Overzicht Iran rondreizen van Djoser

Rondreis Iran

Als je op zoek bent naar een land dat een grote variatie aan bezienswaardigheden aanbiedt, moet je zeker eens aan Iran denken. Dit land is nog geen bestemming voor massatoerisme. Hierdoor worden buitenlanders er heel hartelijk ontvangen en kun je nog ongestoord genieten van de pracht en praal dat dit land te bieden heeft. Zo kun je je bijvoorbeeld vergapen aan de prachtige hoge zuilen van de ontvangsthal in Persepolis, waar het lijkt alsof je je terug in de Perzische rijk bevindt. Of je kunt je laten verwonderen door de onvoorstelbare kleurenpracht in het tegelwerk van de ontelbare religieuze gebouwen.

Lees meer

Hoogtepunten Iran

Ontdek alle hoogtepunten van Iran

Met Djoser kun je een een 16-daagse en een 21-daagse rondreis naar Iran maken. Beide reizen starten in de grote moderne stad Teheran. Iran is geen bestemming voor het massatoerisme, maar het land biedt cultuurliefhebbers en fijnproevers een grote variatie aan bezienswaardigheden. Zo komt tussen de hoge zuilen van de ontvangsthal in Persepolis de tijd van het machtige Perzische rijk weer tot leven en zijn er ontelbare fraaie religieuze gebouwen te vinden met een onvoorstelbare kleurenpracht in het tegelwerk. En je kunt gelukkig ongestoord genieten van alle historische pracht en praal; buitenlanders worden in Iran gastvrij ontvangen!

Klimaat van Iran
Iran beschikt zowel over een woestijn-, land- en bergklimaat met flinke uitschieters. De lucht is er warm en droog en hierdoor is de warmte goed te verdragen. In de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot de 40 graden. In de hoger gelegen gebieden is het uiteraard wat koeler. Een lekkere warme trui is zeker een aanrader, ook voor de avonden als het buiten is afgekoeld. In de winter kan er in de berggebieden wat sneeuw liggen.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten in comfortabele en schone middenklasse hotels die voorzien zijn van eigen sanitair en airconditioning. Om de reis een bijzonder tintje te geven overnachten we ook in een oude karavanserai en in een woestijnkamp. Een unieke ervaring! Tijdens de rondreis door Iran zal er een Nederlandssprekende reisbegeleider aanwezig zijn die je voorziet van allerlei informatie. Ook zal er een lokale gids aanwezig zijn die je informeert over de lokale gebruiken, religieuze invloeden en culturele achtergronden.

Waarom Djoser
De rondreizen naar Iran zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het authentieke Iran te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Iran rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur als de bijzondere natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Iran je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Iran reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Het was voor mij als thuiskomen! Thuiskomen in het menselijk ras; de Iraniërs zijn een allerhartelijkst volk dat je welkomt zoals je bent. Ontzettend veel schoons en moois gezien! 'k Ga nog een keer!

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Wat een mooie reis is dit zeg. Naast alle geplande excursies is er ook voldoende ruimte om zelf op pad te gaan. Hoewel je dan wel wat excursies moet skippen ;p, keuzes maken dus. De gidsen waren echte toppers en zeer betrokken. Allebei vol vrolijkheid en humor, zij hebben de vakantie tot een 10 gemaakt

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Prima reis. Prachtig land. Groepsgrootte, 15 personen, ook heel prettig. Reisleider: Roderick, ook geweldig. Heel deskundig, behulpzaam en zorgzaam: de ideale combinatie.

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Wat een geweldige ervaring! Mede dankzij Roderick en Mehrdad een top vakantie gehad. En inderdaad wat een lieve mensen in Iran en onder de indruk van alle mooi dingen die we gezien hebben. Ik heb er een week aangeplakt en ook de woestijn en wat dorpen bezocht; een goede aanvulling op de vele cultuur

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Het klopt! Iraniërs zijn vriendelijke, nieuwsgierige mensen. Natuur en cultuur zijn overweldigend. Tijdens deze reis hebben we met alle drie kennis maakt: het was een goede mix. Mede door de gids heb ik een prachtige vakantie gehad

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Wat een reis. De vriendelijke Iraniërs staan met stip op nummer 1. De landschappen op 2. De historie van dit land op 3. De begeleiding was geweldig. Zowel de Iraanse gids als 'onze' Anna maakten er samen met chauffeur Muhammed een feestje van. Twijfel je, stop daar dan mee. Koffer inpakken en gaan.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Ik heb een geweldige reis gehad. Alles klopte, geweldige reisleider, gids en chauffeur, die met elkaar een heel goed team waren. Goede sfeer in de groep. Heb erg veel gezien en beleefd. Mijn wens ooit in Isfahan te zijn is ook vervuld. Zeer aan te raden.

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Hallo, onze reis was uitzonderlijk: goed gekozen programma, schitterende reisbegeleiding, bekwame gids ter plaatse, heel goede hotels, comfortabel busvervoer m.a.w. echt een aanrader!

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Iran heeft mij positief verrast. Het is een redelijk modern land met goede wegen, huizen en veel Iraniërs zien er modern uit. Weliswaar alle dames met een hoofddoekje en ook wel volledig in het zwart, maar allemaal even hartelijk naar toeristen. Een echte aanrader voor wie iets andere wil beleven.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis, wat een mooi land van tegenstellingen en zeer vriendelijke mensen.

  8,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  8,0
 • Iran is veel meer dan prachtige moskeeën en een indrukwekkend Persopolis. Je vindt er ook prachtige huizen uit vorige eeuwen, tuinen, bazars, ... Lekker eten aan super goedkope prijzen. Vriendelijke mensen die je spontaan aanspreken voor een praatje, vragen of je mee op een foto met hen wilt staan.

  8,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  8,0
 • Zeer goede en mooie reis gehad in oktober 2019, 14 dagen Iran, prima begeleiding door Anna, en goede plaatselijke gids, ook een prima chauffeur de gehele reis, zeer veel gezien en gedaan, de moeite waard geweest, niets kan...maar alles kan in verrassend Iran, heel erg bedankt Djoser

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Goede reis, prima Iraanse gids, rustige vriendelijke reisleider, hotels van wisselende kwaliteit.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Voor wie vaak reist is een bezoek aan dit land het neusje van de zalm! Je bent er geen toerist, maar een gast. Het culturele erfgoed bezorgde me meerdere kippenvelmomentjes. Alles werd in goeie banen geleid door onze Nederlandse gids, die volledig complementair werkte met de lokale gids. Aanrader!!!

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Een bijzondere reis in een fascinerend land met zeer vriendelijke mensen en een prachtige cultuur gebaseerd op een eeuwenoude beschaving!!! Ervaar het zelf!!

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • "Tell your people we are no terrorists". Deze hartenkreet kwam van een vrouw die bang was dat we alle Iraniërs als terroristen beschouwen. In werkelijkheid was de open en gastvrije houding van de Iraniërs het hoogtepunt van de hele reis. Daarvoor alleen al wil ik graag een keer terug naar Iran.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Ik heb genoten van een aparte en boeiende reis door Iran. Apart omdat in Iran geloof en staat niet van elkaar gescheiden zijn. Boeiend omdat het land een paradijs is voor mensen die van historie, kunstschatten uit het verre en recente verleden houden en interesse tonen voor wereldreligies.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Inspirerende reis met toegankelijke, vriendelijke en behulpzame bevolking. Beslist een aanrader vanwege de mooie mix van cultuur, kunst en niet te vergeten het lekkere eten! De reisbegeleider Maaike was ook zeker een aanwinst.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Na in 2006 al in Iran te zijn geweest, waarbij dit geweldige land al een enorme indruk had gemaakt, was het nu de beurt van mijn oudste zoon om kennis te maken met de "Perzische" cultuur. Ook zijn ervaring is top met de vriendelijke, zeer gastvrije bevolking, de geweldige historie en 't lekkere eten.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Iran, een onvergetelijke ervaring. Vooral de gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid van de Iraniërs is hartverwarmend. We denken met heel veel plezier terug aan deze prachtige reis. Je voelt je echt welkom in dit land. Ga kijken, je zult versteld staan van de schitterende architectuur.

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • De 14 daagse reis was geweldig. Iran is een land met een prachtige historie en cultuur. De mensen zijn uitermate vriendelijk. Het is een veilig en schoon land waar je goed kunt reizen. Djoser heeft er een mooie en evenwichtige reis van gemaakt, waar je veel (tastbare) herinneringen aan zult overhouden.

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • De reis naar Iran was buiten verwachting boeiend. Vooral de bevolking is bijzonder vriendelijk. De Iraanse (jonge) mensen verdienen het niet dat hun land in een geïsoleerde positie is beland. De reisleider van Djoser was bijzonder hulpvaardig en had aandacht voor iedereen. Bedankt!

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Een geweldige reis! Een waardevolle kennismaking met - de bevolking van - een land dat vaak negatief in het nieuws is. Stevig programma als je aan alle onderdelen meedoet. Iraanse gids met veel info over allerlei onderwerpen. Prima reisbegeleiding.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Het bovenstaande cijfer geef ik als gewezen docent natuurlijk nog maar zelden, en toch is het het enige juiste; te beginnen met onze zeer diverse groep, zorgvuldig begeleid zowel door de Nederlandse als Iraanse gids. Vooroordelen, oogkleppen, dankbaarheid woorden schieten duidelijk tekort. Dus doen!

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Reis inhoud = goed, hotels = voor verbetering vatbaar, tempo = goed, vervoer = goed, nacht(thuis)reis minder gelukkig, reismanagement = goed, guide = excellent, Djoser (reis)concept = goed, groepsgrootte = excellent (11), etc etc

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Iran, sprookjesachtig, raadselachtig, onvoorspelbaar!

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Goede info vooraf en een gemotiveerde lokale gids die extra's voor de groep ter plaatse regelde. De bezochte historische plaatsen waren boven verwachting, enorm veel gezien en geleerd in een relatief korte tijd. Bij twijfel deze reis echt maken want je steekt er cultuur historische enorm veel van op.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • We hadden een mooie reis. Iran is heel anders dan je op basis van het beeld in het westen zou verwachten.

  8,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  8,0
 • Een prachtige reis met twee geweldige reisleiders. Hele leuke hotels en goed verzorgd. De groep, die elkaar voor af niet kende, kon prima met elkaar overweg. Wat ik jullie wel wil aanraden om informatie te geven over VPN. Wij waren blij dat we het hadden.

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Iran, een land dat de meeste alleen maar kennen van hun oorlog met Irak, een land waarbij je niet direct denkt om door te reizen. Maar ben je op zoek naar een reisbestemmingen met historie, cultuur, prachtige bezienswaardigheden en vriendelijke mensen, dan ben je hier zeker op je plaats. Aanrader

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Iran: onbekend maar onterecht onbemind. Zelden zo'n vriendelijke mensen ontmoet, waar je als buitenlander echt als een gast wordt begroet en niet als een wandelende portemonnee!

  8,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  8,0
 • * Fantastische reis, een ware aanrader * Paul is gedreven en heeft enorm veel kennis, om deze reis te gidsen en gepassioneerd weer te geven * Accommodatie = toppie, vooral Yadz * De combi van vaste bezoeken en vrije tijd was zeer goed in balans * Eventueel herzien hotel Kerman (beetje passé)

  8,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  8,0
 • Een zeer indrukwekkende reis.....contrast met heden en verleden. Bijzondere cultuur met prachtige moskeeën, lemen steden en ruïnes van een vroeger Perzisch Rijk. Over een aantal jaar graag nog eens terug.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Het land van de wisselende landschappen, heerlijk eten, vrede, rust en echte tolerantie. Dit land is de echte poort naar het Oosten, heeft een totaal eigen cultuur en historie en loopt op haar eigen ingetogen manier voorop in warmte naar medemens uit andere landen. Nog nooit zo welkom gevoeld.

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Wat een land, Iran. Zoveel geschiedenis, UNESCO-sides, het was overweldigend! Hier zouden veel meer westerlingen naar toe moeten gaan.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Een prachtig land met een mooie cultuur en natuur. Met uiterst vriendelijke mensen die je letterlijk welkom heten en blij zijn dat je hun land bezoekt.

  8,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  8,0
 • U gaat anders denken over de islam na deze reis. Hulde aan de reisleider en de Iraanse gids, maar vooral aan de bevolking die mij een onvergetelijke ervaring hebben gegeven

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Fantastische reis. Prima reisbegeleider EN Iraanse gids! Goede afwisseling in reistijd en vrije tijd om steden/culturele plekken te zien. Enig verbeterpunt is organisatorisch: 3 x op feestdag in stad....

  8,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  8,0
 • Reis zelf is erg mooi, maar landschap is erg saai. Verder hebben wij bij een gezellige groep en een rustige leiding en vertrouwen gids. Mooie reis.

  8,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  8,0
 • Woorden schieten mij tekort om ook maar enigszins mijn gevoelens uit te drukken. Prachtig land, super reisbegeleider. Perfecte organisatie van de rondreis met toch de vrijheid om individueel initiatief te nemen. Bedankt!

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • “Welcome in Iran” heb ik het vaak gehoord. Ik heb vele reizen in de wereld gemaakt maar Iran maakt zijn gastvrijheid meer dan waar. Dit is een fascinerende reis van de buitencategorie (cultuur, historie, architectuur, religie etc. Ook schoon en veilig. Een aanrader voor nieuwsgierige mensen.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Men zegt dat reizen ontdekken is, Ik heb veel gereisd en veel ontdekt maar deze reis ging ontdekken te boven, ik heb mijn mening over Iran aangepast en dat gebeurd zelden.

  8,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  8,0
 • Verrast door de pure schoonheid van Iran en de hartverwarmende bevolking. Mooie herinneringen gemaakt met een inspirerend reisgezelschap. Twee die-hard alleen-reizigsters onverwachts gecharmeerd van het gemak, de gezelligheid en de overtuigende meerwaarde van een georganiseerde reis! Jordana & Bette

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Geweldige reis door een prachtig land! De cultuur, de historie, de mensen - samen maken ze Iran tot wat het is: een bijzonder land dat zonder meer de moeite van het bezoeken waard is!

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Echt een fantastische reis! De mensen, de natuur, de cultuur zijn geweldig!!!! Als je er geweest bent krijg je een totaal ander beeld van het land, zeer indrukwekkend mooi!!!

  10,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  10,0
 • Een prachtige reis. Een veelkleurige blik op Iran.

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • een geslaagde reis dank aan de lokale gids een unicum in de materie de bus driver en KEES die graag een ubdateetje wel verdiend !

  9,0 (Rondreis Iran, 16 dagen)

  9,0
 • Dit is een onvoorstelbaar mooie en interessante cultuurhistorische reis, waarin ook aandacht voor de natuur. De reis biedt inzicht in verleden en heden van Iran. Van harte aanbevolen aan wie ten aanzien van Iran voorbij de waan van de dag wil.

  10,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  10,0
 • Wat een prachtig land een schitterende reis. Deze reis is goed opgebouwd en erg veelzijdig. Natuur en cultuur komen allebei aan bod. De Iraanse gids is van groot belang om je alle in en outs over het land te vertellen. Ik heb genoten. Iran is anders dan je denkt en is zeker het bezoeken waard.

