Madagascar

Rondreis Madagascar

De unieke fauna en flora die u op Madagascar kunt vinden heeft het eiland te danken aan het feit dat het zich los van de rest van Afrika ontwikkeld heeft. Dit kunnen we onder andere terugzien in de prachtige nationale parken van Périnet, ranomafana en Isalo op de rondreis door Madagascar. Wanneer u door het spectaculaire regenwoud wandelt kunt u oog in oog komen te staan met bijzondere tropische dieren en prachtige planten. In de thermale baden van Antsirabe kunt u heerlijk ontspannen.

Lees meer

Hoogtepunten van Madagascar

Bekijk alle hoogtepunten van Madagascar

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens de Madagascar rondreis overnachten we in goede sfeervolle middenklasse hotels. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair. De accommodatie ligt meestal op loopafstand van de binnensteden. We maken gebruik van een eigen comfortabele bus. Er reist een ervaren en enthousiaste reisbegeleider met ons mee. Een absolute meerwaarde aan de Djoserreizen.

Waarom Djoser?
Met de groepsreis door Madagascar maken we een boottocht op de Pangalanes en brengen we een bezoek aan de grote en kleine Tsingy. Daarnaast hebben we 3 tijdbesparende binnenlandse vluchten zodat je optimaal van je vakantiedagen en rondreis kunt genieten. Wij zoeken de mooiste routes uit en regelen goede verzorging onderweg. Je bent vrij te bepalen welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,5

Wat een prachtige reis, schitterende landschappen, unieke di...
Wat een prachtige reis, schitterende landschappen, unieke dieren en verschrikkelijke vriendelijke mensen. Realiseer wel dat het een van de armste landen ter wereld is en dat niet alles gaat zoals gepland. Onze reisbegeleider Sander heeft alle verstoringen prima opgelost. We hebben genoten.

Bernard E. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser