Rondreis Kenia

Op de rondreizen door Kenia brengen we een bezoek aan Nairobi, Mount Kenya, Masai Mara, Lake Nakuru, Baringomeer, Naivashameer en Nyahuru watervallen. We eindigen de kampeer en hotel/lodge rondreis in Nyali Beach. Nyali Beach is een mooie afsluiter met witte stranden, azuurblauw water en prachtige koraalriffen.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Kenia

Meer over Kenia

Hoogtepunten van Kenia

Ontdek alle hoogtepunten van Kenia

Tijdens de kampeer en hotel/lodge rondreizen in Kenia bezoek je o.a. Nairobi, Mount Kenya, Masai Mara, Lake Nakuru, Baringomeer, Naivashameer en Nyahuru watervallen. We eindigen de reis in Nyali Beach waar je kunt genieten van het prachtige witte strand, azuurblauw water en adembenemende koraalriffen. Ook is er een Kenia rondreis voor gezinnen met Djoser Junior. Djoser biedt diverse rondreizen naar Kenia, denk bijvoorbeeld aan een 15-daagse kampeersafari. Je kunt ook kiezen voor een hotel combinatiereis doorKenia, Tanzania & Zanzibar.

Beste reistijd Kenia
Kenia kent diverse klimaatsoorten. Er is een tropisch klimaat in het zuidwesten en een tropisch moessonklimaat in het binnenland. De gemiddelde temperatuur ligt gemiddeld het hele jaar door rond de 24 graden maximaal. De minimum temperatuur is gemiddeld 11 graden. Tijdens onze zomermaanden valt er de minste neerslag evenals in januari en februari.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten in verschillende sfeervolle accommodaties zoals in lodges, hotels en tented camps. Voorzien van sanitaire voorzieningen. Onze Nederlandse ervaren reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Kenia. We maken onderweg gebruik van eigen bussen.

Waarom Djoser
De rondreizen naar Kenia zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Kenia te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Kenia rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Kenia je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,6

Mooie reis, erg veel wild gezien. Lodges waren afwisselend v...
Mooie reis, erg veel wild gezien. Lodges waren afwisselend van luxe tot eenvoudig. Tented camps waren bijzonder omdat we de leeuwen hoorden brullen en de nijlpaarden 's nachts kwamen buurten. Vanuit de trucks konden we goed foto's nemen. Reisleider wist veel en was sociaal.

Paul L. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser