Suriname

Vakantie Suriname

Op vakantie in Suriname bezoek je o.a. Paramaribo, het Brokopondo-meer, Brownsberg en Boven-Suriname. Een excursie naar Frans-Guyana is mogelijk. Het ongerept tropisch regenwoud, dat 80 procent van het grondgebied van Suriname bedekt, en de verschillende bevolkingsgroepen vormen belangrijke onderdelen van deze vakantie. Je slaapt in een hangmat onder de tropische sterrenhemel en spreekt je eigen taal. De reis begint en eindigt in Paramaribo, waar de KLM je naartoe brengt.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,6

 • Goed

  9,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  9,0
 • Mooi uitgebalanseerde reis. Prettig om n paar keer terug te komen in Paramaribo. Superaardige mensen aldaar en fijn om veel vd (Nederlandse) historie te zien/horen.

  9,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  9,0
 • Een heel mooie reis naar prachtig land met mooie natuur en hoofdstad. In Nederland is volgens mij niet echt bekend wat voor mooi land Suriname is. Een land ook met aardige, opgewekte en positief ingestelde mensen.

  9,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  9,0
 • Onze reis naar Suriname was onvergetelijk, mede dankzij de leuke groep die mee was en onze reisleider Kenneth. Een man die ons zoveel heeft verteld van de flora en fauna van Suriname, waarbij je ook voelde hoeveel hij van Suriname houdt, alles regelde hij voor ons. Suriname, echt een aanrader.

  9,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  9,0
 • Suriname overtrof mijn verwachtingen. Veel ongerepte natuur, dieren in vrijheid en bijzonder, de vijf bevolkingsgroepen (standbeeld mama Sranan met haar symbolische vijf kinderen in Paramaribo). Een groot voorrecht dat de reisleiders een Marron en een Indiaan waren, beter kun je het niet treffen!

  8,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  8,0
 • Onvergetelijke natuurreis. Te veel om in woorden te vertellen.

  9,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  9,0
 • Een mooie reis en daarbij veel gezien. Leuk programma en goede gids. Goed hotel in Paramaribo. Wel hadden de locaties in het binnen land hier en daar kwalitatief wel wat beter gemogen. Soms wel erg primitief.

  7,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  7,0
 • Mooie reis in prachtig land met leuke mensen. Goede afwisseling tussen activiteiten/ relaxen en stad/natuur. Fredberg super alternatief voor Voltzberg. Locaties in binnenland simpel. Hotel Paramaribo prima. Gids leuk, veel kennis. Communicatie liet vaak te wensen over. Eten binnenland eentonig.

  8,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  8,0
 • Leuke, gevarieerde reis. Prachtige natuur. De schildpadden in Galibi, apen, kaaimannen, en we zijn "getrakteerd' op vliegende vissen (Bigi Pan), waarvan er een paar bij ons aan boord landde. De plaatselijke bevolking is erg aardig. Onze gids sprak alle local talen.

  8,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  8,0
 • De reis naar Suriname was een geweldige ervaring, ook voor ervaren reizigers. Je herkent veel van Azië en Afrika waardoor de oorsprong van de vele bevolkingsgroepen goed te zien is, en de jungle is overweldigend. Wie dan ook spreekt correct Nederlands en IEDEREEN IS AARDIG in Suriname!

  8,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  8,0
 • Het was een goede reis! We hadden een uitstekende gids uit Suriname, die alle local talen sprak.

  8,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  8,0
 • Een intensieve en prima georganiseerde reis. Met een plaatselijke gids hors categorie, grote klasse. Met negen dagen in het binnenland, grandioos. Een buitenkans voor onze kleine groep, 8 personen. Dank Djoser!

  10,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  10,0
 • In 20 dagen is een prima overzicht gegeven wat voor moois Suriname heeft te bieden aan natuurschoon, jungle en interessante steden; de gids was van alles op de hoogte en schuwde een pittige discussie over zijn land niet. Er was een prima mix van bezoek aan de binnenlanden, Paramaribo en Galibi.

  8,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  8,0
 • Paar kleine minpuntjes, maar vooral een fantastische vakantie in een fantastisch mooi land vol aardige mensen en heerlijk eten. De rondreis was heel afwisselend, we hadden een geweldige gids en een leuk groepje mensen. Kortom: een geweldige kennismaking met Suriname en we komen absoluut terug!

  9,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  9,0
 • De reis was Prachtig en zeer interessant. Goede leiding ter plaatse door Jane, heeft de touwtjes goed in handen, Onze gids Rudy was perfect en hield er de stemming goed in, tevens kan hij boeiend vertellen over zijn land.

  10,0 (Rondreis Suriname, 20 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Terug naar boven