Transsiberië Express

Transsiberië Express

Deze spoorlijn is de langste ter wereld en voert je over bijna 9.000 kilometer dwars door Rusland, van Moskou, via Irkoetsk en Mongolië naar de Chinese hoofdstad Beijing, waar je de prachtige Chinese muur kunt bezichtigen. De Transsiberische Express brengt je langs uiteenlopende landschappen, eeuwenoude bezienswaardigheden en interessante culturen.

Lees meer

Hoogtepunten van de Transsiberië Express

Ontdek alle hoogtepunten van de Transsiberië Express

De 23-daagse rondreis met de Transsiberië Express is een unieke en bijzondere ervaring. De Transsiberië Express (ook wel Transmongolië Express genoemd), ’s werelds langste spoorlijn, voert je over bijna 9.000 kilometer van Moskou, dwars door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is mooier dan reizen over een deel van deze illustere lijn? Een avontuurlijke reis langs eeuwenoude bezienswaardigheden, uiteenlopende landschappen en interessante culturen. De Grote Muur ontbreekt uiteraard niet. Boek jouw Transsiberië Express bij Djoser. Het is ook mogelijk om met de Transsiberië Express naar Japan te reizen. Je reist dan van Moskou met de trein naar Vladivostok om daar de ferry, via Zuid-Korea, naar Japan te pakken. Reis je met je gezin dan kun je ook met Djoser Family mee.

Goed verzorgde rondreis
Met de Transsiberië Express rondreis overnachten we in diverse accommodaties.
Van middenklasse hotels tot aan nomadententen. De hotelkamers zijn voorzien van eigen sanitair. In Rusland kennen ze grote complexen type hotels die gebouwd zijn in de jaren ’70 en ’80. We overnachten ook tijdens de treinreis. Hier slaap je in een 4-persoons coupes. Naast de trein zullen we ons vervoeren per metro, tram of taxi in Beijing en Moskou. In Mongolië reizen we met kleine busjes. In Japan reizen we voornamelijk met de trein en slapen we in goede middenklasse hotels.

Waarom Djoser
De Transsiberië Express rondreizen zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Rusland, Beijing en Japan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Je bepaalt zelf tijdens de rondreis welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,1

De trans-siberian express in de winter is een bijzondere rei...
De trans-siberian express in de winter is een bijzondere reis. Buiten de trein koud (tot -40°C) en binnen de trein warm (tot +28°C). Warm ingepakt in alle rust kunnen genieten van de cultuur en geschiedenis van de steden en van de weidse natuur, afgerond met een blitzbezoek aan Beijing.

Dirk R. - 9,0
Terug naar boven