Israël

Rondreis Israël

Israël speelt al sinds mensenheugenis een rol in de wereldgeschiedenis. Je kunt er heilige plaatsen van zowel moslims, christenen als Joden terugvinden. De ruïnes die zich in dit interessante land bevinden stammen uit Oud-Testamentische, Romeinse en Ottomaanse tijden. Als je op zoek bent naar een archeologisch avontuur en verrassende natuur maar toch in de sfeer wilt blijven van de Middellandse Zee, is Israël de ideale bestemming voor uw reis.

Lees meer

Hoogtepunten Israël

Ontdek de hoogtepunten van Israël

Kies bij Djoser uit een 12-daagse rondreis door Israël of een 15-daagse rondreis Israël & Jordanië. Het kosmopolitische Tel Aviv, het heilige Jeruzalem, de stilte van de woestijn, het zoute water van de Dode Zee, overblijfselen uit de oudheid, heerlijke palmenstranden, joden, Palestijnen, christenen en moslims: Israël is een land van grote verscheidenheid.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de groepsreis in Israël in verschillende middenklasse hotels.
De kamers zijn voorzien van eigen sanitair en airconditioning. Het ontbijt is bij de overnachting inbegrepen. Ook zullen we tijdens de 12-daagse reis twee keer een unieke overnachting beleven, namelijk in een klooster en een kibboets. Tijdens de combinatiereis slaap je één nacht in een bedoeïenenkamp in de woestijn van Wadi Rum. Gedurende de rondreis door Israël maken we gebruik van onze eigen bus met airconditioning. Een groepsreis door Israël is ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Waarom Djoser
Met Djoser maak je een fascinerende groepsreis door Israël. We komen langs alle hoogtepunten met een goede mix van politiek, religie en historie. Onderweg worden er veel interessante stops gemaakt zoals in Nazareth, Massada, Caeserea, Dode Zee en Jericho. Er zal een ervaren reisbegeleider met ons meereizen. Tijdens de (optionele) excursies is er een lokale gids aanwezig die veel kan vertellen over het land, de gewoonten, invloeden en achtergronden. Je bepaalt zelf welke excursies en bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Reis beantwoordde aan mijn verwachtingen. Mooi en volledig p...
Reis beantwoordde aan mijn verwachtingen. Mooi en volledig programma. Minpunt: het voorziene "zakgeld" bedrag per week is te laag. Tip voor reisleiders Djoser: Nazareth Village (Nazareth) is aanrader voor wie iets over de historische Jezus wil leren. Heel toegankelijk.

Arno M. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser