Natuurreizen

Natuurreizen

De mooiste natuurreizen boek je bij Djoser. Ben je een echte natuurliefhebber? Ontdek dan bijvoorbeeld de prachtige natuur van Canada. Hier heb je prachtige nationale parken waar je uren kunt wandelen. Of ga kanoën door de wildernis. Het Amazonegebied is het mekka voor natuurliefhebbers. Hier vaar je met de amazoneboot over de Rio Negro. De reisbegeleider informeert je over de indrukwekkende natuur.

Sfeervol overnachten tijdens je natuurvakantie
Onze overnachtingsadressen zijn zorgvuldig gekozen. Met hun gunstige ligging, leuke sfeer of extra voorzieningen zoals een zwembad, voegen ze iets extra’s toe aan de reis. Voor sommigen is er geen betere manier om de ongereptheid en uitgestrektheid van de nationale parken in Alaska vanuit een mooie cabin of Tanzania te ervaren met alleen een tentdoek tussen jezelf en de wijde wereld. Zo beleef je de natuur nog intenser als je ’s nachts de dieren rond hoort snuffelen.

Waarom Djoser?
Djoser reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Boek je je natuur reis bij Djoser, dan kies je voor het gemak van een groepsreis met veel individuele vrijheid. We bieden je de mooiste reizen met veel oog voor cultuur en natuur. Je reist in kleine groepen, en de Nederlandstalige reisleiding* staat altijd voor je klaar. Het vervoer is goed geregeld en je overnacht in comfortabele hotels. Bekijk ons aanbod natuurreizen en kies jouw ideale vakantie.

Bekijk onze natuurreizen.


*Engelstalig in Noord-Amerika