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Een reis die je niet snel zult vergeten door de ongelofelijke gastvrijheid van de Iraniërs en daar bovenop nog de majestueuze gebouwen en landschappen die dit land heeft te bieden. Een aanrader voor cultuur en natuurliefhebbers.

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • Iran en zijn bevolking hebben ons positief verrast. Eigenlijk wisten we niet precies wat we moesten verwachten, maar er is zoveel moois te zien, zodat dit land zeker een bezoek waard is. Het is een schoon land, het eten is lekker en de mensen zijn super aardig. Je voelt je hier echt welkom. Doen!

  10,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  10,0
 • Wij beleefden een mooie interessante boeiende cultireis in een fijn open minded reisgezelschap. Was onze eerste trip met Djoser en dat zullen we nog doen. Prijs kwaliteit was ok. Geen verrassingen. Reisaanbod was uitgebreid met nodige vrijheid. Kortom: Djoser, een adresje om te onthouden!! Vlaamse groet

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Het was een bijzondere, mooie reis. Wij hebben heel veel indrukken op gedaan. De mensen zijn heel aardig en willen graag een gesprek voeren of met je op de foto. Leuk om een keer mee te maken.

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • De afwisselende natuur, de lieve mensen en de enorme culturele erfenis zorgden ervoor dat ik elke dag weer een bijzondere belevenis kon ervaren.

  10,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  10,0
 • Een fantastisch land met een zeer vriendelijke en gastvrije bevolking. Een “must” voor mensen die van cultuur houden en het ontstaan van de menselijke beschaving zelf willen aanschouwen.

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Voor deze reis moet je goed kunnen traplopen. Prima hotels wat mij betreft, maar die trappen!!!!! Sommige reisdagen waren wel erg lange ritten in de bus. Het landschap is niet dusdanig om er veel van te genieten. Overall, Goede gidsen, Fijne reisgenoten, (slecht ter been) maar niet weer voor mij.

  7,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  7,0
 • Geweldige reis! Iran is het land van ongekende mogelijkheden, prachtige mozaïeken, moskeeën en vriendelijke Iraniërs die je welkom heten. Onze reis werd prima begeleid door Sasan en Victoria! Nu al heimwee, zo'n bijzonder land met veel kleur en letterlijk en figuurlijk warmte. Picknicken!

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Hele mooie, gevarieerde rondreis, hadden een perfect team vwb reisbegeleiding Fleur en fantastische gids Masti, Mix van natuur, cultuur en mooie steden. Hotels in Iran bij deze reis zijn gedateerd en basic, reis zelf is een aanrader!

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • Je wordt welkom geheten met "We love you", enthousiast aangesproken en toegezwaaid. Iran is erg afwisselend en cultureel ontzettend boeiend. De lokale gidsen en onze reisleidster waren super deskundig. Wij hebben Iran zeer goed leren kennen. Dus ga gauw met Djoser naar Iran nu het nog kan!

  10,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  10,0
 • Wat een geweldige belevenis om naar dit prachtige land te kunnen met zo'n rijke geschiedenis en bezienswaardigheden. Je blijft je verwonderen, niet alleen over de bergketens, woestijnen, paleizen, musea en bazaars, maar vooral ook de bijzonder vriendelijke bevolking met: "welcome in our country".

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Iran in 20 dagen: het land heeft mijn hart veroverd. Prachtig land. Verbazingwekkende ideeën van eeuwen terug om de warmte en droogte het hoofd te bieden. De Iraniërs verdienen het dat je naar hun land komt: bescheiden, vriendelijke mensen die je van harte welkom heten in hún land waar ze trots op zijn en het vreselijk vinden dat hun land in het westen wordt zwart gemaakt.

