Brazilië

Vakantie Brazilië

In het Amazone-gebied, het mekka voor natuurliefhebbers, bezoeken we tijdens deze vakantie o.a. Belém, Manaus, Ilha do Marajó, Monte Alegre en Vale do Paraíso. Aan het einde van de vakantie varen we met onze eigen Amazoneboot over de Rio Negro. Er vaart een lokale gids mee, die je uitleg geeft over de indrukwekkende natuur.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • De Brazilië-Amazone reis is een leuke, relaxte reis met veel variatie. Bijzonder om de Amazone zo van verschillende kanten te kunnen ervaren. Verwacht niet al te veel hoogtepunten en dieren. Dankzij een leuke groep, prima reisbegeleider Linda en goede lokale gidsen hebben we ons goed vermaakt.

  7,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 21 dagen)

  7,0
 • Erg mooie reis met veel afwisseling en activiteiten en zeer gemotiveerde reisleidster.

  9,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 21 dagen)

  9,0
 • Zeer afwisselende reis waarbij mooie en leuke plaatsen worden bezocht van jungle tot een hotel in grotere steden. Zeer leuke en mooie excursies tijdens de reis!

  10,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 21 dagen)

  10,0
 • Mooie reis met veel afwisseling tussen natuur en cultuur. Aardige mensen, mooie natuur en leuke verrassingen. De verschillende bootreizen op de Amazone en andere rivieren zijn geweldig. Enige verbeterpunt: begin van de reis is vermoeiend door meerdere reisdagen op ongunstige tijden

  8,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 21 dagen)

  8,0
 • Alles was op en top geregeld. Veel afwisselende accommodaties waardoor wij het gevoel kregen dan wij van alles wat hebben mee mogen maken.

  10,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 21 dagen)

  10,0
 • Wat is het Amazonegebied prachtig. Wat hebben wij hiervan genoten. De afsluiter op het strand is ook erg fijn om na de reis nog even bij te komen.

  8,5 (Rondreis Brazilië Amazone, 21 dagen)

  8,5
 • Wij hebben alleen maar prachtige landschappen gezien. Ook verliep de reis heel soepel mede dankzij onze reisbegeleiding en gids.

  9,0 (Rondreis Brazilië Amazone, 21 dagen)

  9,0
 • Prachtige, maar vermoeiende reis. Een goede afwisseling tussen cultuur en natuur. Veel vogels en kaaimannen gezien. Hoogtepunten waren Buenos Aires, Iguazu, Bonito en Rio de Janeiro. Paraty en Ilha Grande hebben we grotendeels met regen bekeken. Dank aan Yoah, onze fantastische reisbegeleidster.

  8,0 (Rondreis Argentinië & Brazilië, 21 dagen)

  8,0
 • Deze reis is ontzettend afwisselend met cultuur in de steden en vooral veel natuur. Weinig lange reisdagen en veel genieten op de verschillende boten. De ara's en toekans vlogen je om de oren, we raakten doorweekt door de Iguazu-watervallen en bezochten alle uithoeken van Rio, ook op de fiets!

  9,0 (Rondreis Argentinië & Brazilië, 21 dagen)

  9,0
 • Zeer leuke reis! Genoten van het begin tot het eind. Fantastische hoogtepunten zoals de Iguazu watervallen, het eiland Ilha Grande, het Christusbeeld en de Suikerbroodberg in Rio. Tevens mooie dieren gespot, zoals ara´s, toekans, capibara´s, kaaimannen en de tuiuiu.

  10,0 (Rondreis Argentinië & Brazilië, 21 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

8,8

De Brazilië-Amazone reis is een leuke, relaxte reis met veel...
De Brazilië-Amazone reis is een leuke, relaxte reis met veel variatie. Bijzonder om de Amazone zo van verschillende kanten te kunnen ervaren. Verwacht niet al te veel hoogtepunten en dieren. Dankzij een leuke groep, prima reisbegeleider Linda en goede lokale gidsen hebben we ons goed vermaakt.

Inge S. - 7,0
Terug naar boven