Turkije

Vakantie Turkije

Complete vakantie naar Turkije, met Istanbul en opgravingen in Efese en Bergama en de kalkterrassen bij Pammukale. Verder maken we een boottocht. Bijzonder is het verblijf in Cappadocië.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 10,0

  • Van Istanboel tot Ankara in 16 dagen. Het was een prachtige reis met veel afwisseling, gastvrije mensen en lekker eten. We kregen een leuke gids mee die ons op een boeiende manier door het land leidde en Sjoerd onze reisbegeleiding was een toppertje! Ik raad deze reis ten zeerste aan! Do it!

    10,0 (Rondreis Turkije, 16 dagen)

    10,0
  • Wat een supergeweldige reis. Zulke mooie dingen gezien en wat een lieve en gastvrije mensen in Turkije. Dank ook aan de reisbegeleider, gids en chauffeur voor hun inzet om het tot zo'n prachtige reis te maken. Ben nu bijna een dag terug, maar heb nu al heimwee naar Turkije!

    10,0 (Rondreis Turkije, 16 dagen)

    10,0

Plaats een review

Klantwaardering

10,0

Van Istanboel tot Ankara in 16 dagen. Het was een prachtige...
Van Istanboel tot Ankara in 16 dagen. Het was een prachtige reis met veel afwisseling, gastvrije mensen en lekker eten. We kregen een leuke gids mee die ons op een boeiende manier door het land leidde en Sjoerd onze reisbegeleiding was een toppertje! Ik raad deze reis ten zeerste aan! Do it!

Nancy M. - 10,0
Terug naar boven