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Geweldig land om te bezoeken, en de grootste attractie ben je eigenlijk zelf! Dus (nog) geen massatoerisme. Goed opgebouwde reis met ervaren Reisleiders Wim en Masti. Wel enkele lange reisdagen. 1 puntje te verbeteren is de info voor de thuisblijvers, deze klopte niet. Maar voor de rest wal alles OK

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • Iran is een land met veel facetten; Oude historie, mooie gebouwen en zeer vriendelijke gastvrije mensen die graag met iedereen een praatje willen maken. Het land is volop in ontwikkeling naar een meer open cultuur. We kijken terug op een mooie reis.

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Het is een onvergetelijke rondreis geworden die onze mening over de bevolking van Iran heeft bijgesteld en waar we nog lang van zullen nagenieten.

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Een fantastische reis. Goed opgebouwd. Een geweldige lokale gids ( Mona) die haar eigen passie voor Iran op ons overbracht. Sprak uitstekend Engels en Duits. Leidde ons heel bekwaam door de geschiedenis van alle culturen die deze streken hebben bewoond. De vriendelijke bevolking in ons hart gesloten.

  10,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  10,0
 • Wat een mooi land en ontzettend vriendelijke mensen. Echt hartverwarmend, je voelt er je meer dan welkom. Dit zijn wij in het Westen niet meer gewoon.

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • Wij hebben beiden zeer genoten van deze prachtige reis. Het contact met de Iranezen, jong en oud, vond ik geweldig. En dan de unieke kunstschatten en de prachtige natuur. Lof voor Marlies, die de organisatie ook op lastige momenten perfect in de hand had en nog veel wist over Iran.

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • Een mooie, veelzijdige reis! Prachtige landschappen. En een zeer vriendelijke bevolking!

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Dit was voor ons een onvergetelijke reis, geweldige reisbegeleiding zowel de Nederlandse als Iraanse. Er werd veel verteld over Iran en de bevolking.

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • De vriendelijkste bevolking die ik ooit ben tegengekomen in een prachtig decor van moskeeën en bazaars

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • Dit is een interessante reis door en langs bijna alle bezienswaardigheden in Iran. De mensen in Iran zijn eerlijk en aardig. Je maakt soms lange dagen door de bergen, die een aparte uitstraling hebben. Met weinig geld kun je veel zelf doen. Vreemd genoeg is her en der westers eten te krijgen.

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • Het land waar men oprecht aardig is!

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Een prachtige, goed georganiseerde reis. Wel lange reisdagen waardoor weinig vrije tijd. Voor vegetariër niet altijd makkelijk.

  8,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  8,0
 • Reis zit goed in elkaar. Laurens is een leuke reisleider en voegt goede extra's toe aan de reis. Iraniërs zijn vriendelijk en gastvrij (wanneer ze je aankijken).

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Qua bezienswaardigheid is Persepolis een absoluut hoogtepunt. Een ander hoogtepunt is de aardige bevolking.

  7,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  7,0
 • Iran is een door toeristen haast onontdekt land. En dat is zonde. Heel erg zonde. Iran is een geweldige bestemming met mooie natuur en bezienswaardigheden. Maar met name de interactie met de bijna ongeëvenaard vriendelijke lokale bevolking zul je nooit meer vergeten. Een reis uit de buitencategorie!

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis. Zeer interessant land waarin bijzonder aardige mensen wonen. Je zou willen dat ieder mens hier eens ging kijken. Dat zou de problemen in de wereld vast verminderen!

  9,0 (Rondreis Iran, 21 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

9,0

Het was voor mij als thuiskomen! Thuiskomen in het menselijk...
Het was voor mij als thuiskomen! Thuiskomen in het menselijk ras; de Iraniërs zijn een allerhartelijkst volk dat je welkomt zoals je bent. Ontzettend veel schoons en moois gezien! 'k Ga nog een keer!

Albert K. - 10,0
Terug naar boven