Overzicht Nieuw-Zeeland rondreizen van Djoser

Reisbegeleiders Nieuw-Zeeland

Maak kennis met enkele van onze enthousiaste reisbegeleiders en ontdek waarom zij Nieuw-zeeland zo'n bijzonder land vinden...


PetraPetra
Ik zwerf al heel wat jaren naar alle windrichtingen. Altijd opzoek naar het avontuur, nieuwe mensen leren kennen met ieder hun eigen verhaal en natuurlijk mezelf blijven verbazen dat er altijd weer meer valt te ontdekken! Geen reis, geen groep en geen dag is hetzelfde. Het is iedere keer weer een nieuwe leuke uitdaging die ik met liefde aanga. Mensen blij maken, dat doe ik graag! Oceanië is voor mij een van de mooiste continenten. Met name Nieuw Zeeland is voor mij, net als vele anderen, het mooiste land van de wereld. Waarom? Heel simpel: afwisseling. Ieder uur waan je jezelf in de mooiste ansichtkaarten die je ooit zult versturen. Zowel het Noorder- als Zuidereiland kun je maar met een woord samenvatten, a-dem-be-ne-mend. Het is echt een voorrecht om deze ervaringen te mogen delen met andere enthousiaste Djoser reizigers. Van je hobby je werk maken: daar droomt toch iedereen van?


WilfredWilfred
24 uur in een vliegtuig. Aangekomen gedesoriënteerd en in de war met dag en nacht. Waar zijn we aan begonnen? Maar dan begint het: meteen omgeven door prachtige natuur. Geisers spuiten lukraak water omhoog. In het water springen dolfijnen voorbij. Meren die blauwer zijn dan blauw. Vlak land, gaat over in heuvels en eindigt in bergen. Je maakt een gletsjer wandeling en de volgende dag verbaas je je over gloeiwormen. In een restaurant bestel je een heerlijke kiwiburger. Dit is Nieuw-Zeeland en ik wil weer snel terug!


> Rondreizen Nieuw-Zeeland