht voor India. Alles is goed georganiseerd. Mooie parken, maar vooral in Tadoba spreken de gidsen en chauffeurs zo goed als geen Engels. Het aantal dieren dat je ziet is minder dan bij Afrikaanse safari's.

  8,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  8,0
 • Positief: Een pioniersreis zonder problemen. Een no-nonsense reisbegeleider met korte, accurate mededelingen op het gepaste ogenblik. Een safari in de letterlijke betekenis: zoek de tijger en geniet ondertussen van fauna en flora. Negatief: De gidsen en chauffeurs verstaan nauwelijks Engels

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Zeer mooie natuurreis met bezoek aan verschillende natuurparken. We hadden het geluk om in verschillende parken de tijger te zien. Ook veel andere bijzondere dieren gezien. De natuurparken in India zijn verrassend mooi. De accommodaties waren over het algemeen zeer goed.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Zeer mooie afwisselende reis. Veel verschillende beesten mogen spotten. Dit is en blijft een geluk. Wij hadden het geluk dat de tijger zich een paar keer liet zien. Natuur is ook heel afwisselend tijdens deze reis. Overwegend goede accommodaties. Vooral de Akshardhamtempel was zeer verrassend.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Fantastische complete reis, waar je meerdere avonden het Noorderlicht kunt zien......en we hebben het gezien in volle glorie.

  8,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  8,0
 • Het was machtig mooi door zoveel sneeuw te rijden. Het Kursk monument in Moermansk maakt veel indruk. De aangeboden excursies in Finland zijn erg duur en wie niet meegaat ziet niets van de rendieren of honden. Echter een fantastisch avontuur tussen vriendelijke mensen in een witte wereld.

  9,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  9,0
 • Een erg mooie vakantie. Een top reisleidster! Zonder Connie en haar kennis over de Russische cultuur en de taal waren we af en toe de weg kwijt geweest. Ze heeft het zeer druk gehad om alles goed te regelen. Hotels waren over het algemeen prima. Hotel Moermansk was het minste. Leuke excursies gehad.

  9,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  9,0
 • Wat een fantastische reis hebben we gehad! Veel activiteiten gedaan zoals de huskytocht, de jacht op het Noorderlicht en ook gevonden,met sneeuwschoenen gelopen en op de sneeuwscooter. De combinatie van de Russische cultuur met de Saami cultuur is geweldig, want de Saami staat voor natuur. Een topreis

  8,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  8,0
 • Met een gezellige groep enorm genoten van de afwisselende natuurreis in prachtig Sri Lanka. Frederieke was voor mij een van de beste reisbegeleiders die ik heb meegemaakt. Het is wel een intensieve reis, hoog tempo, 2 dagen langer maken of iets schrappen zou beter zijn.

  9,0 (Safarireis Sri Lanka, 15 dagen)

  9,0
 • In zeer intensieve en schitterende reis. Veel wandelingen en gamedrive. Heel veel vogels en dieren gezien en een glimp van een luipaard. Heel goede hotels en een heel leuk, sfeervol tentenkamp. Goede conditie is wel een pre. Wat een prachtig land met lieve mensen. De gids Frederique was fantastisch.

  8,0 (Safarireis Sri Lanka, 15 dagen)

  8,0
 • Van natuur tot cultuur, van dans tot tradities, van boeddha's tot hindoe tempels, van curry's tot Lion bier, van theeplantages tot rijstvelden, Sri Lanka heeft het allemaal. Parel in de Indische Oceaan.

  8,0 (Safarireis Sri Lanka, 15 dagen)

  8,0
 • Een prachtige natuurreis met veel safari's en ook heel wat cultuur. Tijdens de safari's veel dieren gezien. Het is een reis met een erg vol programma, waardoor je weinig eigen tijd hebt. Maar je ziet dus wel alle hoogtepunten van Sri Lanka.

  8,0 (Safarireis Sri Lanka, 15 dagen)

  8,0
 • De reisleidster heeft er alles aan gedaan het ons naar de zin te maken. Het zijn 5 fijne en interessante dagen geweest.

  9,0 (Natuurreis Polen, 5 dagen)

  9,0
 • Mooie afwisselende reis met veel natuur maar ook een stukje cultuur. De lange afstanden worden vliegend overbrugd zodat je niet heel veel lange reisdagen hebt. De watervallen en de omgeving van de watervallen zijn geweldig, nog mooier dan verwacht. Maar ook het Andes gebergte is prachtig.

  8,0 (Eclipsreis Argentinië & Chili, 22 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis, alleen te kort. Had langer mogen duren. Begeleiding was uitstekend. De Russische gids erg goed en enthousiast. De dag Minsk had van mij niet gehoeven, was liever meteen doorgereisd naar het woud.

