Bolivia, Chili & Paaseiland

Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland

Op de rondreis Bolivia, Chili en Paaseiland bezoek je de hoogtepunten van Bolivia, het indrukwekkende Noorden van Chili en natuurlijk als spetterende afsluiter Paaseiland, met de mysterieuze Moaibeelden in een Polynesisch landschap. Behalve de traditionele, kleurrijke bevolking kent Chili net als Bolivia indrukwekkende natuur. Van de Andes met vulkanen en bergmeren, tot de droogste woestijn ter wereld met zandduinen en stomende geisers.

Lees meer

Meer over Bolivia, Chili & Paaseiland

Beste reistijd Bolivia, Chili en Paaseiland?
Het klimaat wisselt per gebied. De regentijd van Bolivia loopt ongeveer van eind december tot en met maart. Dat is daar de zomerperiode. De temperatuur is dan aangenaam en de natuur is prachtig groen. In de winterperiode kan het ’s nachts vriezen maar is het overdag nog goed te doen. In Chili is het zomer ook tijdens onze wintermaanden, van december tot en met februari. Dit is dan ook de beste reisperiode voor zonaanbidders. Op Paaseiland heerst een subtropisch klimaat, met een vrij constante warme temperatuur. De koelste maanden zijn onze zomermaanden waarin het nog altijd tussen de 15 en 22 graden is. Januari en februari zijn juist de warmste maanden. Hou wel altijd rekening met wat koude wind.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je rondreis door Bolivia, Chili en Paaseiland overnacht je in comfortabele, centraal gelegen middenklasse hotels inclusief ontbijt. Bolivia behoort wel tot de armste landen van Latijns-Amerika, houdt er daarom rekening mee dat de voorzieningen eenvoudiger zullen zijn dan dat je gewend bent. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Bolivia en Chili te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Bolivia, Chili en Paaseiland is erop gericht je optimaal te laten genieten en ook het echte Bolivia, Chili en Paaseiland te leren kennen. Een excursie Machu Picchu (excl. entree) is bij de Bolivia & Peru rondreis inbegrepen. Evenals een tocht over de indrukwekkende Uyuni zoutvlakte. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Bolivia/Chili/Paaseiland rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Paaseiland je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Klantwaardering

8,8

Bolivia is een kleurrijke verassing op letterlijk hoog nivea...
Bolivia is een kleurrijke verassing op letterlijk hoog niveau en Paaseiland is de spreekwoordelijke kers op de taart. Een inspannende, verrassende en uitermate interessante ontdekkingsreis door een deel van Zuid-Amerika.

Ger Metselaar - 9,0
Terug naar boven