Turkije

Vakantie Turkije

Complete vakantie naar Turkije, met Istanbul en opgravingen in Efese en Bergama en de kalkterrassen bij Pammukale. Verder maken we een boottocht. Bijzonder is het verblijf in Cappadocië.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9,2

 • 9-sep-2019. Wat heeft Turkije veel prachtige historische bezienswaardigheden en een mooie natuur! Onze lokale Ned-talige gids Sibel was net een wandelende encyclopedie. Boottochtje was heerlijk relaxt. Prima reisbegeleidster/hotels/bus/chauffeur. Tip: koop een 15dg museumpas, scheelt veel lira's.

  9,0 (Rondreis Turkije, 16 dagen)

  9,0
 • Als liefhebber van 'oude stenen' en nog niet bekende historie, was deze Turkije-reis een topper! Zeker als de lokale gids echt archeologisch deskundig is en die overvloed aan oude stenen, met haar enthousiasme tot leven weet te praten en 'n perfect vrolijk en creatief duo vormt met onze reisleidster.

  9,0 (Rondreis Turkije, 16 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis waarin je heel veel te zien krijgt, zeer geschikt voor cultuurliefhebbers. Voor mij was het dagje op de boot in Kas heerlijk! Fijn om een gids te hebben die Nederlands sprak en archeologie gestudeerd had!

  8,0 (Rondreis Turkije, 16 dagen)

  8,0
 • Van Istanboel tot Ankara in 16 dagen. Het was een prachtige reis met veel afwisseling, gastvrije mensen en lekker eten. We kregen een leuke gids mee die ons op een boeiende manier door het land leidde en Sjoerd onze reisbegeleiding was een toppertje! Ik raad deze reis ten zeerste aan! Do it!

  10,0 (Rondreis Turkije, 16 dagen)

  10,0
 • Wat een supergeweldige reis. Zulke mooie dingen gezien en wat een lieve en gastvrije mensen in Turkije. Dank ook aan de reisbegeleider, gids en chauffeur voor hun inzet om het tot zo'n prachtige reis te maken. Ben nu bijna een dag terug, maar heb nu al heimwee naar Turkije!

  10,0 (Rondreis Turkije, 16 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

9,2

9-sep-2019. Wat heeft Turkije veel prachtige historische be...
9-sep-2019. Wat heeft Turkije veel prachtige historische bezienswaardigheden en een mooie natuur! Onze lokale Ned-talige gids Sibel was net een wandelende encyclopedie. Boottochtje was heerlijk relaxt. Prima reisbegeleidster/hotels/bus/chauffeur. Tip: koop een 15dg museumpas, scheelt veel lira's.

Marian B. - 9,0
Terug naar boven