  10,0 (Natuurreis Wit-Rusland, 5 dagen)

  10,0
 • Ondanks het missen van de wolf een geweldige reis! Bijzonder om wandelend, klimmend en wadend de diversiteit van zo'n oerbos te ervaren. Veel sporen op de grond en aan de bomen van oa wolven, beren en lynxen en geweldig om daar elanden en groepen wisenten en edelherten te zien. Smaakt naar meer!

  8,0 (Natuurreis Wit-Rusland, 5 dagen)

  8,0
 • Mooie natuurreis. Leuke groep, goede reisleider. De wolf is gepot, net als de laplanduil, elanden, edelherten, wisenten en bevers. Ook veel diersporen gezien. De wandelingen waren leuk. Laarzen waren echt nodig bij sommige wandelingen!

  8,0 (Natuurreis Wit-Rusland, 5 dagen)

  8,0
 • Heb een fantastische reis gemaakt met nog 12 enthousiaste medereizigers en een enthousiaste Reisleider naar het Naliboki Woud in Wit-Rusland. Vond het fascinerend en bijzonder om in Centrum Minsk te kijken, waar wij diverse culturele gebouwen en prachtige kerken bezocht hebben. Om een dag later naar het Naliboki Woud te gaan. Een aparte bijzondere ervaring midden in het oerwoud waar stilte, heerlijk !!, overheerst, waar men een speld kon horen vallen. De duisternis en donkerte van de nacht is een beleving om mee te maken. Luisteren of men wolven hoort. Hebben een vier uur durende wandeling met af en toe klauteren over omgevallen bomen, gemaakt. Bij een beverhol geweest, over greppels en slootjes gesprongen, door het hoge struweel en struiken geploegd, de moeite waard. s Morgens vroeg bisons gezien alsmede herten, adelaars, buizerds, de stilte gehoord. Het was/is voor mij een belevenis die ik een ieder kan aanraden. Het was goed voor mij dit te doen zowel fysiek als mentaal. Ging er blij heen, kwam nog blijer met een bijzondere ervaring van terug. ECHT mooi en Gaaf !

  10,0 (Natuurreis Wit-Rusland, 5 dagen)

  10,0
 • Prachtige reis! Ik had geboekt om groot wild te spotten. Nu dat is in ultimo forma gelukt. Zelfs de Big five in 1 dag en 21 Afrikaanse wilde honden rond de truc. Een absolute aanrader!!!

  9,0 (Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen)

  9,0
 • We hadden op deze reis ingeschreven om zoveel mogelijk beestjes te zien en we zijn zeker niet ontgoocheld. Niet alleen groot wild maar ook meer dan 120 verschillende soorten vogels !!! Ook de uitstap naar Drakensbergen was magnifiek, wat een uitzichten had je daar ! Deze reis is echt een aanrader !

  9,0 (Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen)

  9,0
 • Ik heb al meerdere reizen gemaakt naar Afrika maar ben nog nooit zo dicht bij de natuur geweest als deze reis. Het gebrul van leeuwen in de nacht, olifant naast mijn rondavel, giraffe op het terrein van de lodge. Heel bijzonder en soms zelfs ontroerend.

  8,0 (Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen)

  8,0
 • Een geweldige reis voor als je dieren en mooie natuur wil zien, want dat gaat je op deze reis zeker lukken. Vooral Pilanesberg NP, Marakele NP en Mapungubwe NP vond ik geweldig. Er zitten een paar geweldige slaapplekken op schitterende locaties.

  8,0 (Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen)

  8,0
 • Geweldige reis, mooie natuur, prima accommodaties, leuke prettige gids, prima chauffeur. Kortom een aanrader!

  8,0 (Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen)

  8,0
 • Wij hebben erg genoten van deze reis, we hebben de big 5 gezien en nog veel meer, je blijft je ogen uitkijken. Als je niet teveel luxe verwacht is dit een hele leuke reis. Het is makkelijk als je alvast 250 euro aan Afrikaanse randen meeneemt. Wij vonden Leokwe het mooiste kamp.

  8,0 (Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen)

  8,0
 • Het is een hele mooie reis waarin de kans groot is om de big five te zien. Het is ons gelukt. De lodges zijn ook erg leuk, vooral die in Swaziland met de olielampen omdat daar geen electriciteit was.

  8,0 (Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Een natuur reis met Djoser

 • Veel individuele vrijheid
 • Gemak van een groepsreis
 • Kleine groepen
 • Oog voor cultuur & natuur
 • Scherpe prijzen

Bij Djoser zit je goed!

Klantwaardering

8,5

Mooie afwisselende reis met veel natuur maar ook een stukje...
Mooie afwisselende reis met veel natuur maar ook een stukje cultuur. De lange afstanden worden vliegend overbrugd zodat je niet heel veel lange reisdagen hebt. De watervallen en de omgeving van de watervallen zijn geweldig, nog mooier dan verwacht. Maar ook het Andes gebergte is prachtig.

Susan Z. - 8,0
Terug naar boven